- 19 Aralık 2017
- 19
- 8
- 6
- 31
hepsi içinizde kalamaz ki zaten mutlaka dışarı çıkan olacaktır. tek bir tane sağlıklı sperm yeterli olacağı için içeri gidebilenler önemli sizin için. bence içiniz rahat olsunKızlar merak ettiğim bir durum var. Bende bebek istiyorum 6 aydır. Birlikte olduktan hemen sonra yatakta yatıyorum ben 20 dk falan.esimde biraz beklio çıkmadan önce. Fakat yinede Azda olsa meni dışarı çıkıyor. Hepsinin içinde mi kalması lazım. Acaba ondan mı olmuyor diye düşünüyorum.yardimci olur musunuz
Allah sabır versin canm bidaha yaşatmasın inşallah çok üzüldüm..Hayırlısı ne diyelimki Allah verdi Allah aldı o oldu bir melek insana koyan kalp atısını dinliyorsun hersey yolunda tahlil için gittigin bi hastanede rasgele bi kontrolde öldügünü ögreniyorsun inannamıyorsun aglaya aglya dr una kosuyorsun berbat bişey
Merhaba canim ben bir şey sorcam grupta yenıyım de varıskoselle ilgili bilginiz varmısSelam kızlar göğüs agrısı ve dolgunlasması hamilelik belirtisimi acaba bu arada adet günüm yarın bide kasıklarım cok agrıyo normalde adet günmde göğüslerm hic agrımaz
Merhaba canım.hayır varikoselle ilgili bilgm yokMerhaba canim ben bir şey sorcam grupta yenıyım de varıskoselle ilgili bilginiz varmıs
Çok teşekkür ederim. İlk bebek olunca insanın aklına herşey gelio haliyle. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınhepsi içinizde kalamaz ki zaten mutlaka dışarı çıkan olacaktır. tek bir tane sağlıklı sperm yeterli olacağı için içeri gidebilenler önemli sizin için. bence içiniz rahat olsun
merhaba.. eşim varikosel ameliyatı oldu.. yardımcı olabileceğim bir konu varsa yardımcı olmak isterim..Kızlar merhaba aranızda varıskosel sorunu olan var mı
Konuşalım o zaman bu konu hakkındamerhaba.. eşim varikosel ameliyatı oldu.. yardımcı olabileceğim bir konu varsa yardımcı olmak isterim..
Merhaba bu arada doktora gittik kesin çözüm değil dedi olmayabilirKonuşalım o zaman bu konu hakkında
kesin çözüm mü bilmiyorum ama eşimin ameliyatından sonra baya bi düzelme oldu. ileri hareketli sayısında yaklaşık iki kat artış oldu. tüm yolları denemekte fayda var deyip ameliyat olmuştu eşim .. umarım sizde faydasını görürsünüz.Merhaba bu arada doktora gittik kesin çözüm değil dedi olmayabilir
Insallah canim ınsallah rabbim herkese nasip etsin ınsallah allah razı olsunkesin çözüm mü bilmiyorum ama eşimin ameliyatından sonra baya bi düzelme oldu. ileri hareketli sayısında yaklaşık iki kat artış oldu. tüm yolları denemekte fayda var deyip ameliyat olmuştu eşim .. umarım sizde faydasını görürsünüz.
kızlar internetten siparişi verdim. bir predictor marka aldım 7li. bir de daha ucuzu da olsun diye laboquick marka 30lu aldım. normalde 27 veya 28 günde bir adet oluyorum. bu ay 24 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama ilk defa erken geldi ve 21 aralıkta oldum. yani 25 günde adet olmuş oldum. adetimin 26 aralıkta son günü olur. teste ne zaman başlamalıyım sizce? yardımcı olursanız çok sevinirim.kızlar merhaba. ovulasyon testi kullanayım diyorum. clearblue dijital en iyisi diyorlar ama hiçbir yerde yok. bunun dışında bir marka kullanıp memnun kalan var mı?
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Bu ay gaz sancısı çektim yaklaşık iki hafta. Ayrıca kaşık ağrım da var. Son adetimin ilk gununden itibaren 32. gundeyim. Dün de kahverengimsi akintim geldi adet oluyorum sandım. Çok heyecanlıyım acaba hamile miyim diye. Dört aylık evliyim.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
bu bir belirti evet bendede olmustuKızlar erken hamilelik belirtileri arasında kasık ağrısı var mı. Sağ kasigimda bicak kesiği gibi batmalar oluyor. Bu ay olmustur inşaallah bebiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?