Benim de bir yılı geçmişti öyle geldi inşallah sağlıcakla kucağıma da alırımAgzınızdan bal damlıyor insallah öyledirbenim zaten adet öncesi hiç kahverengi lekelenmem olmadı.13. Gün bira fazlaydı ama azdı. 14. Gün cok cok azdı. Bugum dd hic lekelenme yok. İnşaallah yerlesme kanamasıdır. Bir yıldır ugrasıyoruz
Hayırlısıyla inşallah14. Sabah tekrarlamayı düşünüyorum inşallah bi umut
Bugun sabah yaptırdım sonucunu bekliyorum su an heyecanlaBenim de bir yılı geçmişti öyle geldi inşallah sağlıcakla kucağıma da alırımBence kan testi yaptırabilirsiniz siz de inşallah hayırlısıyla bebiştir gelen
Hadi bize de söyle hayırlısı olsun inşBugun sabah yaptırdım sonucunu bekliyorum su an heyecanla
Bende 5. Haftada tam 10 gün yaşadım şu an 10. Haftaya giricem çok olmasa da ara ara haftada 1 flan çok az geliyor progestan fitil kullanıyorum kanama alanım yok ama dışa vuruyormuş sanırımMerhaba arkadaşlar 5 haftalık gebeyim daha keseyi görmedim. Ancak bir haftadır süren kahverengi lekelenmem var. Ultrasonda doktor kanama alanı gördü. Progestan verdi ve riskli gebelik dedi. 5 gündür yatıyorum. Benim kadar uzun süren 8 gün gbi bir kahverengi akıntı yaşayan var mı acaba?
Bende progestan kullanıyorum şimdilik benim kesildi. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBende 5. Haftada tam 10 gün yaşadım şu an 10. Haftaya giricem çok olmasa da ara ara haftada 1 flan çok az geliyor progestan fitil kullanıyorum kanama alanım yok ama dışa vuruyormuş sanırım
İnşallah güzel güzel artar ve sağlıcakla kucağınıza alırsınızBeta 72 cıktı hamileyim ama daha cok yeni dua edin :)
benimde kanama alanı vardı 8 haftalık düştü, inşallah sıkı sıkı tutunur canım stres yapmaMerhaba arkadaşlar 5 haftalık gebeyim daha keseyi görmedim. Ancak bir haftadır süren kahverengi lekelenmem var. Ultrasonda doktor kanama alanı gördü. Progestan verdi ve riskli gebelik dedi. 5 gündür yatıyorum. Benim kadar uzun süren 8 gün gbi bir kahverengi akıntı yaşayan var mı acaba?
Amin çok teşekkür ederim 11. Haftaya giricem artık çok şükür iyi herşey Allah hamile olan herkesin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBende progestan kullanıyorum şimdilik benim kesildi. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah bir daha o korkuyu yaşatmasınAmin çok teşekkür ederim 11. Haftaya giricem artık çok şükür iyi herşey Allah hamile olan herkesin yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
merhaba şu an nasılsınız?Benim de kanama olmasıyla fark edildi bir gün önce kalp atışı dinlemeye gittik ertesi gün kanamam oldu kırmızı renkli hemen proluton yaptık geçmedi doktora gittik kanama alanı diye birşey demedi dinlen bir iki gün dedi sadece ertesi gün daha da yoğun oldu depend almıştım onu kullandım artınca acile gittik onun hepsi kan oldu kıpkırmızı pıhtılı şekilde aşırı fazla kanama alanı var dedi doktor sonra olmadı bir hafta felan doktora pazartesi tekrar gittik doktor kanama alanı var dedi kanaman olur dedi iki üç gündür de kahverengi kanamam oluyor tuvalete gittikçe. Sürekli dinlenmem i söyledi rapor verdi. Benim 6. Hafta başlamıştı
Şuan daha iyiyim ama hala kanama alanı az da olsa varmış bir ay daha istirahat verdi doktormerhaba şu an nasılsınız?
bende de aynı lekelenmeler var az az da olsa. ve hep iş yerinde oturuyorum. yatmak lazım galibaŞuan daha iyiyim ama hala kanama alanı az da olsa varmış bir ay daha istirahat verdi doktor
ne kadarlık oldunuz bu aradaŞuan daha iyiyim ama hala kanama alanı az da olsa varmış bir ay daha istirahat verdi doktor
Evet kesinlikle yatmak gerekiyor ayaklarını yuları kaldırıp bana öyle demişti ama kahverengi lekelenme normal diye biliyorum benim çok fazlaydıbende de aynı lekelenmeler var az az da olsa. ve hep iş yerinde oturuyorum. yatmak lazım galiba
13 hafta çok şükür sizinne kadarlık oldunuz bu arada
çok sevindim daha sağlıkla ilerleyeceksiniz inşallah inanıyorum❤ benim bugün 10. hafta bitiyor inşallah ama yine doktora gidicem. düşük tansiyon varmış bende bu yüzden oluyormuş herhalde bu akıntılar ama ben korkuyorum kasık agrıları da olunca13 hafta çok şükür sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?