Kızlar bende buradayım. Nefisem valla senin sabrından örnek alıyorum, bende test yapmıyorum:)) Bana kalsa hemen şimdi yapardım valla! Hatta rüyamda yaptım bile, o kadar bilinç altıma işlemiş ki:)))
olabilir nefisem biraz daha bekleyip bir test yaptır. bazı hamilelerde adet gününe denk gelen yerleşme kanaması olabildiğini biliyorum inşallah hamişsindir.başka ne gibi belirtilerin var canım ya sakın strese sokma kendini
merhaba birebira senin günün geçti mi
arkdaşlar adetim geçeli 4gün oldu. yarına kan testi yaptırıcam.fkat busabah toyo markalı bi idrar testi yaptım evde ama çıkmadı hatta eczanedeki kadın bi hafta geçince bu sonuç veriyo die söledi ama ben dayanamayıp yaptım çıkmadı.belirtilerimde aşırı gazım var karnım şiş daha öncede yazmıştım birde idrara çıkıyorum çok fasla başkada bi deişme yok.umarım yarın sonuç güsel olurr..
kızlar ya nereye gittiniz.........nefisem ölücem meraktan ne gibi belirtilerin var
arkdaşlar adetim geçeli 4gün oldu. yarına kan testi yaptırıcam.fkat busabah toyo markalı bi idrar testi yaptım evde ama çıkmadı hatta eczanedeki kadın bi hafta geçince bu sonuç veriyo die söledi ama ben dayanamayıp yaptım çıkmadı.belirtilerimde aşırı gazım var karnım şiş daha öncede yazmıştım birde idrara çıkıyorum çok fasla başkada bi deişme yok.umarım yarın sonuç güsel olurr..
benim de 4 günüm var adetime aynı gün inanamıyorum inşallah hamileyizdir.benim gögüslerim acayip şişti arasırada ağrıyor yaklaşık 12 gündür de hiçbir şey yiyemiyorum bazen de bulan tım oluyor mide yanması da var
anladım canım kan testinde mütlaka çıkar.adetinin kesilmesi iyiye işaret benim arkadaşımda da böyle det günü 1-2 damla kanaması olmuştu.sonra test yaptı hamiş olduğunu öğrendia.s.canim yukari yazmisdim ,bel agrim cok birde karin agrisi var adet olacakmis gibi
anladım canım kan testinde mütlaka çıkar.adetinin kesilmesi iyiye işaret benim arkadaşımda da böyle det günü 1-2 damla kanaması olmuştu.sonra test yaptı hamiş olduğunu öğrendia.s.
benim de 4 günüm var adetime aynı gün inanamıyorum inşallah hamileyizdir.benim gögüslerim acayip şişti arasırada ağrıyor yaklaşık 12 gündür de hiçbir şey yiyemiyorum bazen de bulan tım oluyor mide yanması da var
canım bazen hiç belirti olmayabiliyor benim arkadaşımın hamileolduğunu öğrenene kadar hiçbir belirtisi olmamıştı hepsi 6. haftada ortaya çıktı onun için sanını hiç sıkma
canim insallah,ama bu arda gelen adet agrisi korkuduyor beni
birebira sen nekadarlık evlisin nezamandır bebiş istiyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?