- 12 Mart 2024
- 195
- 54
- 18
- 32
Çok teşekkür ederim iyi geldiTakılmayın böyle şeylere inanın aşırı etkiliyor hamilelğin ilk başlarını. İniallah sağlıkla artar. Ben 54 değer ile öğrenmiştim ilk hamileliğimi. Reglim 2 gün geçmişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim iyi geldiTakılmayın böyle şeylere inanın aşırı etkiliyor hamilelğin ilk başlarını. İniallah sağlıkla artar. Ben 54 değer ile öğrenmiştim ilk hamileliğimi. Reglim 2 gün geçmişti
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Fotoğraf ekleyemedim ekleyince kalite çok düşüyor belli olmuyor böyle atıyorum.Arkadaşlar benim de reglime 3 gün var çok halsiz hissediyorum artımed gebelik testi yaptım ama erken test olanlardan değil. Böyle çok silik çıktı çizgi sizce negatif mi yoksa erken yaptım diye böyle çıkmış olabilir mi?
Artimed bazen yanıltıcı olabiliyor canım başka testle de denemeni öneririm başıma geldi çünkü benimde 2 günüm var lekelenmelerim oldu bugün itibariyle de belirtilerim kayboldu umudum da bitti regl olacakmış gibi hissediyorum ama gece ruyamda da test yapıp çift çizgi olduğunu goruyodum Esime gösteriyordum sanırım bilinçaltım çok etkilendiArkadaşlar benim de reglime 3 gün var çok halsiz hissediyorum artımed gebelik testi yaptım ama erken test olanlardan değil. Böyle çok silik çıktı çizgi sizce negatif mi yoksa erken yaptım diye böyle çıkmış olabilir mi?
benimde reglime 10 gün var yumurtlama üzerinden 4 gün geçti kasığıma arada acıtacak derece bir ağrı girip çıkıyor göğüs hassasiyetim falan yok bakalım sabırsızlıkla bekliyorum..
Benim de BAT 21 ama benim göğüs ağrım azaldı o yüzden biraz ihtimali düşürdüm ama kasıklarda batma ve hafif ağrı ben de yaşıyorum - biz de 4 aydır deniyoruz. Gönlünüze göre olsun inşallahMerhaba, bat 21 gösteriyor. Son iki haftadır memelerimde belirgin bir büyüme ve ağrı var (benim için hiç normal değil). Ayrıca kasıklarımda uzun süredir sızı ve batma gibi hisler yaşıyorum. 6 aydır deniyoruz, ilk kez bu ay böyle belirtilerim oldu. Hamilelik ihtimali olabilir mi? Sizde de benzer seyler olmuş muydu?
Benim de BAT 21 ama benim göğüs ağrım azaldı o yüzden biraz ihtimali düşürdüm ama kasıklarda batma ve hafif ağrı ben de yaşıyorum - biz de 4 aydır deniyoruz. Gönlünüze göre olsun inşallah
Test verdiniz mi son durum nedirFotoğraf ekleyemedim ekleyince kalite çok düşüyor belli olmuyor böyle atıyorum.
Hayalet çizgi görünüyor bi kaç gün sonra testi tekrarlamalısınMerhaba hanımlar sizce çizgi var mı ben mi hayal görüyorum![]()