Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

hepsi içinizde kalamaz ki zaten mutlaka dışarı çıkan olacaktır. tek bir tane sağlıklı sperm yeterli olacağı için içeri gidebilenler önemli sizin için. bence içiniz rahat olsun

Selam kızlar spiralimi gecen ay çıkardım iki kez korunmasız ilişki oldu bitanesi adetime 10 gün kala bitanesi 15 gün kala tam tehlikleli günlerde yani yarın adet günüm şüphelendim açıkçası oğlumdada kabız olmuştum yine oldum acaba hamilemiyim diye içim içimi yiyor yarın adet olmazsam test yapcam.. aslında istiyorum ikinciyi ama oğlum 20 aylık daha küçük ben hemen olmaz diye şimdiden korunmayı bıraktım hemen olmuşsa şoka girerim valla..

Allah sabır versin canm bidaha yaşatmasın inşallah çok üzüldüm..

hepsi içinizde kalamaz ki zaten mutlaka dışarı çıkan olacaktır. tek bir tane sağlıklı sperm yeterli olacağı için içeri gidebilenler önemli sizin için. bence içiniz rahat olsun
Çok teşekkür ederim. İlk bebek olunca insanın aklına herşey gelio haliyle. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Arkadaslar Merhaba. Bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ve doktorumla yumurta takibi yaptık. Yumurtam kendiliğinden catladi. Doktor 22 aralikta gel dedi. Fakat bugün benim karnım midem belim ve sırtımda şiddetli ağrı var. Tecrübeli arkadaşlar yardimci olur musunuz ? Korkmalı mıyım ?

Arkadaslar Merhaba. Bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ve doktorumla yumurta takibi yaptık. Yumurtam kendiliğinden catladi. Doktor 22 aralikta gel dedi. Fakat bugün benim karnım midem belim ve sırtımda şiddetli ağrı var. Tecrübeli arkadaşlar yardimci olur musunuz ? Korkmalı mıyım ?

kızlar merhaba. ovulasyon testi kullanayım diyorum. clearblue dijital en iyisi diyorlar ama hiçbir yerde yok. bunun dışında bir marka kullanıp memnun kalan var mı?

Merhaba bu arada doktora gittik kesin çözüm değil dedi olmayabilir
kesin çözüm mü bilmiyorum ama eşimin ameliyatından sonra baya bi düzelme oldu. ileri hareketli sayısında yaklaşık iki kat artış oldu. tüm yolları denemekte fayda var deyip ameliyat olmuştu eşim .. umarım sizde faydasını görürsünüz.

Insallah canim ınsallah rabbim herkese nasip etsin ınsallah allah razı olsun

kızlar merhaba. ovulasyon testi kullanayım diyorum. clearblue dijital en iyisi diyorlar ama hiçbir yerde yok. bunun dışında bir marka kullanıp memnun kalan var mı?
kızlar internetten siparişi verdim. bir predictor marka aldım 7li. bir de daha ucuzu da olsun diye laboquick marka 30lu aldım. normalde 27 veya 28 günde bir adet oluyorum. bu ay 24 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama ilk defa erken geldi ve 21 aralıkta oldum. yani 25 günde adet olmuş oldum. adetimin 26 aralıkta son günü olur. teste ne zaman başlamalıyım sizce? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kızlar erken hamilelik belirtileri arasında kasık ağrısı var mı. Sağ kasigimda bicak kesiği gibi batmalar oluyor. Bu ay olmustur inşaallah bebiş :)

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Bu ay gaz sancısı çektim yaklaşık iki hafta. Ayrıca kaşık ağrım da var. Son adetimin ilk gununden itibaren 32. gundeyim. Dün de kahverengimsi akintim geldi adet oluyorum sandım. Çok heyecanlıyım acaba hamile miyim diye. Dört aylık evliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…