Sizce hamile miyim?
Görüntü kalitesinden dolayı olabilir ama ben göremedim adetin gecikti mi?Sizce hamile miyim silik çizgi var?
Anladım ayrı bir test değil sanırım bana bunlar yapıldı ama acaba dedim ayrı bir test mi varBugün dahiliyeye gideceğim kafın doğum dedi düşük 0,73 troid ama fsh ve lh testlerim de yüksek sınırın üstünde
Troit ilacı ömür boyu kullanılıcak hamile kalamazsın yoksaMerhaba gebelikte insülin direnci için nasıl bir tedavi uyguluyorlar. Tiroid ilacını kullanamaya devam mi etmeliyim. Daha önce 1 düşük yaptım düşük yapanlar riskli gebelik doktoruna mi gitmeli yardımcı olur musunuz
Birşey sorucam benimde şu an göhüs uçlarımda ağrı var ve karnımda kramplar var bacaklarımda ağrılar var adetimde 2 günü normal mi bu kasık ağrıları adet te olmadımsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Ben su an hamileyim. Yoo öyle bir şey demedi doktorum ömür boyu vs diye. Ben gebe kalmadan önce tsh im yüksek olduğu için 3.71 ilaç başlamıştı. Düşmeden hamile kaldım çok şükür. Hamilelik sürecinde de ilaci kullanmam gerektigini söyledi.Lütfen başkasına bu şekilde yazmayın. Hamile kalamadigi için kendini suçlayan kadınlara hayal kırıklığı olur sizin bu sözleriniz. Ayrıca sizin tezinizi çürütmüş bulunmaktayım.Troit ilacı ömür boyu kullanılıcak hamile kalamazsın yoksa
Hanfendi arastır öyle gel hamile kalırsınız ama düşükle sonuclanır doktor demedi diye kullanılmıcak anlamına gelmiyo bi çmür boyu kullanmak zorundasınız iyiki size hamilelik boyunca kullanın demiş yoks abırakırdınız belkide. Hipotirioit ve hipertriot hastalıkları olan kullanmak zorunda bende Hipotirioit hastasıyımBen su an hamileyim. Yoo öyle bir şey demedi doktorum ömür boyu vs diye. Ben gebe kalmadan önce tsh im yüksek olduğu için 3.71 ilaç başlamıştı. Düşmeden hamile kaldım çok şükür. Hamilelik sürecinde de ilaci kullanmam gerektigini söyledi.Lütfen başkasına bu şekilde yazmayın. Hamile kalamadigi için kendini suçlayan kadınlara hayal kırıklığı olur sizin bu sözleriniz. Ayrıca sizin tezinizi çürütmüş bulunmaktayım.
Dahiliye ya da endokrinoloji ye gorunun raporu cıkarırlar ve detaylı bakarlar. Sız cunku hamiten öncede var dedinizBen su an hamileyim. Yoo öyle bir şey demedi doktorum ömür boyu vs diye. Ben gebe kalmadan önce tsh im yüksek olduğu için 3.71 ilaç başlamıştı. Düşmeden hamile kaldım çok şükür. Hamilelik sürecinde de ilaci kullanmam gerektigini söyledi.Lütfen başkasına bu şekilde yazmayın. Hamile kalamadigi için kendini suçlayan kadınlara hayal kırıklığı olur sizin bu sözleriniz. Ayrıca sizin tezinizi çürütmüş bulunmaktayım.
Benim ikiz olmasına rağmen gecikmenin 2. Gününde 251le öğrendim kimse ikiz beklemiyordu o değerleSağol canım ne bileyim okuyorum bazen 4 haftalık 3 haftalık gebelerin değerleri 1000 lerde 2000 lerde kendimi sorgular oldum
Canım bacağa vuran hafif ağrılar bende de var ama ne olacak çok merak ediyorumMerhaba. Klasik bir soru olucak ama adete 1 hafta kala bacak kasık ağrısı yaşayıp hamilelik gören oldu muu?
KızlarKızlar bat11 eylüldü. Meme ucu şişi vs yaşadım . Adet de gecikince bende days doctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı az evvel. Ne yapayım bitsin mi umudum yoksa salı randevum var o zamana pozitif olur mu
Peki sizde yumurtlamadan ne kadar süre sonra başladı? Ben şuan 5 dpo-dayımCanım bacağa vuran hafif ağrılar bende de var ama ne olacak çok merak ediyorum
Daysdoctor çoğunda yalancı çizgi çıkarıyormuş. Peki öbür markalar hangisi? Umarım vardır bebişinizKzılar, bana da fikirlerinizi söylermisin 3 farklı marka yaptım hepsinde silik çıktı bi tanesinin görselini ekledim . Sat 9 ağustos. Bat 10 eylül hala regl olmadım şeffaf akıntım var, göğüs ucum koyu kasık ağrılarım var başka bi belirttm yok ya daysdoctor sanırım bu markası
Bence başka testle yine deneyin 1 gün sonra. Geç döllenme ihtimali her zaman vardır ama yine de kendinizi umutlandırıp üzmeyin derimKızlar bat11 eylüldü. Meme ucu şişi vs yaşadım . Adet de gecikince bende days doctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı az evvel. Ne yapayım bitsin mi umudum yoksa salı randevum var o zamana pozitif olur mu
Ben su an hamileyim. Yoo öyle bir şey demedi doktorum ömür boyu vs diye. Ben gebe kalmadan önce tsh im yüksek olduğu için 3.71 ilaç başlamıştı. Düşmeden hamile kaldım çok şükür. Hamilelik sürecinde de ilaci kullanmam gerektigini söyledi.Lütfen başkasına bu şekilde yazmayın. Hamile kalamadigi için kendini suçlayan kadınlara hayal kırıklığı olur sizin bu sözleriniz. Ayrıca sizin tezinizi çürütmüş bulunmaktayım.Troit ilacı ömür boyu kullanılıcak hamile kalamazsın yoksa
Pardon? Doktor musun? Benim sorunumun ne olduğunu biliyor musun da bos yapıyorsun? Tutarlı olun biraz. Ömür boyu hamile kalamazsin yazmışsınız ben hamile kaldım diyince düşükle sonuçlanir yazmışsınizHanfendi arastır öyle gel hamile kalırsınız ama düşükle sonuclanır doktor demedi diye kullanılmıcak anlamına gelmiyo bi çmür boyu kullanmak zorundasınız iyiki size hamilelik boyunca kullanın demiş yoks abırakırdınız belkide. Hipotirioit ve hipertriot hastalıkları olan kullanmak zorunda bende Hipotirioit hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?