Erken gebelik

Nefasett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
344
200
53
Merhaba güzel kadınlar, 2 defa kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay da aynı gebelik belirtileri var prodoctorun erken gebelik testini aldım bat a 9 gün var sizce yapsam sonuç alabilir miyim testi kullananlar yorumlayabilir mi tekrar kimyasal olmasından korkuyorum

9 gün var diyosun bı bekle 3 gün kala yap acele etme doktorlar bile gecikmeyi bekleyin diyo bu yüzden kullandım bnde o markayı sonuç alırsın ama çok çok erken cnm

Canım 5-6 gün kala gösterir o testler biraz bekle regl 2-3 gün kala yap bende

Eklentiler

• 9C6C9788-7DD0-404D-AFCF-56D800AC2FFF.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 233
Test yaptım üstteki geçen aya ait alttaki de bugünde ve bata 9 gün var sizce test mi yanıltıyor kan versem mi yine kimyasal mı offf kafam da deli sorular

9 gün var diyosun bı bekle 3 gün kala yap acele etme doktorlar bile gecikmeyi bekleyin diyo bu yüzden kullandım bnde o markayı sonuç alırsın ama çok çok erken cnm

Eklentiler

• B7ABE1C1-289A-4862-9517-CD71C3FC5A32.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 229
9 gun varken boyle ciktiysa. Var bence biseyler. Daha çok yeni ondan boyle çıkıyor. Hemen kan ver ve doktora git. Sana tutunma ignesi falan verir kötü düşünme

9 gun varken boyle ciktiysa. Var bence biseyler. Daha çok yeni ondan boyle çıkıyor. Hemen kan ver ve doktora git. Sana tutunma ignesi falan verir kötü düşünme
Bugün kan vermeye gidicem inşallah çıkar güzel haberlerle dönerim buraya

bende 4 gün kala negatif gösterdi

Benimde bat 11mart ama 10gundur adet öncesinde yaşamadığım farklı belirtiler var. Kasık ağrıları bazen bacağıma kadar vuruyor, akıntı, ve göğüs ağrılarım hala devam ediyor bunların hiçbiri adet öncesi olmuyor bende. Daha da 10 günüm var sizce olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…