Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim regl e 12 gün kala kahverengi pembe arası lekelenmem oldu 2 gün sürdü erken regl oluyorum sandım test yapmak aklıma gelmedi yaklasik 10 gün sonrada siddetli sol kasik agrisi yasadim öksürünce bile agiriyodu üsüttüm falan sandim sonra farklilik olarak görünce test yaptim

Merhaba aynılarını yasadım şuan sonuö nedir sizin

Merhaba aynılarıno yasadım şuan durum nefir

Merhaba aynılarını yasadım şuan durum nadet hacaba

Merhaba aynılarını yasoyorum. Şuan durum nedir sonuç nedir

Kızlar merhaba regli altı gün gecikti iki gün önce test yapmıştım negatifti geçen ay da böyle bir olay yaşadım bu ay farklı belirtilerim var normalde regli olacağıma yakın göğüslerim şişer şu an ne şişlik ne ağrı var sadece kasıklarım da birazcık ağrı var o da ara ara ne zaman test yapayım sizce ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında yaşayan var mı böyle bir şey çok çocuk istiyorum

Kızlar benim ikiz erkek kardesim var cift yumurta ikiziyiz . Bende hamileyim henüz randevu günüm gelmedigi icin halen doktora gidemedim 6+5 haftalık gözüküyor uygulamaya göre. Çok merak ediyorum acaba benimde ikizim olur mu :)

Merhaba kızlar adetimin üzerinden 7 gün geçti adet olmadım şimdi test yaptım bu şekilde çıktı sizce bir şey olabilir mi yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar 11 haftalık tüp bebekle hamileyim pazartesi gece kanamam oldu hemen acile gittim sabahta kendi dokturma göründüm düşük riski yok dedi eve git pedi dolduracak kadar olursa tekrar gel dedi şimdi dolu dolu birden akmıyor ama ara ara koyu kahve yada siyaha yakın akıntım oluyor ne bi anda pedi dolduracak kadar nede tamaman bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum düşük olurmu çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…