Erken gebelikte kanama ve b-hcg katlanma oranlari

1 saatten fazla sürüyor bi anda cok fazla geliyo.onceki kanamamda hemen kesilmişti simdikinde proluton yapilinca kesildi.birde kanama olurken baya kasik agrimda oluyor.senin icin ne diyorlar canim
Kızlar ben de 7+3'teyim dün kanamam başladı, dünden beri hastanede yatıyorum, bugün şiddetlendi kanamam ve ağrıdan ölüyordum neredeyse bebeği kaybediyorduk, hcg bakılıp ona göre hareket edeceğiz dedi, ya da düşük yapmamı bekleyecekler, hcg bir hafta önce 3292'du bugün kanamadan sonra 2277 çıkmış, sizce bu değer yükselip herşey normale döner mi? Proluton bana da yaptılar kanamayı azalttı dün ama bugün bunları yaşadım.
Bebeğimi aldırmak istemiyorum

Kızlar ben de 7+3'teyim dün kanamam başladı, dünden beri hastanede yatıyorum, bugün şiddetlendi kanamam ve ağrıdan ölüyordum neredeyse bebeği kaybediyorduk, hcg bakılıp ona göre hareket edeceğiz dedi, ya da düşük yapmamı bekleyecekler, hcg bir hafta önce 3292'du bugün kanamadan sonra 2277 çıkmış, sizce bu değer yükselip herşey normale döner mi? Proluton bana da yaptılar kanamayı azalttı dün ama bugün bunları yaşadım.
İçini ferah tut canım,iyi düşünürsen iyi olur herşey,kötü düşünceleri uzaklaştır kafandan,bebeğinin seninle olacağına odaklan.

canım ne diyim Allah yardimcin olsun.değerinin düşmesi iyi deil malesef yükselmesi gerekiyordu sürekli.

Back
X