Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya ver gerçekten senin yerinde olsam verirdim bence o kaset testle uğraşma hiç çok boş bir şey şüphen varsa direk kan testi benim de Regle 8 gün var bakalım
Ya ver gerçekten senin yerinde olsam verirdim bence o kaset testle uğraşma hiç çok boş bir şey şüphen varsa direk kan testi benim de Regle 8 gün var bakalım
Bu attığım testi dün gece yapmıştım daha belirgin çıkmıştı sabah erken saatlerde yapmak daha doğruymuş bu sabah o şekilde denedim bi de daha silik çıktı anlamadım bende o yüzden bi tereddüt ettim açıkcası
Bu attığım testi dün gece yapmıştım daha belirgin çıkmıştı sabah erken saatlerde yapmak daha doğruymuş bu sabah o şekilde denedim bi de daha silik çıktı anlamadım bende o yüzden bi tereddüt ettim açıkcası
Ama 2 gün geçsin öyle kan veya test yapın diyorlar genel de yumurtlama gününü değerlendirseniz olabilir bir de sıcaktan mı psikolojik mi bilmiyorum ama vücutta uyku vs şeyler hissediyorum ya siz nasılsınız