Merhaba kızlar bir sorum olacak 3 yasında bir oğlum var ilk hamileliğim geri cekılme ile eşim korundu sonra bebek yapmaya karae verdik ve 3 ay ıcınde hamile kalmıstım. 3 sene oldu yani suan tekrar düşündük ve hiç ilac kullanmadım yine gebelık dusunuyorum ama bır dogum yaptıgım ıcın nekadar sürede hamıle kalabilirim herhangi bir sorun yok dedi doktorum kist vs. Adetime 5 gün var test yapsam mı oğlumda 5 gün onceden öğrenmiştim idrarda
Allah bilir ne kadar sürede hamile kalabilirsiniz. Belli olmaz her gebelik aynı zamanda öğrenilecek diye bir şey yok. Hamilelik süreçleri bile çok farklı oluyor bazen. Isterseniz erken gebelik testlerinden yapın. Ama adete daha yakın bir tarihte yapsanız daha iyi olabilir.
Allah bilir ne kadar sürede hamile kalabilirsiniz. Belli olmaz her gebelik aynı zamanda öğrenilecek diye bir şey yok. Hamilelik süreçleri bile çok farklı oluyor bazen. Isterseniz erken gebelik testlerinden yapın. Ama adete daha yakın bir tarihte yapsanız daha iyi olabilir.
Tesekkür ederim cevabınız için ilk hamileliğimdede hiç bir belirti yasamadım 5 gün kala yaptım normal gebelik testi erken gebelik testi değil ama cıkmıstı. Bilemedim bekliyorum 5 gün geçsin yapayım ozaman bir umut belki bundada cıkar hemen diye
Değilim. Ben adet öncesi de aşeriyorum sonuçta bebek olmasa da vücut hazırlanıyor her ay kolay mı? Canımız çekiyor öyle şeyler, saçma değil. Benim adet öncesi çikolata çeker canım özellikle.
Değilim. Ben adet öncesi de aşeriyorum sonuçta bebek olmasa da vücut hazırlanıyor her ay kolay mı? Canımız çekiyor öyle şeyler, saçma değil. Benim adet öncesi çikolata çeker canım özellikle.
Merhabalar Test yaptınız mı acaba benimde kürtajdan sonra adet düzenim bozuldu 28inde olurdum hep artık değişti 3 ay geçti ama bu ay 30 gün oldu hala adet olmadım erken gebelik testi yapmıştım adete 3 gün kala negatif daha da yapmıyorum ondan negatif çıkcak diye sizde durum ne acaba inşallah vardır güzel haber