bugün herkese tatil patronla ben yalnızız biraz dışarı çıksa alıp yapıcam.göğüslerimde inanılmaz hassaslaştıya acıyo.oda biraz kuvvetlendiriyo ihtimali ama allahın işi
belirtiler neydi adetten önce test yaptırdınızmnı nasıl hamileliği anladınız ???? Çokmu soru sordum ama emin olun bütün arkadaşlar bu sorulrı merak ediyor
ben oradaki hızlı sohbete girişi bilmiyorum sen devam et ordaki sohbete bende sigara içmeye çıkıcam .Hem burda oldukça sanki daha çok soru işaretlerim artıyor
ben oradaki hızlı sohbete girişi bilmiyorum sen devam et ordaki sohbete bende sigara içmeye çıkıcam .Hem burda oldukça sanki daha çok soru işaretlerim artıyor
utanma ya ara hadi benim pc açık haber alırsan mutlaka haber ver bak bekliyorum artı bütün akşam pc açık olacak nezaman istersen msj atabilirsin ben sana belirtileri sormuştum adettine yakın nasıldı adet sancısı gibimiydi?
aradım.henüz çıkmamış ama laborant kıza dedimki.idrarda hamileliğin çok az bile pozitif çıkmasına başka bi durum yol açabilirmi dedim.hayır dedi.sadece hamilelik durumunda çıkar dedi.ben peki ümitlenebilirmiyim dedim.tabiki dedi. çok yeni bi hamilelik olduğu içinde pozitiflik az çıkmış olabilir dedi.gün geçtikçe çoğalır idrarda dedi.bak kızda umutlandırdı beni bebeğime yaaa.senide meraklandırıyom dimi:)