Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar bende buradayım. Nefisem valla senin sabrından örnek alıyorum, bende test yapmıyorum:)) Bana kalsa hemen şimdi yapardım valla! Hatta rüyamda yaptım bile, o kadar bilinç altıma işlemiş ki:)))

selam canim,bende aynen senin gibi canim aksam ruyamda adet olmusum sabah kalkdigimda o kadar üzuldumki halbuki ruyammis,

arkdaşlar adetim geçeli 4gün oldu. yarına kan testi yaptırıcam.fkat busabah toyo markalı bi idrar testi yaptım evde ama çıkmadı hatta eczanedeki kadın bi hafta geçince bu sonuç veriyo die söledi ama ben dayanamayıp yaptım çıkmadı.belirtilerimde aşırı gazım var karnım şiş daha öncede yazmıştım birde idrara çıkıyorum çok fasla başkada bi deişme yok.umarım yarın sonuç güsel olurr..

belim de agrim var ,ama sanirim yarin mutlak gelir adetim,

insallah canim idrar testleri bazen adetden 10 gun sonra bile cikabiliyor en iysi kan testi ,

benim de 4 günüm var adetime aynı gün inanamıyorum inşallah hamileyizdir.benim gögüslerim acayip şişti arasırada ağrıyor yaklaşık 12 gündür de hiçbir şey yiyemiyorum bazen de bulan tım oluyor mide yanması da var

Göğüslerin ne durumda peki, genelde ucunda acıma oluyo herkesin en büyük belirtilerden birisi sanırım. Benimkilerde hiçbişey yok, hatta her zaman adetten 10 gün önce ağrısı başlardı bu ay hiiiççç bişey yok!!

Ayy canım inşallaaaah ikimizde hamişizdir, burdan birlikte haberini veririz:lepi:

birebira benim adet olcam zaman bile göğüslerimde deişme olmas sadece aşırı derecede sancım olur. bu ayda adetimi 2gün geçmiştim aşırı bisancım oldu dedim kesin hastaolcam ağrı kesici içtim sora olmadım şuan hala belimde bi ağrıvar ama adet yok. anneme sordum dediki bende hamile oldum zaman ilk gazım olmuştu birde belim arırdı çok. bakalım hayırlısı diyorum ama yarın bi kan testi yaptırcam..

canım bazen hiç belirti olmayabiliyor benim arkadaşımın hamileolduğunu öğrenene kadar hiçbir belirtisi olmamıştı hepsi 6. haftada ortaya çıktı onun için sanını hiç sıkma

cok guzel belirtiler bunlar canim insallah hamissindir,

canım bazen hiç belirti olmayabiliyor benim arkadaşımın hamileolduğunu öğrenene kadar hiçbir belirtisi olmamıştı hepsi 6. haftada ortaya çıktı onun için sanını hiç sıkma

Bende ona güveniyorum zaten, her ay belirti dediğimiz şeyler oluyordu ama bu ay olmadı. Eminim gelecekte kadınlar hiç böyle şeylere ihtiyaç duymayacaklar ve şıp diye öğrenecekler hamile olup olmadıklarınısırnaşık şey

canim insallah,ama bu arda gelen adet agrisi korkuduyor beni

Benim görümce de ha olucam ha oldum, ağrım var diyordu meğersem hamileymişsırnaşık şey Ağrıda korkma canım ama bence bi tahlil yaptır. Eğer hamileysen ve kanaman varsa doktor ilaç veriyor. İnşallah hamişsindira.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…