Gebeliğe Hazırlık ERKEN GELEN REGL YARDIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
45
Kızlar dunde yazdim da kimseden cvp gelmedi.ben uzun zamandir bebek isteyenlerdenim dr rahim filmi tahliler vs vs herseyi yaptik klomen catlatma ignesi aşılama derken hic biri ise yaramadi 3 ay önce herseyi bıraktim oluruna ne dr ne ilac adetim duzenliydi 28 gunde bir en kotu 30 gunde bir kesin olurdum simdi 23 ginde regl oldum dr aradim 1 ay daha aynisi olursa gel.dedi ama ne bilim icim rahat degil hanileyim desem hic sanmam boyle yasayanlar oldumu aranizda kızlarrr

Belki yapılan iğne, kullanılan ilaçlardandır. Bende normalde 28 günde bir 3 gün boyunca olurdum, prolaktin yüksekliğinden dolayı dostinex diye bir ilaç yazmıştı, simdi 22 güne bir 7 gün boyunca oluyor, yoğun bir şekilde. Yani ilaçtan olma olasılığı yüksek. Aylarca kullanılan ilaçlar o kadar çabuk atılmayabiliyor vücuttan.

Benim de HSG sonrası tüm bünyem şaşırdı valla. 28 günde bir düzenli olurdum birkaç aydır erkenden geliyor sağ olsun hiç bekletmez

Canım rahim filminde zorlandın mı anestezi altında mı gercekleştirildi

Anesteziyle yaptirmadim ve çok hafif agrim oldu hatta kalktım işime geri gittim sadece biraz kasik agrim oldu okadar canim
Tesekkür ederim 4 aydır bızde bebek için ugrasıyoruz ama olmadı tüplerim tıkalımı dıye dusunuyorum bende sanırım rahım fılmı cektırecegım o yuzden sormak ıstemıstım sagolasın

canım bana da geçen ay oldu tam 1 hafta erken oldum. ve hiç bir ilaç kullanmıyordum. anlayamadım. doktor test yaptı fsh yüksek çıktı. ondan sanırım. adetliyken 3. günü git testlerini yaptır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…