Erken gebelikte kahverengi lekelenme

Benim de bir yılı geçmişti öyle geldi inşallah sağlıcakla kucağıma da alırım Bence kan testi yaptırabilirsiniz siz de inşallah hayırlısıyla bebiştir gelen

Benim de bir yılı geçmişti öyle geldi inşallah sağlıcakla kucağıma da alırım Bence kan testi yaptırabilirsiniz siz de inşallah hayırlısıyla bebiştir gelen
Bugun sabah yaptırdım sonucunu bekliyorum su an heyecanla

Bende 5. Haftada tam 10 gün yaşadım şu an 10. Haftaya giricem çok olmasa da ara ara haftada 1 flan çok az geliyor progestan fitil kullanıyorum kanama alanım yok ama dışa vuruyormuş sanırım

Bende 5. Haftada tam 10 gün yaşadım şu an 10. Haftaya giricem çok olmasa da ara ara haftada 1 flan çok az geliyor progestan fitil kullanıyorum kanama alanım yok ama dışa vuruyormuş sanırım
Bende progestan kullanıyorum şimdilik benim kesildi. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

benimde kanama alanı vardı 8 haftalık düştü, inşallah sıkı sıkı tutunur canım stres yapma

Bende progestan kullanıyorum şimdilik benim kesildi. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim 11. Haftaya giricem artık çok şükür iyi herşey Allah hamile olan herkesin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin çok teşekkür ederim 11. Haftaya giricem artık çok şükür iyi herşey Allah hamile olan herkesin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah bir daha o korkuyu yaşatmasın

merhaba şu an nasılsınız?

bende de aynı lekelenmeler var az az da olsa. ve hep iş yerinde oturuyorum. yatmak lazım galiba
Evet kesinlikle yatmak gerekiyor ayaklarını yuları kaldırıp bana öyle demişti ama kahverengi lekelenme normal diye biliyorum benim çok fazlaydı

13 hafta çok şükür sizin
çok sevindim daha sağlıkla ilerleyeceksiniz inşallah inanıyorum❤ benim bugün 10. hafta bitiyor inşallah ama yine doktora gidicem. düşük tansiyon varmış bende bu yüzden oluyormuş herhalde bu akıntılar ama ben korkuyorum kasık agrıları da olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…