Erken gelebelik testi silik çizgi

Sen tekrarla canım testleri ama sabah yap mutlaka daha doğru sonuç alırsın akşam bende yine test yapmaya devam edicem koyulaşma takibi için

Sen tekrarla canım testleri ama sabah yap mutlaka daha doğru sonuç alırsın akşam bende yine test yapmaya devam edicem koyulaşma takibi için
Sonucu bana bildirir misin canım merak ederim evet sabah daha net olur diyorlar yarın yapacaktım ama dayanamadım

Kızlar benimde regl tarihim yarın. Normal kaset test yaptım Böyle çıktı sizce ?

Eklentiler

• IMG_9464.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 53
Evet hafif bir çizgi var sanki bence sabah idrarınla birdaha dene canim daha belirgin olursa eher yuksek ihtimalle hamilesindir

Merhaba benim prodoctor testimde silik çizgi çıktı bugün yaptım reglime 3 gün var yumurtlamadan beri (20 mart) devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var siz kan tahlili yaptırdınız mu

Merhaba canım benim adetime 3 gün var bugün testim senle aynı çıktı sende koyulaşma oldu mı kan verdin mi benim testin markası prodoctor

Merhaba benim prodoctor testimde silik çizgi çıktı bugün yaptım reglime 3 gün var yumurtlamadan beri (20 mart) devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var siz kan tahlili yaptırdınız mu
Benim bugün regl günüm sabah olacakmışım gibi ağrı oldu ama geçti suan adet olacakmış gibi bir belirtim de yok olmadım da kan tahlili yaptırmadım bugün olmazsam öyle yaptıracam siz yaptırdınız mi?

Hayır hastane kapalı maalesef pazartesi en erken yapabiliriz o zaman kadar regl olmazsam eğer

Tekrar test yaptınız mı

Merhaba kızlar adetime 4 gün var ve ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik mi yoksa ikinci bir yumurtlama olabilir Mİ pcosluyum o yüzden de olabilir Mi yorumlar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…