- 15 Mayıs 2022
- 69
- 20
- 18
- 28
- Konu Sahibi DrYAaa Dnzz
-
Bence gecikme dönemini bekleyip tekrarla. İnternette bu markada yalancı pozitif veriyor gibi yorumları okudum ve gecikme yaşadığımda bu markayı kullandım doğru sonuç aldım.4 TANE TEST 3 Ü ERKEN GEBELİK TESTİ 1 İ KASET TEST PRODOCTOR ERKEN GEBELİK TESTİNDEN YAPTIM ADETİME 1 HAFTA KALA BELLİ GÜNLERDE TESTLERİM BÖYLE ÇIKIYOR KİMİ ERKEN ÇIKTI KİMİ BEKLEYİNCE TESTLERDE 30 DK DAN SONRASINI DİKKATE ALMAYIN DİYOR AMA ÖNCEDEN YAPTIĞIM TESTLERDE BEKLESEMDE ÇİZGİ ÇIKMIYORDU ACABA VARMI YOKMU ADETİMİ BEKLİYORUM AMA NASIL BEKLİYORUM Bİ BEN BİLİYORUM Bİ ALLAH BÖYLE POZİTİF SONUÇLAR ALAN HAMİLE OLAN VARMI BU SEFERDE SONU HÜSRAN OLSUN İSTEMİYORUM AMA BU GEBELİK TESTİ HAKKINDA HİÇ GÜZEL YORUMLAR OKUMADIM İÇİM İÇİMİ YİYOR
Bende bu teste artık pek güvenmiyorum bi negatif çıkaryor bir pozitif dediğiniz gibi gecikme olursa test yaparım böyle stres topu oldum resmenBence gecikme dönemini bekleyip tekrarla. İnternette bu markada yalancı pozitif veriyor gibi yorumları okudum ve gecikme yaşadığımda bu markayı kullandım doğru sonuç aldım.
Kan verin bence bende merak ettim inşallah gönlünüzce olsunBende bu teste artık pek güvenmiyorum bi negatif çıkaryor bir pozitif dediğiniz gibi gecikme olursa test yaparım böyle stres topu oldum resmen
Amin inşallah çok teşekkür ederim adetim yaklaşıyor olmazsam vericem olursamda yapacak bişey yok güvenemedim bu testlere haber verirm inşAllahKan verin bence bende merak ettim inşallah gönlünüzce olsun
İnşallah canımAmin inşallah çok teşekkür ederim adetim yaklaşıyor olmazsam vericem olursamda yapacak bişey yok güvenemedim bu testlere haber verirm inşAllah
tatlım bence test bozuk.hemen yeni test yap.KIZLAR acil cevap lütfentesti yaptıktan sonra böyle çizgi çıktı ilişkiden 14 gün geçti sizce pozitif mi?
Merhaba bu çubuk test nerden aldınız4 TANE TEST 3 Ü ERKEN GEBELİK TESTİ 1 İ KASET TEST PRODOCTOR ERKEN GEBELİK TESTİNDEN YAPTIM ADETİME 1 HAFTA KALA BELLİ GÜNLERDE TESTLERİM BÖYLE ÇIKIYOR KİMİ ERKEN ÇIKTI KİMİ BEKLEYİNCE TESTLERDE 30 DK DAN SONRASINI DİKKATE ALMAYIN DİYOR AMA ÖNCEDEN YAPTIĞIM TESTLERDE BEKLESEMDE ÇİZGİ ÇIKMIYORDU ACABA VARMI YOKMU ADETİMİ BEKLİYORUM AMA NASIL BEKLİYORUM Bİ BEN BİLİYORUM Bİ ALLAH BÖYLE POZİTİF SONUÇLAR ALAN HAMİLE OLAN VARMI BU SEFERDE SONU HÜSRAN OLSUN İSTEMİYORUM AMA BU GEBELİK TESTİ HAKKINDA HİÇ GÜZEL YORUMLAR OKUMADIM İÇİM İÇİMİ YİYOR
Adeti bekledim ve adet oldum malesefKuruma çizgisi gibi duruyor.. Adetiniz gecikince tekrarlayın
Maalesef adet oldumMerhaba hamile misiniz. Bende 2 kere böyle birşeyler karşılasdım
Testler bozukmuş 4 5 testte çıkması ümitlendirmişti ama maleser hiç bişey yokmuştatlım bence test bozuk.hemen yeni test yap.
İdrarımı fazla damlatmadım aslında ama bozuk test kurbanı oldumYani üzmek istemem ama bendede böyle olmuştu yeni test aldım test bozuk sonuç negatif çıktı muhtemelen fazla damlatmışsın idrarın
Eczaneden aldırdımMerhaba bu çubuk test nerden aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?