Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım.Yaşadıklarıma şöyle başlamak istiyorum.6 yıllık evliyim evliligimin 1.yılı içerisinde doğaldan hamile kaldım 12.haftada kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Bende vajinal septum yani( rahmi ortadan ikiye bölen bir perde) vardı bunun icin 2 kere histeroskopi oldum 2015 sonu ve 2016 yılının başında. Daha sonra evliliğimde cok ciddî sorunlar yaşadığım için cocuk olayini kapattık. 2017 yılının ortalarında 2 kere yumurta catlatma ve 1 aşılama tedavisi yaptirdim ve hüsranla sonuçlandı. Hadi psikolojik olarak rahatlayalım biraz akışına bırakalım dedik sonrasında kayınvalidemin yönlendirmesiyle başka bir özel hastaneye gittik herşeyimiz cok normal esimdede bendede sıkıntı yok. Dr benden hsg istedi (ilaçlı ultrason istedi) çektirdim. Sonuç sol tüpüme giden rahim duvarımın yapışık olduğunun tespitini koydu istersen dogaldan olmasini bekleyin isterseniz tüp bebek tedavisine başlanabilir bu yapışıklık tedaviye engel değil dedi. Biz tedaviye başladık 4 tane 5.gün embriyosu oluştu 1 tanesi 1.transferde 2 taneside 2.transferde yapıldı sonuç yine hüsran. Ara verdik bu sefer başka 2 tane dr.a gittim ikiside bana bu yapışıklık olduğu sürece doğaldan ve tedavi ile hamile kalamayacağımı söyledi. Hadi 3. Hisreskopi ameliyatinida oldum. Ameliyat sonrası bu 2.ayım adetimin 16.gününde yumurtlamam oldu ve o günü değerlendirdik. Bugün ilişki sonrası 7.gün ve reglime 5 gün var laboquick 'in erken gebelik testini yaptim negatif çıktı 
. Sizce bu teste güvenmelimiyim. Her ay test yapip negatifi gördükçe ağlamaktan içim dışıma çıkıyor.