canım yarın sabah test yapcam cuma günü hem doktora kontrole gidicem hemde kan vericemCanim ne yaptin tekrar test yaptın mı?
Canim ne yaptin tekrar test yaptın mı?
Ama var gibi sende yine çıkmış tabiki 2 gün bekle öyle yap ben o yüzden yapmadım regl de olmadım daha bugün regl günüm sabah bi olacakmışım gibi karnım ağrıdı simdi yok ağrım felan sen regl oldun mu ?Eki Görüntüle 3569593
Bunu bugün yaptım ama öyle merakımdan yoksa yarın yapsam daha iyi olucak net belli olurdu iki günde bir artış olduğu için
Regl olsam çıkmaz ki böyle gecikme yaşadım geç döllenme oldu büyük ihtimal pcosluyum ya geç yumurtladı sanırım yarın net belli olur Cuma da kan verip doktora görünürüm şimdilik var gibiAma var gibi sende yine çıkmış tabiki 2 gün bekle öyle yap ben o yüzden yapmadım regl de olmadım daha bugün regl günüm sabah bi olacakmışım gibi karnım ağrıdı simdi yok ağrım felan sen regl oldun mu ?
Yarın sende test yap belli olur zaten silik git gide artıyor zatenAma var gibi sende yine çıkmış tabiki 2 gün bekle öyle yap ben o yüzden yapmadım regl de olmadım daha bugün regl günüm sabah bi olacakmışım gibi karnım ağrıdı simdi yok ağrım felan sen regl oldun mu ?
Aynen yarın sabah yapicam inşallah bana haber ver yine canimYarın sende test yap belli olur zaten silik git gide artıyor zaten
Tamam haberleşiriz canımAynen yarın sabah yapicam inşallah bana haber ver yine canim
Canım ben sabah test yaptım birsey çıkmadı ama hala regl olmadım sen yaptın mı?Tamam haberleşiriz canım
Canım ben sabah test yaptım birsey çıkmadı ama hala regl olmadım sen yaptın mı?
Senin hala aynı
Ne zaman koyulaşır bilmiyorumSenin hala aynı
Ikk testte benim de öyleydi ama bugün hiç birsey çıkmadı olsaydı şimdiye koyulaşırdı diye düşünüyorumNe zaman koyulaşır bilmiyorum
Bencede yine dene ama sen bende de git gide belirginleşiyor sankiIkk testte benim de öyleydi ama bugün hiç birsey çıkmadı olsaydı şimdiye koyulaşırdı diye düşünüyorum
En iyi çözüm kan vermek diye düşünüyorum ama ben bekliyecem bir kac gun daha testler yanıltabiliyor sanırımBencede yine dene ama sen bende de git gide belirginleşiyor sanki
3 farklı testle yaptım benEn iyi çözüm kan vermek diye düşünüyorum ama ben bekliyecem bir kac gun daha testler yanıltabiliyor sanırım
Çıkmadı mı üç farklı teste3 farklı testle yaptım ben
İlkinde silik çıkmıştı işte diğer ikisinde çıkmadı birini dün gece yaptım birini bu sabahÇıkmadı mı üç farklı teste
İlk testinin markası prodoctor ikincisini kaset test yaptım üçüncü ise comfort markaydıÇıkmadı mı üç farklı teste
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaİlkinde silik çıkmıştı işte diğer ikisinde çıkmadı birini dün gece yaptım birini bu sabah
Öyle tabi inşallah sen hamilesindir ben biraz daha bekleyeceğimAnladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?