Erken gebelikte kanama ve b-hcg katlanma oranlari

Hope01

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
285
277
18
37
Arkadaslar merhab 5+3 gunluk gebeyim 3 gundur bariz kimizi kanamam var parca veya agri yok.Bugun alttan muayene oldum kese duzgunmus.3 gun once bhcg 2550 bugun 4060 cikti 3 gunde %60 artmis yani.proluton depo baslandi.Kanamadan dolayi da yatak istirahati onerdi dinleniyorum.Siz hic boyle bi sey yasadiniz mi,dusuk mu yapiyorum? :cry:b hcg artisim nasil?sizce az mi artmis 3 gunde?
Not:daha kalp atisi gozukmedi 10 gun sonraya randeu verdi

cani
Arkadaslar merhab 5+3 gunluk gebeyim 3 gundur bariz kikirnamam var parca veya agri yok.Bugun alttan muayene oldum kese duzgunmus.3 gun once bhcg 2550 bugun 4060 cikti 3 gunde %60 artmis yani.proluton depo baslandi.Kanamadan dolayi da yatak istirahati onerdi dinleniyorum.Siz hic boyle bi sey yasadiniz mi,dusuk mu yapiyorum? :cry:b hcg artisim nasil?sizce az mi artmis 3 gunde?
Not:daha kalp atisi gozukmedi 10 gun sonraya randeu verdi
mrb canim dier topikten takip ediyodum seni.benimde iki gün önce kanamam oldu bi anda pihti seklinde geldi transferimin 15.günüydü hemen bhcg baktirdik 4800lerde geldi bugün tekrar kontrol bhcg istediler 8000lerde geldi aradan 36 saat gecmisti.yalniz bu kadar yuksek degere ragmen bugün benim kesemi ultrasonla göremediler bir hafta sonraya gün verildi.umarim düşük yapmiyoruzdur ne diyim:(sizin kesenizde görülmüş ne güzel

Merhabalar..kanaman devam ediyo mu peki?Bi de nerden muayene oldun?Benim transvajinal görüldü.Kırmızı kanama devam ediyo maalesef.

cani

mrb canim dier topikten takip ediyodum seni.benimde iki gün önce kanamam oldu bi anda pihti seklinde geldi transferimin 15.günüydü hemen bhcg baktirdik 4800lerde geldi bugün tekrar kontrol bhcg istediler 8000lerde geldi aradan 36 saat gecmisti.yalniz bu kadar yuksek degere ragmen bugün benim kesemi ultrasonla göremediler bir hafta sonraya gün verildi.umarim düşük yapmiyoruzdur ne diyim:KK43:sizin kesenizde görülmüş ne güzel

Canım bi de ilaç önerdi mi?Proluton vs?

canim prolutonu 4 gün önce yaptirmistim haftaya bida yaptir dediler.estrofem ve crinone jele devam ediyorum.karnimdan ultrason yapti canim.alttan bakmadi kanamada cok onermiyoruz dedi.kanamam devam etmiyo ama kasiklarimda ağrı oluyo surekli.senin ultrasonu vajinal mi yaptilar

sürekli istirahat et sende canim ben ilk baslarda dikkat etmiyodum sürekli ayaktaydim bida kanama oldugu gün 600 km yol yapmistik.cok korkuyorum artik habire yatıyorum.birde yarin işe başlıyorum bakalim nasil olcak

sürekli istirahat et sende canim ben ilk baslarda dikkat etmiyodum sürekli ayaktaydim bida kanama oldugu gün 600 km yol yapmistik.cok korkuyorum artik habire yatıyorum.birde yarin işe başlıyorum bakalim nasil olcak

İstirahat ediyorum bol bol cnm bakalım inşallah biter kanama.Seni korkutmak istemem ama 8000 bhcg de kese görülmeliydi kasık ağrısı vs dış gebelikten şüphelenmedi mi dr?Veya ikiz gebelik olabilir bhcg yüksek ama kese gözükmüyosa.Ya bi de ben vajinal muayene oldum hiçbir zararı yok dedi dr.Senin de keseyi göremeyince ordan baksaydı ya..önemli bi mevzu çünkü.

İstirahat ediyorum bol bol cnm bakalım inşallah biter kanama.Seni korkutmak istemem ama 8000 bhcg de kese görülmeliydi kasık ağrısı vs dış gebelikten şüphelenmedi mi dr?Veya ikiz gebelik olabilir bhcg yüksek ama kese gözükmüyosa.Ya bi de ben vajinal muayene oldum hiçbir zararı yok dedi dr.Senin de keseyi göremeyince ordan baksaydı ya..önemli bi mevzu çünkü.
canim dün yine kanamam oldu hastaneye yatirdilar.düşük tehdidi devam ediyor.ama dün ultrasonla kese gözüktü artik hayirlisi olsun ins

canim dün yine kanamam oldu hastaneye yatirdilar.düşük tehdidi devam ediyor.ama dün ultrasonla kese gözüktü artik hayirlisi olsun ins

Ya benim de kanamam devam ediyo.Bugün yine acile gidicem.Senin ne kadar oldu?

Ya benim de kanamam devam ediyo.Bugün yine acile gidicem.Senin ne kadar oldu?
1 saatten fazla sürüyor bi anda cok fazla geliyo.onceki kanamamda hemen kesilmişti simdikinde proluton yapilinca kesildi.birde kanama olurken baya kasik agrimda oluyor.senin icin ne diyorlar canim

bugün transferimin 21.günü canim senin kacinci gündü

1 saatten fazla sürüyor bi anda cok fazla geliyo.onceki kanamamda hemen kesilmişti simdikinde proluton yapilinca kesildi.birde kanama olurken baya kasik agrimda oluyor.senin icin ne diyorlar canim
Bana da yatış verdiler.:(

İnşallah cnm ama ben yatmadım ya şartlar kötüydü evde yatıyorum
aslında ii yapmisin canim insan orda daha cok stres oluyor ztn farkli bise yapilmiyo ordada yatıp dinleniyosun

Kızlar ben de 7+2'deyim bugün ilk kez kanamam oldu, önce pembe birkaç damla geldi kesildi, sonra dr randevumuz vardı ona gittik, kese göründü, yolk kesesi de göründü ama kalp atışı henüz yok, haftaya duyulur muhtemelen dedi doktorum, döndük eve kanamam devam ediyor ve kırmızı kan gelmeye başladı, adet sancısı gibi de kasıklarım ağrıyor, çok korkuyorum
Doktorumu aradım istirahat ve bi de progestan kullan dedi

Kızlar ben de 7+2'deyim bugün ilk kez kanamam oldu, önce pembe birkaç damla geldi kesildi, sonra dr randevumuz vardı ona gittik, kese göründü, yolk kesesi de göründü ama kalp atışı henüz yok, haftaya duyulur muhtemelen dedi doktorum, döndük eve kanamam devam ediyor ve kırmızı kan gelmeye başladı, adet sancısı gibi de kasıklarım ağrıyor, çok korkuyorum
Kötü düşünme,herşey iyi olur dilerim

kese görünmüş canim ins bise olmaz evde dinlen sürekli yapicak cokta bisey yok bu durumda canim

Back
X