• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelikte aspirin kullanımı

ezgii3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Kızlar merhaba. Eylül ayında 8. Haftada bir düşük yaşadım ve şimdi tekrar hamileyim. Doktorum 100 mg coraspin önerdi ama çok kararsızım kullanıp kullanmama konusunda. Kan pıhtılaşma vs olup olmadığını bilmiyorum herhalde tamamen önlem amaçlı verildi. Bir zararı olur mu bu şekilde ortada bir durum yokken aspirin kullanan var mı?

Kızlar merhaba. Eylül ayında 8. Haftada bir düşük yaşadım ve şimdi tekrar hamileyim. Doktorum 100 mg coraspin önerdi ama çok kararsızım kullanıp kullanmama konusunda. Kan pıhtılaşma vs olup olmadığını bilmiyorum herhalde tamamen önlem amaçlı verildi. Bir zararı olur mu bu şekilde ortada bir durum yokken aspirin kullanan var mı?
Aşkım kullan dediyse kullan bende kan civiltici iğne kullanıyorum arkadaşım da hapını ve iğnesini bir kullanıyor bir sıkıntı olmaz bebeğe kan akışı gitsin die veriliyor ve seni korumak için için rahat olsun şimdi düşük yapanlara hep veriliyor pıhtılaşma olsun olmasın kullan

Pihtilasmadan emin olmadan neden verildi ilginc
Ozele mi gidiyorsunuz?
Pihtilasma sorununuz yoksa kan sulandirici igne dusuge bile sebep olabilir
Ayrinti yazmamissiniz gerci ama umarim saglikla ilerler
Yinede pihtilasma sorunu var mi diye iyi bir doktora danisin derim

Ozele mi gidiyorsunuz?
Aaaa öyle mi ben bilmiyordum pıhtılaşma sorunu olmayan insanlar kullanınca düşüğe sebep olacağını

Aaaa öyle mi ben bilmiyordum pıhtılaşma sorunu olmayan insanlar kullanınca düşüğe sebep olacağını
Birkac yerde okumustum
Kesin oyle olur diye bir kani yok
Doktor verdiyse vardir bir bildigi
Konu sahibi detay yazmamis
Doktoru mutlaka testlerine bakarak yazmistir zaten
Herkesin gebeligi farkli ilerler
Kesin birsey soylemek yanlis olur
Kullanmasin demedim zaten asla oyle bi oneride bulunmam
Doktordan daha iyi bilecek degiliz
Ama pihtilasma sorunu var mi yok mu diye yinede bi test yaptirmasi yararina olur elbette

Birkac yerde okumustum
Kesin oyle olur diye bir kani yok
Doktor verdiyse vardir bir bildigi
Konu sahibi detay yazmamis
Doktoru mutlaka testlerine bakarak yazmistir zaten
Herkesin gebeligi farkli ilerler
Kesin birsey soylemek yanlis olur
Kullanmasin demedim zaten asla oyle bi oneride bulunmam
Doktordan daha iyi bilecek degiliz
Ama pihtilasma sorunu var mi yok mu diye yinede bi test yaptirmasi yararina olur elbette
Bende 1 düşük yaptım ve pıhtılaşma sorunu olup olmadığına bakmadan hamile kaldım hamileliğim i öğrenince doktorum önlem amaçlı iğne başlattı ben hemen test yaptırdım ve doktorum pıhtılaşma olduğunu söyledi hala iğne kullanıyorum ben

Aşkım kullan dediyse kullan bende kan civiltici iğne kullanıyorum arkadaşım da hapını ve iğnesini bir kullanıyor bir sıkıntı olmaz bebeğe kan akışı gitsin die veriliyor ve seni korumak için için rahat olsun şimdi düşük yapanlara hep veriliyor pıhtılaşma olsun olmasın kullan
Teşekkür ederim canım. Sağlıkla kucağımıza alırız umarım🌸 sen de günlük 100 mü içiyorsun acaba ?

Ben de ecopirin kullanıyorum. Arkadaşım geçen yıl bebeğin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştu o da kan sulandırıcı kullandı ve şuan maşallah bebeği var.
Niye düşük yapsın ki doktor yazmaz öyle bir durumda

Düşük yapmasından ziyade hani gereksiz ilaç mı olur diye düşündüm canım. Bazı doktorlar gerek yok diyor bazısı zararı yok faydası yok diyor. Ozaman içeyim ben de benim de kalbi durmuştu bebeğimin eylülde. Teşekkür ederim 🙏🏻🌸.

Bende 1 düşük yaptım ve pıhtılaşma sorunu olup olmadığına bakmadan hamile kaldım hamileliğim i öğrenince doktorum önlem amaçlı iğne başlattı ben hemen test yaptırdım ve doktorum pıhtılaşma olduğunu söyledi hala iğne kullanıyorum ben
Test yaptirman mantikli olmus gercekten
Garantiye almak acisindan

Test yaptirman
Ozele mi gidiyorsunuz?
işte ben de o yüzden tedirgin oldum. Hayır devlete gitmiştim. Olmadı ben de bir pıhtılaşma testi yaptırayım en azından varsa içim rahat içerim ilaçları. Peki genetik doktoruna mı gitmek gerekşyor bunun için.

Bende pıhtılaşma sorunu falan yok ama bebeğe kan akışının iyi olması için kullanıyorum 12. Haftadan beri. Eğer damarlar inceyse ilk hamilelikte düşük geçmişi varsa riskleri elemek için kullandırıyor doktorlar. Bence doktorunuz verdiyse dinleyin.

@ezgii3535
Canım 2. Basamak yada 3. Basamak hastaneler de bakılıyor kan pıhtılaşmasına hematoloji polikliniğine gitmen lazım

bendede yatkınlık vardı pıhtılaşmaya şuanda ecopirşn içiyorum ve 6000 lik oksapar vuruyorum ,öncesşnde bir kimyasalım var,

Back
X