- 6 Ocak 2021
- 76
- 18
- 38
- 41
Ama baya boyle parcali akinti oluyor normal mi yaniO zaman sorun olmaz ilk zamanlarda oluyor ben daha büyük zannettim
Ayyy insallah yaa bisey olmaz saglikla kucagimizada alirizAma baya boyle parcali akinti oluyor normal mi yani
Benim 11.gün ve hala devam ediyor akıntı şeklindeAyyy insallah yaa bisey olmaz saglikla kucagimizada aliriz
Hadi insallah dediginiz cok mantikli en iyisi boyle düşünmek yarini iple cekiyorum bakalim ne diyecek drBenim 11.gün ve hala devam ediyor akıntı şeklindedoktor en son baktığında kanama alanı küçüldüğünden yerleşme diyebilirz dedi. Bilmiyorum bunkadar uzun sürer mi ama buna inanmak daha iyi geliyor tavsiye ederim
Sizin nasil bir akinti cok mu koyu siyaha yakin kahve gibi miBenim 11.gün ve hala devam ediyor akıntı şeklindedoktor en son baktığında kanama alanı küçüldüğünden yerleşme diyebilirz dedi. Bilmiyorum bunkadar uzun sürer mi ama buna inanmak daha iyi geliyor tavsiye ederim
Yani başlarda siyaha yakındı şimdi kahve gibi bazen heh azaldı diyorum sonra birden geliyor değişikSizin nasil bir akinti cok mu koyu siyaha yakin kahve gibi mi
Benimki besinci hafta henuz keseyi bile goremedim yarin doktora gidicem insallah guzelhaberler alirimYani başlarda siyaha yakındı şimdi kahve gibi bazen heh azaldı diyorum sonra birden geliyor değişikSiz 6. Haftadasınız sanırım kalp atışını duydunuz mu
Adet tarihiniz yakın mı, evde test yaptınız mı?Günaydın hanımlar ben 25 eylulde ovitrelle vurundum bugun 14. Gün catlatma iğnesi sonrası. Dun kahve lekelenmem basladı ama cok hafif peceteye silince geliyor. Acaba yerlesme kanaması olabilir mi?
Adet tarihim normalde 14 ekim. Catlatma iğnesine göre 10 ekim. Catlatma iğnesinden sonraki 13. 14. 15. Gün(bugun 15. Gun) kaset test yaptım hepsi silik 2. Cizgi cıktı. Acaba ilacın etkisi midir değil midir. Bu arada kahverengi lekelenme 2 gün sürdü bugun yokAdet tarihiniz yakın mı, evde test yaptınız mı?
Bnce 14. Günde tekrar edin kaset testiKızlar benimde ovitrelle sonrası 11. günüm. Dün akşam test yaptım negatif. İğne dolayısıyla silik çizgi çıkar diye düşündüm ama ilaç etkisi geçmiş. Pozitife döner mi acaba
Sanmıyorum artık etkisi kalsın 2günde sökülmediyse de adet başlangıcı değildir bence gebesinizdirAdet tarihim normalde 14 ekim. Catlatma iğnesine göre 10 ekim. Catlatma iğnesinden sonraki 13. 14. 15. Gün(bugun 15. Gun) kaset test yaptım hepsi silik 2. Cizgi cıktı. Acaba ilacın etkisi midir değil midir. Bu arada kahverengi lekelenme 2 gün sürdü bugun yok
11.gün iğnesizde erken bir tarih iğnenin etki süresi kişiden kişiye değişiyor. Bence de 14.gün test yapmalısınKızlar benimde ovitrelle sonrası 11. günüm. Dün akşam test yaptım negatif. İğne dolayısıyla silik çizgi çıkar diye düşündüm ama ilaç etkisi geçmiş. Pozitife döner mi acaba
Agzınızdan bal damlıyor insallah öyledirSanmıyorum artık etkisi kalsın 2günde sökülmediyse de adet başlangıcı değildir bence gebesinizdir
Bence yerleşme kanaması canım. Hamilesindir inşallahAgzınızdan bal damlıyor insallah öyledirbenim zaten adet öncesi hiç kahverengi lekelenmem olmadı.13. Gün bira fazlaydı ama azdı. 14. Gün cok cok azdı. Bugum dd hic lekelenme yok. İnşaallah yerlesme kanamasıdır. Bir yıldır ugrasıyoruz
14. Sabah tekrarlamayı düşünüyorum inşallah bi umut11.gün iğnesizde erken bir tarih iğnenin etki süresi kişiden kişiye değişiyor. Bence de 14.gün test yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?