Nefisem, bence sen bi test yaptır. Belki de yerleşme kanamasıdır kimbilir, hadi inşallah:)) Şu anda kanaman felan yoksa hemen test yaptır derimşakkıdı
aaaa 2 haftalıkta belli olabiliyor yani...tabi onlar dediğin gibi son adeti baz aldıkları için 1 aylık gibide görülebiliyor ....anladım..ya bunlar çok ince iş :) tabi hemen kalma ihtimalim % 20 ama biz yeni lkorunmayı bıraktıkta oyüzden merak ettim.. cevap için teşekkürler.
bir kac gun daha beklicem canim karar verdim,belkide bir kac gune kadar normal gelmeye baslar,cunki ilk gebeligimde böyle yani usdune görme gibi bir sey yasamadim .
bir kac gun daha beklicem canim karar verdim,belkide bir kac gune kadar normal gelmeye baslar,cunki ilk gebeligimde böyle yani usdune görme gibi bir sey yasamadim .
gelişimci bi de şu sitelere bak, ben çok şey öğrendim:
www.gebelik.org
www.e-gebelik.net[/QUOilgi ve alakan için çok teşekkürler a.s.a.s.
ilgi ve alakan için çok teşekkürler a.s.a.s.
selam kızlar
gece rüyamda göğüslerimin kocaman olduğunu ve kahverengi halkaların baya genişlediğini gördüm
sabah uyanır uyanmaz göğsüme baktım
kafayı yedim galibakafamçokkarıştı
canım benim, rica ederim.. herkes önceleri şaşkın ördek gibi başlıyor, sonra giderek uzman kesiliyoruz. bu sitede üç beş aydır hamile kalmaya çalışan kadınların çoğu eminim doktor kadar bilgiye sahiplerdir.:roflol:
selam arkadaslar nasilsinis,benim size bir sorum var,carsamba gunu doktora gitmem gerekir tupleri kontrol edecegiz dedi doktorum, kanallar kontrolu nasil olur yaptiran varmi,,,biz hormon testi yaptirdik iyi cikti,esim sperm testi yaptti oda iyi simdi sira tuplerde bir problem varmi bakalim dedi doktorum sizden cevap bekliyorum
selam arkadaslar nasilsinis,benim size bir sorum var,carsamba gunu doktora gitmem gerekir tupleri kontrol edecegiz dedi doktorum, kanallar kontrolu nasil olur yaptiran varmi,,,biz hormon testi yaptirdik iyi cikti,esim sperm testi yaptti oda iyi simdi sira tuplerde bir problem varmi bakalim dedi doktorum sizden cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?