Yok artık vermeyeceğim kanGayet iyi artıyor endişelenmeyinArtık keseyi görebilirsiniz minik de olsa aslında sürekli kan vermek stres yapıyor insanda.
Oyy maşallah sağlıkla büyüsün sağlıkla doğsun minikYok artık vermeyeceğim kanya daha küçük olduğu için gitmek istemiyorum 7 hazirana aldım randevu 6+2 olacak o zaman bakalım nasıl geçecek zaman
18-19 Mayıs ta korumasız ilişkim oldu. 24 saat içinde Ella hap içtim reglim normal zamanında geldi 20sinde yani. Bugün kan tahlili verdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce hata payı olabilir mi kan testindeErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Sanmıyorum hata olacağını18-19 Mayıs ta korumasız ilişkim oldu. 24 saat içinde Ella hap içtim reglim normal zamanında geldi 20sinde yani. Bugün kan tahlili verdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce hata payı olabilir mi kan testinde
Yokmu yardımcı olacak kimseMerhaba kızlar 18 Mayıs yumurtlama günümdü öncesi ve sonrası değerlendirdik adetime son 6 gün kaşık ağrım olduğu için test yaptım ama negatif pozitife dönme şansı varmı
Belirtileriniz varmı18-19 Mayıs ta korumasız ilişkim oldu. 24 saat içinde Ella hap içtim reglim normal zamanında geldi 20sinde yani. Bugün kan tahlili verdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce hata payı olabilir mi kan testinde
Merhaba son durumunuz nedir acabaBenimde yumurtalama 10 Mayıstı şimdi test yaptım negatif
Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Yok hiç bir belirti ama yarın tekrar tahlile gidicem tam ovülasyon dönemindeyim umarım negatif çıkarBelirtileriniz varmı
Aynı tarihler benim de 3 Haziran dün kan verdim negatif bi umutluyum bi umutsuz , bir umuttur yaşamak diyorumBen aşılama oldum da dün kan verdim bugün çıktı 1.62. Aşırı üzüldüm. Adetim 3 Haziran artar mı dersiniz ?
Çok yeni hamile olduğumu öğrendim . Kaşık ve karnımın altında ağrılar oldu. Sanki adet olacak mısınız da olamıyor gibi . Birde göğüsler çok büyüdü ince damarlar görünüyor. Birde belki bı işaret değil ama ayak parmak ucuna bakmıştım karnımda acayip bı ağrı olmuştu.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?