Bunlar kuruma çizgisi gibi duruyor benimde kuruma çizgim böyle çıkmıştıMor kapak artımed pembe kapak freely marka ikisinde de silik çizgi var. Ama iki marka içinde yalancı pozitif çıkarıyor yazılmış çoğunlukta. Adetime 8 gün var. Hem henüz çok olması hemde yalancı pozitif muhabbeti düşündürdü. Yarın kan vericem burda çıkan kanda hayli hayli çıkar. Fikriniz nedir başına gelen var mı?
İlk 10 dk içinde çıktı aslında oda kafamı karıştırdı. Ama evet en sağlıklısı kan testi vermek heraldeSilikten ziyade kuruma çizgisi görmüş olabilirsiniz, fotoğraftan hiç belli olmuyor çünkü. Kan vermek garanti olur. Kaset testleri adet gecikmesinden sonra yapmak uygun, o da her test için geçerli değil tabi, çoğu sonuç pozitif olsa da negatif sonuç veriyor veya yalancı pozitif veriyor.
Testi yaptıktan ne kadar sonra gördün?Bunlar kuruma çizgisi gibi duruyor benimde kuruma çizgim böyle çıkmıştı
10.dk dolmadan görmüştümTesti yaptıktan ne kadar sonra gördün?
Anladım inşallah bende de öyledir yinede kan vericem yarın bakalım.10.dk dolmadan görmüştüm
Testi yaptıktan ne kadar sonra gördün?
Geçen ayki gebelik testimdi belli mi bilmiyorum seninki gibi aynı kuruma çizgisiymişAnladım inşallah bende de öyledir yinede kan vericem yarın bakalım.
Evet evet benimkine benziyorEki Görüntüle 3662859
Geçen ayki gebelik testimdi belli mi bilmiyorum seninki gibi aynı kuruma çizgisiymiş
Beni çok yanıltmıştı gri değil pembe renk olması gerekiyormuş çizginin meğerseEvet evet benimkine benziyor
Ben görüyorum bunlarda pembemsi ama bellide olmaz işte çok yorum var yalancı pozitif çıkardıklarına dair. Aksi kan veremedim oğlan hastalandı çıkamadım neyse artık çıkar kokusu varsa testle uğraşamayacağım daha fazlaBeni çok yanıltmıştı gri değil pembe renk olması gerekiyormuş çizginin meğerse
Predictor ya da awox iyi diyorlar yalancı pozitif çıkarmıyormuş bu iki testBen görüyorum bunlarda pembemsi ama bellide olmaz işte çok yorum var yalancı pozitif çıkardıklarına dair. Aksi kan veremedim oğlan hastalandı çıkamadım neyse artık çıkar kokusu varsa testle uğraşamayacağım daha fazla
Artık testle kafam yandı vallahi bi daha yapmam gece yada sabah erkenden kan veririm olmazsa adeti beklerim bunaldım inanPredictor ya da awox iyi diyorlar yalancı pozitif çıkarmıyormuş bu iki test
Canım daha çok varmış bata benim battan sonra 60 la öğrenmiştim düşün bu kadar erken test yaparak kendini strese sokma derimArtık testle kafam yandı vallahi bi daha yapmam gece yada sabah erkenden kan veririm olmazsa adeti beklerim bunaldım inan
Ben hamile kalmak istemiyorum ondan merakımCanım daha çok varmış bata benim battan sonra 60 la öğrenmiştim düşün bu kadar erken test yaparak kendini strese sokma derim
Anladım canım ama yine de erken kan verip beta düşük çıkarsa çok güvenme derim bir hafta sonra verBen hamile kalmak istemiyorum ondan merakım
Yani fırsatım olursa vermek var içimden geçen. Ama olmazsa da adet beklicem mecburAnladım canım ama yine de erken kan verip beta düşük çıkarsa çok güvenme derim bir hafta sonra ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?