- 9 Mayıs 2025
- 2
- 0
- 1
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tiroid var da şu an 9 gündür adetim geçiyor tiroitim de yeni başladı 1 hafta önce öğrendim sence normal micanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
şuan ben de tamamıyla aynı, 20 nisan kürtaj olmuştum bugün regl olmam lazımdı olmadım ve belirtilerim var. Dün test yaptım negatif.. bekliyorum6 ay önce kürtaj oldum. Bebek istiyoruz adetime bir gün var normalde her zaman erken olurdum fakat bu sefer erken olmadım hamilelik belirtileriyle aynı 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif cıktı sizce testi tekrarlamalımıyım?
Canım bende de oldu ilacın etkisi mide bulantısı oldu göğüslerim çok hassaslasti doktora sordum ilaç etkisini dedi gecmiyoda kullandıktan sonraMerhaba ya benim belim ve kasıklarım ağrıyor 7 gündür adetim geçiyor geçen hafta kan verdim negatif test tutum bugün n
Merhaba ben klomeni ilk ay tüm gün sabah akşam kullandım yumurtalı kist yaptı doktor ikinci ayda yarıma bol yarısını sabah yarisini akşam iç dedi öyle kullandım beş gün kullandım beş gün sonrada yumurtam çatladı beraberlik oldu sancılar gogus ağrılar fln oluyo erken öğrendim ben bebeğimi 31 Ekim yumurtlama 1 Kasım beraberlik adet 17 sineydi gunum gecince test yaptım çıktı çok küçüktü halada çok küçük erken ogrenenlerdenim 5 haftalikMerhaba bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum deneyimizini paylaşırsanız sevinirim
Ben gördüm awox da hata olacağını sanmıyorum bence varKızlar adetime 3 gün var benimkine de bakar mısınız
İnşallah çok sağolun çok teşekkür ederimBen gördüm awox da hata olacağını sanmıyorum bence varhayrlı olsun.
Tam da bana daha ilaç yazmadılarCanım bende de oldu ilacın etkisi mide bulantısı oldu göğüslerim çok hassaslasti doktora sordum ilaç etkisini dedi gecmiyoda kullandıktan sonra
Var gibiKızlar bana da bakar mısınız reglime 2 gün var sizce yalancı pozitif mi? Son 4 gündür yaptığım testler
Merhaba cnm ben daha önce bir kimyassal gebelik düşüğü yaptım şu andada 3 yıldır evliyim yumurtlama dönemi ve öncesinde yaptık bir haftadır sağ sok kasıklarım ağrıyor hatta yatarken hangi taraf ağrıyorsa onun üstüne yatıyorum çok test yaptım her ay kendimi hamile sandığım için bayadır boşvermiştim bir gün olucak diye düşünüyorum çok istiyorum şu an kasık aprısı var test yapmaktan korkuyorum adete 11 gün var inşallah bana ve isteyen herkse verir allahErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.