- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
günün geçmiş canım normalde adetlerin duzenliyse bence vardır bebiş yaz burayadaMerhaba adetim 3 gun gecikti hep gununde oluyordum surekli uyuma istegi halsizlik var adet olcakmisim gibi hissedip lavaboya gidiyorum akinti geliyor test yarin alip yapcam hamilelik olabilirmi
ne zamandır istiyorsun canım ilk mi olacakAyy insallah canim yaa valla bugun kalktim goguslerim cok acio ve buyumusler hayirlisi olsun insallahh
Kızlar merak ettiğim bir durum var. Bende bebek istiyorum 6 aydır. Birlikte olduktan hemen sonra yatakta yatıyorum ben 20 dk falan.esimde biraz beklio çıkmadan önce. Fakat yinede Azda olsa meni dışarı çıkıyor. Hepsinin içinde mi kalması lazım. Acaba ondan mı olmuyor diye düşünüyorum.yardimci olur musunuz
Teşekkür ederim canım. Vala kızlar bizde bu ay sağlam çalıştık gercekten. İki güne bir birlikte olduk yarım saat yataktan kalkmadim hep. İnşaallah bu ay olur. İster istemez her gün düşünüyorum ve vücudumu dinliyorumgiden gidiyor canım merak etme :)
canım sana bi onerim olucak yanlış anlamazsan tecrübelerime dayanarak yarim saat kalmamak iki güne bir yapmak yastık koymak bacakları dikmek v.s bunlar bu isi bir görev haline getiriyor o yatağa girdiğinizde görev çocuk yapmak hayır boyle stresli olursunuz oluruna bırakın esinle isteyerek beraber ol ...Teşekkür ederim canım. Vala kızlar bizde bu ay sağlam çalıştık gercekten. İki güne bir birlikte olduk yarım saat yataktan kalkmadim hep. İnşaallah bu ay olur. İster istemez her gün düşünüyorum ve vücudumu dinliyorum
Evet doğru söylüyorsun canım. Aslında bende senin gibi düşünüyorum. İlk üç ay senin dediğin gibi yaptık olmadı. Sonra yumurtlama günlerini takip edelim dedik yine olmadı. Heralde yine akışına bırakmaya baslicazcanım sana bi onerim olucak yanlış anlamazsan tecrübelerime dayanarak yarim saat kalmamak iki güne bir yapmak yastık koymak bacakları dikmek v.s bunlar bu isi bir görev haline getiriyor o yatağa girdiğinizde görev çocuk yapmak hayır boyle stresli olursunuz oluruna bırakın esinle isteyerek beraber ol ...
Bu sebebsiz hamile kalamamalarin sebebi psikoloji...
Teşekkür ederim canım. Vala kızlar bizde bu ay sağlam çalıştık gercekten. İki güne bir birlikte olduk yarım saat yataktan kalkmadim hep. İnşaallah bu ay olur. İster istemez her gün düşünüyorum ve vücudumu dinliyorum
bende senin gibi yapıyordum 10 ay hamile kalamadim dusunmedigim ilk ay hamile kaldımEvet doğru söylüyorsun canım. Aslında bende senin gibi düşünüyorum. İlk üç ay senin dediğin gibi yaptık olmadı. Sonra yumurtlama günlerini takip edelim dedik yine olmadı. Heralde yine akışına bırakmaya baslicaz
Canm bende stresten 3 ay gebelik belirtilerini hepsini yasadim gogus hassasiyeti ve dolgunlugu haric 4 . Ay gogsum agridi o ay hamileydim kasik agrisi vs onlar ayirt edilemioAyy agzin bal yesin yaaa ne guzel soyledin insallahh bu belirtilerin adet belietileriyle benzer olmasi ne kotu ya keske ayirt edilebilecek tarafi olsa
Yawww bilmiom sen bilirsinnn nasil beklicen 1 hafta ay ben bile erken gebelik testi yapam yarin diomm seni hic dusunemiom catlardimm kesinn vajinusmus gecici bisi takma kafana rahat olursann hersey daha guzel olur canimmcanım 1 hafta bekliyim mi diyorum kesinleşsim diye yada bilmiyorum ya:).. ben vajinismus hastasiyim 2 aydir eskisinden daha iyi sayılırim ilişki oluyo ama tam değil tabiki eskiden hiç yaklaştirmiyodum bile. günumde gecince bir heyecanlandim acaba mı dedim
Adetinize kac gun var ?Benim hassasiyetlik vardi ama acima falan yoktu sadece dolgunlasmaya basladi 1 haf
ta once ama acima dunle bugun var bakalim artikk
Ilk olacak kismetse 2013 subattan beri bekliommm sorma ama geldi bencene zamandır istiyorsun canım ilk mi olacak
2 ocak bat canmAdetinize kac gun var ?
canim sen yenimi yapican test.. husran olur diye korkuyorum vajinismus kötü bir illet kimseye vermesim rabbim.. ama iyiye gidiyorum sanirimYawww bilmiom sen bilirsinnn nasil beklicen 1 hafta ay ben bile erken gebelik testi yapam yarin diomm seni hic dusunemiom catlardimm kesinn vajinusmus gecici bisi takma kafana rahat olursann hersey daha guzel olur canimm
Yeni uyeyim su bat bidaki adet gunumu oluo2 ocak bat canm
Evet ben yeni yapicam valla heuecanliyimmm yarin sabahi iple cekiomm bakalimm eger korkmazsamm yapacammcanim sen yenimi yapican test.. husran olur diye korkuyorum vajinismus kötü bir illet kimseye vermesim rabbim.. ama iyiye gidiyorum sanirim
E hosgeldin o zman aramiza evett bat bilindik kirmizilarin geldihi ilk gun oluo canim kimine sevinc kimine uzuntu veriyorYeni uyeyim su bat bidaki adet gunumu oluooleyse az gunun kalmis iki uc gun snra test yaparsn canm
Teşekkür ederim canım inşaallah hepimiz en kısa zamanda anne oluruzinşallah güzel haberlerini alırız canım
hosbuldukE hosgeldin o zman aramiza evett bat bilindik kirmizilarin geldihi ilk gun oluo canim kimine sevinc kimine uzuntu veriyor
neden korkuyosunki.. senin icin dua edicem yarin hayirli haberini bekliyorumEvet ben yeni yapicam valla heuecanliyimmm yarin sabahi iple cekiomm bakalimm eger korkmazsamm yapacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?