Sen tekrarla canım testleri ama sabah yap mutlaka daha doğru sonuç alırsın akşam bende yine test yapmaya devam edicem koyulaşma takibi içinÇok sevindim inşallah olumlu sonuçlar alırız beni bilgilendirin lütfen merak ettim. Benim pek umudum yoktu ama şimdi bilemiyorum çünkü 4 gün önce kasik kramplarım için doktora gittim kanda negatif çıktı doktor herseyin temiz bi sıkıntı görmüyorum dedi 5 gün sonra tekrar test yaptır demisti
Sonucu bana bildirir misin canım merak ederim evet sabah daha net olur diyorlar yarın yapacaktım ama dayanamadımSen tekrarla canım testleri ama sabah yap mutlaka daha doğru sonuç alırsın akşam bende yine test yapmaya devam edicem koyulaşma takibi için
Olur bildiririm canım haklısın insan dayanamıyor bende yarın sabah yaparım haberleşirizSonucu bana bildirir misin canım merak ederim evet sabah daha net olur diyorlar yarın yapacaktım ama dayanamadım
Awox test deneyin yanıltmazBir kac yerde ben de öyle okumuştum ama inşallah doğrudur
Seninki de benim ki gibi inşallah adet olmam ama sanki adet olacakmışım gibiKızlar benimde regl tarihim yarın. Normal kaset test yaptım Böyle çıktı sizce ?
Ay sen olmazsın inşallah ben olurum 7 aylık bebeğim var dahaSeninki de benim ki gibi inşallah adet olmam ama sanki adet olacakmışım gibi
Seninki de benim ki gibi inşallah adet olmam ama sanki adet olacakmışımKızlar benimde regl tarihim yarın. Normal kaset test yaptım Böyle çıktı sizce ?
Ay sen olmazsın inşallah ben olurum 7 aylık bebeğim var daha
Evet hafif bir çizgi var sanki bence sabah idrarınla birdaha dene canim daha belirgin olursa eher yuksek ihtimalle hamilesindirMerhaba kızlar benim adetime 1 gün kaldı ama beb dayanamayıp test yaptım prodoctor marka erken gebelik testi çok hafif silik çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim resimde netliğini kaybediyor ama normalde daha belirgin cvp verir misiniz?
Evet deniyecem inşallahEvet hafif bir çizgi var sanki bence sabah idrarınla birdaha dene canim daha belirgin olursa eher yuksek ihtimalle hamilesindir
Dene bizede haber et canım haberini bekliyoruzEvet deniyecem inşallah
Merhaba benim prodoctor testimde silik çizgi çıktı bugün yaptım reglime 3 gün var yumurtlamadan beri (20 mart) devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var siz kan tahlili yaptırdınız muİlk gebeliğim de de silik olarak öğrenmiştim ama düşük yaptım inşallah bu sefer vardır benim yumurtlama tarihinden itibaren kasıklarımda ağrı hafif hafif kramplar oluyor başka hiç bi belirtim yok ilk gebeligimde leke gelmişti bunda gelmedi
Merhaba canım benim adetime 3 gün var bugün testim senle aynı çıktı sende koyulaşma oldu mı kan verdin mi benim testin markası prodoctorMerhaba kızlar benim adetime 1 gün kaldı ama beb dayanamayıp test yaptım prodoctor marka erken gebelik testi çok hafif silik çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim resimde netliğini kaybediyor ama normalde daha belirgin cvp verir misiniz?
Benim bugün regl günüm sabah olacakmışım gibi ağrı oldu ama geçti suan adet olacakmış gibi bir belirtim de yok olmadım da kan tahlili yaptırmadım bugün olmazsam öyle yaptıracam siz yaptırdınız mi?Merhaba benim prodoctor testimde silik çizgi çıktı bugün yaptım reglime 3 gün var yumurtlamadan beri (20 mart) devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var siz kan tahlili yaptırdınız mu
Hayır hastane kapalı maalesef pazartesi en erken yapabiliriz o zaman kadar regl olmazsam eğerBenim bugün regl günüm sabah olacakmışım gibi ağrı oldu ama geçti suan adet olacakmış gibi bir belirtim de yok olmadım da kan tahlili yaptırmadım bugün olmazsam öyle yaptıracam siz yaptırdınız mi?
Tekrar test yaptınız mıBenim bugün regl günüm sabah olacakmışım gibi ağrı oldu ama geçti suan adet olacakmış gibi bir belirtim de yok olmadım da kan tahlili yaptırmadım bugün olmazsam öyle yaptıracam siz yaptırdınız mi?
Acil de yapıyorlar ama ben bugün bekliyecemHayır hastane kapalı maalesef pazartesi en erken yapabiliriz o zaman kadar regl olmazsam eğer
Yapmadım yarın yapacam inşallah vardırTekrar test yaptınız mı
Canim ne yaptin tekrar test yaptın mı?Olur bildiririm canım haklısın insan dayanamıyor bende yarın sabah yaparım haberleşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?