SorabilirsinHerkese merhabalar uzun zamandan beri takip ediyorum gebelik testi hakkında bir sorum var yardımcı olabilcek arkadaşlar varsaa cevaplarınızı bekliyorum
Bende silik çizgi görüyorum hemenmi çıktı. Birde adetinize daha cok var gebelim varsa bile böyle çıkması normalbu testte bariz bir ikinci çizgi görüyorum sizce hamilelik olabilir mi? reglime henüz 9 gün var
Yaaa o heyecanla anında çektim bu fotoğrafı şuanda 1 saat kadar çekti tekrar çekebilirim fotoğrafını ama geçerli olur mu bilmiyorum siz görebiliyor musunuz ikinci çizgiyiDaha net foto yok mu burda iyi görünmüyor canm
Cok net cikmamis ama var gibi 9 gun cok erken yapmissin bi hafta daha bekle tekrar cekYaaa o heyecanla anında çektim bu fotoğrafı şuanda 1 saat kadar çekti tekrar çekebilirim fotoğrafını ama geçerli olur mu bilmiyorum siz görebiliyor musunuz ikinci çizgiyi
Evet anında böyle oldu testBende silik çizgi görüyorum hemenmi çıktı. Birde adetinize daha cok var gebelim varsa bile böyle çıkması normal
Evet haklısın canım ben herkeste okuyordum yaa biraz daha beklenebilir vs diyordum kendi kendime ama şimdi konu kendim olunca dayanamadım yapıverdim ve asla çizgi falan çıkmaz diye düşünüyordum çok heyecanlandım ve direkt buraya yazdım inanın eşime bile söylemedm henüz napıcağımı bilemiyorum çünküCok net cikmamis ama var gibi 9 gun cok erken yapmissin bi hafta daha bekle tekrar cek
Ben de gördüm silik var. Benim merak ettiğim daha koskoca 9 gün varken neden test yapmak istedinizbu testte bariz bir ikinci çizgi görüyorum sizce hamilelik olabilir mi? reglime henüz 9 gün var
Hayirlisi insallah olur Canm ne zamandir istiyorsun kac yillik evlisin seni iyi anliyorum bend3 cok cektim bilirim bu cizgileriEvet haklısın canım ben herkeste okuyordum yaa biraz daha beklenebilir vs diyordum kendi kendime ama şimdi konu kendim olunca dayanamadım yapıverdim ve asla çizgi falan çıkmaz diye düşünüyordum çok heyecanlandım ve direkt buraya yazdım inanın eşime bile söylemedm henüz napıcağımı bilemiyorum çünkü
Yaa çok güzel soruBen de gördüm silik var. Benim merak ettiğim daha koskoca 9 gün varken neden test yapmak istedinizçıkma ihtimali çok düşük olur normalde
Varsa da hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinYaa çok güzel soruÇünkü iki gündür inanılmaz derecede başım dönüyor yani hayatımda hiç yaşamadığım hiç tecrübe etmediğim bir iki gün geçirdim tutunarak yürüyorum iş yerinde Bir arkadaşımın olabilir mii yaa demesi üzerine testi yaptım ve burdayım
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 2 yıllık evliyim 1 aydır düşünüyoruz yani evet çok düşük bir ihtimal her şeyi biliyorum ama inan çok garip şeyler yaşıyorum son bir kaç gündür ve ben öylesne yaptım bu testi kalbim yerinden çıkıcaktı sonucu görünce tabi ki ümitlenmiyorum ama yine de burda tecrübesi olan çok kişi var takip ediyordum yıllardır.. O yüzden yazmak istedmHayirlisi insallah olur Canm ne zamandir istiyorsun kac yillik evlisin seni iyi anliyorum bend3 cok cektim bilirim bu cizgileri
Aminn çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinVarsa da hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinkan testi yaptırıp kesinleştirirsen kafan rahat olur
Belli canim cok isteklisin bebek icin rabbim bu güzel duyguyu sana tattirsin tabi boyle icten isteyen herkese. Bi hafta bekle tekrar yap testini bende suan hamileyim ve benimde belirtim seninle ayniydi insallah sende hamilesin canmCanım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 2 yıllık evliyim 1 aydır düşünüyoruz yani evet çok düşük bir ihtimal her şeyi biliyorum ama inan çok garip şeyler yaşıyorum son bir kaç gündür ve ben öylesne yaptım bu testi kalbim yerinden çıkıcaktı sonucu görünce tabi ki ümitlenmiyorum ama yine de burda tecrübesi olan çok kişi var takip ediyordum yıllardır.. O yüzden yazmak istedm
Yaaaaa gerçekten mi canım baş dönmesi oldu mı sende? İnşallah çok teşekkür ederim bekliycem biraz daha kan testinden önce çok silik çizgim farkındayım ama böyle silik olupta hamile kalan çok kişi varmış sanırımBelli canim cok isteklisin bebek icin rabbim bu güzel duyguyu sana tattirsin tabi boyle icten isteyen herkese. Bi hafta bekle tekrar yap testini bende suan hamileyim ve benimde belirtim seninle ayniydi insallah sende hamilesin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?