Testinizin markası neAdetim iki gün gecikti erken gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı birisi silikti sizce hamilemiyim
Yaptım bu sefer normal gebelik testi aldım sabah oda silik çizgi ciktiEvet olabilir canım sabah bidaha yap
O zaman var canım kan verip beta hcg durumuna göre doktora gitYaptım bu sefer normal gebelik testi aldım sabah oda silik çizgi cikti
2 günde 1 düzenli 2 kat artıyormu değerlerin ona bakO zaman var canım kan verip beta hcg durumuna göre doktora git
O zaman var canım kan verip beta hcg durumuna göre doktora g
Bende de böyle bi durum var sizce ne yapmam gerek adetime 1 gün varAdetim iki gün gecikti erken gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı birisi silikti sizce hamilemiyim
Sizin bayağı bayağı belli hayırlı olsun kan verip kesinlestirinBende de böyle bi durum var sizce ne yapmam gerek adetime 1 gün var
Bnde bişey var mıSizin bayağı bayağı belli hayırlı olsun kan verip kesinlestirin
Silik bi çizgi görüyorum evet hangi marka bu test acabaBnde bişey var mı
ProdoctorSilik bi çizgi görüyorum evet hangi marka bu test acaba
Bı kaç gündür hep böyle silik çıkıyorSilik bi çizgi görüyorum evet hangi marka bu test acaba
Silik bi çizgi görüyorum evet hangi marka bu test acaba
O zaman vardır hayırlı olsun bu kan verin yalancı çıkacağını düşünmüyorum çünkü 2 gün önce aynı marka yaptım negatif çıktı benimProdoctor
İnşallah ya kan testi vericm bi kaç güne aşırı göğüslerim şişmiş damarlanma var uç kısmındaOzama
O zaman vardır hayırlı olsun bu kan verin yalancı çıkacağını düşünmüyorum çünkü 2 gün önce aynı marka yaptım negatif çıktı benim
Burda daha net
Aynen en doğru sonucu o verir cunkuİnşallah ya kan testi vericm bi kaç güne aşırı göğüslerim şişmiş damarlanma var uç kısmında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?