Basim dönüyordu annemlere tansiyonum düşüyor sanirim diyordum ikizlerim var 2 yasinda onlar seni yoruyor ondan diye benim ikizler tüp bebekle buda normal yolla doktorlar hayatta olmaz dedikleri anda geldi mucizemYaaaaa gerçekten mi canım baş dönmesi oldu mı sende? İnşallah çok teşekkür ederim bekliycem biraz daha kan testinden önce çok silik çizgim farkındayım ama böyle silik olupta hamile kalan çok kişi varmış sanırım
Kalp çarpıntısı oluyordu hizli atiyordu sende var miBayağı bayılmak üzere gibi yaşıyorum son iki gündür
Yaaa bende öyle tansiyonum düşüyor diyorum hep ettaftakilere hamile olabilir miyim diyemiyor insan tabiiBasim dönüyordu annemlere tansiyonum düşüyor sanirim diyordum ikizlerim var 2 yasinda onlar seni yoruyor ondan diye benim ikizler tüp bebekle buda normal yolla doktorlar hayatta olmaz dedikleri anda geldi mucizem
4 gun kala tekrar yapın benceEvet anında böyle oldu test
Çok fazla hemde özellikle maske taktığımda boğulcak gibiyim nefes alamıyorumm ayrıca birde kasığımdan aşağı bacağıma doğru kramp giriyor gün içerisindeKalp çarpıntısı oluyordu hizli atiyordu sende var mi
Teşekkür ederimmm bugün cuma pazar günü tekrar yapsam farkeder mi acaba4 gun kala tekrar yapın bence
Olur pazertesi yapınTeşekkür ederimmm bugün cuma pazar günü tekrar yapsam farkeder mi acaba
Belirtiler benziyor canm bekle sonra tekrarla bizede yaz rabbim sanada nasip etsin inşallah o duyguyuYaaa bende öyle tansiyonum düşüyor diyorum hep ettaftakilere hamile olabilir miyim diyemiyor insan tabiiCanım sağlıkla büyüsünler inşallah çok mutlı oldum senin adına nasıl bir duygudur acaba çok merak ediyorum benim yoktur belki ama şüphesi bile güzelmiş gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin
çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için kimseyle paylaşamadım eğer yoksa ümitlenmesinler diye cevaplarınız o kadar iyi Geldi ki inanınnnBelirtiler benziyor canm bekle sonra tekrarla bizede yaz rabbim sanada nasip etsin inşallah o duyguyu
Cok isterim hamile olmana canim dualarimda olacan insallah iyi geceler yine haberlesirizçok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için kimseyle paylaşamadım eğer yoksa ümitlenmesinler diye cevaplarınız o kadar iyi Geldi ki inanınnntabi ki güzel bir haber alırsamda yine kimseye söylemeden buraya yazıcam kendime söz verdim
Canım çok teşekkür ederim cevabın içinnCanım öncelikle son yazdığım şeye yaptığın yorum üzerine mesajlarına baktım. Ben çizgiyi görüyorum ama sanki kırmızı değil. Kırmızı olmayanlar buharlaşma çizgisi de olabiliyor. Eğer testi atmadıysan 1 2 damla su damlat eğer hala duruyorsa buharlaşma çizgisi değildir. Baş dönmesine gelince de ben 3 gebeliğimde de ani baş dönmesi yaşadım. Hatta başımın dönmediği ay hamile kalamadığımı anlıyordumbu ay da baş dönmesi yaşadım ve tabi yazdığım gibi başka küçük belirtiler de vardı
Eee test yaptın mı ben merak ettim sonucu açıkçası :) var gibiydi belirginleşmiştir belkiKızlar selammm yine benDünkü silik çizgiden sonra bugün test yapmadımm (kendimi tebrik ediyorum) reglime 8 gün kaldııı burdan gün sayıcam artık
Canım merhaba pazar günü test yaptım Yüne aynısından erken gebelik testi maalesef hiç belirginleşmedi aynı şekilde çıktıEee test yaptın mı ben merak ettim sonucu açıkçası :) var gibiydi belirginleşmiştir belki
Canım merhaba pazar günü test yaptım Yine’’ aynısından erken gebelik testi maalesef hiç belirginleşmedi aynı şekilde çıktıHatta pazar günü birde normal test yaptım onda hiç ikinci çizgi çıkmadı Bekliyorum reglimi vardır umarım
Hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallahGüzel insanlar bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı çok teşekkür ederim hepinize reglimi bekliyorum belki bir mucize olur ilgilenen tüm arkadaşlarım destek olduğunuz için çook teşekkür ederim yeni bir haber alırsam mutlaka size de yazarım
Çok teşekkür ederimHayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?