- 16 Ocak 2023
- 11
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Meltemcnpk
-
Genital akıntımda var şeffaf şekildeHerkese merhaba, eşimle anne baba olmayı çok istiyoruz 5 6 aydır uğraşıyoruz ama kısmet olmadı. Bu ay ovalasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım ve pik olduğunda değerlendirdik bugün 9 gün geçti son 2 3 gündür kasık ağrım bel ağrım ve sık idrara çıkma durumum var kalbim duracak gibi hamile olabilir miyim tecrübeli olanlar yorumlarınız benim için çok kıymetlihepinize teşekkür ederim şimdiden
Meltem hanım umarım dileğiniz gerçekleşir, 5-6 ay hiçbir şey değil. Çalışmalara başladıktan sonra 1 yıl içinde oluyor genelde içiniz rahat olsun hele de gençseniz. Gebelik olabilir tabi ki ihtimal dahilinde ama basit bir idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Reglinize ne kadar varHerkese merhaba, eşimle anne baba olmayı çok istiyoruz 5 6 aydır uğraşıyoruz ama kısmet olmadı. Bu ay ovalasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım ve pik olduğunda değerlendirdik bugün 9 gün geçti son 2 3 gündür kasık ağrım bel ağrım ve sık idrara çıkma durumum var kalbim duracak gibi hamile olabilir miyim tecrübeli olanlar yorumlarınız benim için çok kıymetlihepinize teşekkür ederim şimdiden
Adetiniz geciktimi?ilişki gununuzu biliyormusun mesela 15gun sonra gebelik oluşmuşsa cikiyor testde normalde adet 5gun gecikincede çikiyor bende öyle olmuştu sabirla bekleyin 9gunde bilinmezHerkese merhaba, eşimle anne baba olmayı çok istiyoruz 5 6 aydır uğraşıyoruz ama kısmet olmadı. Bu ay ovalasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım ve pik olduğunda değerlendirdik bugün 9 gün geçti son 2 3 gündür kasık ağrım bel ağrım ve sık idrara çıkma durumum var kalbim duracak gibi hamile olabilir miyim tecrübeli olanlar yorumlarınız benim için çok kıymetlihepinize teşekkür ederim şimdiden
Adet gününüze ne kadar var dahaHerkese merhaba, eşimle anne baba olmayı çok istiyoruz 5 6 aydır uğraşıyoruz ama kısmet olmadı. Bu ay ovalasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım ve pik olduğunda değerlendirdik bugün 9 gün geçti son 2 3 gündür kasık ağrım bel ağrım ve sık idrara çıkma durumum var kalbim duracak gibi hamile olabilir miyim tecrübeli olanlar yorumlarınız benim için çok kıymetlihepinize teşekkür ederim şimdiden
Tabii çok haklısınız 27 yaşındayım heyecanımızdan herşey, adet tarihime tam 1 hafta var düzenli oluyorum inşallah çok teşekkür ederimMeltem hanım umarım dileğiniz gerçekleşir, 5-6 ay hiçbir şey değil. Çalışmalara başladıktan sonra 1 yıl içinde oluyor genelde içiniz rahat olsun hele de gençseniz. Gebelik olabilir tabi ki ihtimal dahilinde ama basit bir idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Reglinize ne kadar var
1 hafta var tamAdet gününüze ne kadar var daha
İlişki gününü biliyorum adetime 1 hafta var heyecandan duramadım test yapmadım bekleyeceğim çok teşekkür ederimAdetiniz geciktimi?ilişki gununuzu biliyormusun mesela 15gun sonra gebelik oluşmuşsa cikiyor testde normalde adet 5gun gecikincede çikiyor bende öyle olmuştu sabirla bekleyin 9gunde bilinmez
Hayır yapmadım test önerir misiniz ne zaman yapmalıyımTest yaptınız mı :)
1 hafta var tam
Stres yapmamalısın hem test için de birazcık erken.Hayır yapmadım test önerir misiniz ne zaman yapmalıyım
İnşallah gönlünüzdeki nasip olur hayırlısıylaGönlünüze göre olsun inşallahbenim de 4 gün var bu akşama kadar tık yoktu ama bu akşamüstü başladı benim de aynı şeyler .
Ay yaşınız çok genç, regliniz düzenli bence her şey yolunda gibi. Bugün olmasa yarın olur. Test yapmak için de çok erken davranmayın pozitifi de negatifi de anlamlı olmaz. Bir haftacık bekleyin regliniz gecikirse yapın gitsin :))Tabii çok haklısınız 27 yaşındayım heyecanımızdan herşey, adet tarihime tam 1 hafta var düzenli oluyorum inşallah çok teşekkür ederim
İnşallahİnşallah gönlünüzdeki nasip olur hayırlısıylaiyi haberler bekliyorum
Adete kadar bekleyeceğim çok teşekkür ederimStres yapmamalısın hem test için de birazcık erken.
Yaaa çok tatlısınız çok teşekkür ederim, Mayıs ayında doktora gittim genel muayene yaptırdım d vitaminim eksik çıktı hap kullandım, 3 aydır folik asit kullanıyorum elimizden geleni yapmaya çalışıyoruzAy yaşınız çok genç, regliniz düzenli bence her şey yolunda gibi. Bugün olmasa yarın olur. Test yapmak için de çok erken davranmayın pozitifi de negatifi de anlamlı olmaz. Bir haftacık bekleyin regliniz gecikirse yapın gitsin :))
Harikasınız harikasınız daha ne olsun bayılıyorum bilinçli kadınlara hem bilinçli anne bebeğin en büyük şansı. Test yaptırdıktan sonrası için haberinizi bekliyor olacağım, gönlünüzce olsunYaaa çok tatlısınız çok teşekkür ederim, Mayıs ayında doktora gittim genel muayene yaptırdım d vitaminim eksik çıktı hap kullandım, 3 aydır folik asit kullanıyorum elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz
İnşallah, tekrar tekrar teşekkür ediyorumHarikasınız harikasınız daha ne olsun bayılıyorum bilinçli kadınlara hem bilinçli anne bebeğin en büyük şansı. Test yaptırdıktan sonrası için haberinizi bekliyor olacağım, gönlünüzce olsun
Erken gebelik yapabilirsiniz beta başladıysa çıkacaktır :) çıkmazsa adet günü veya geçince yaparsınızHayır yapmadım test önerir misiniz ne zaman yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?