Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim Bat 6 Aralık, 1 Aralık'ta kan sonucu bhcg 10.8. Dün ve bugün yaptığım idrar testleri pozitif. 18-20 Kasım ovülasyon günlerimdi. Yumurtlamadan yaklaşık 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim, erken gebelik belirtileri de yaşıyorum. Bugün tekrar kan verdim ve daha adetim gecikmedi bile, 3 gün var adet gününe

Benim de regl 8 aralık 4 gündür rahim kısmında iğne batması gibi şeyler oluyor ama anlık birde alt karın ve böğür kısımlarında doluluk var göğüslerin koltuk altı kısmında hassaslık var sizde ne gibi belirtiler vardı ben erken gebelik testi aldım yarın sabah yapmayı düşünüyorum

Selam kızlar , Adetin 5-9 günleri Femara 2.5 sabah akşam, 16. Günü Ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım tek yumurta vardı. Pkos var, iğneden sonraki 14. Günde test yaptım negatif, regl olmadım. Bugün totalde 30. Gündeyim döngüde, daha sonra pozitife döner mi yaşayan var mı :/

Sağ kasık bitimiyle bacak birleşiminde garip bir ağrı vardı, doluluk hissi gibi nasıl tarif etsem bilemiyorum ama batma gibi değil, sanki yumru var gibi, özellikle hareket ederken. Göğüslerde hassasiyet, sağ yan taraflarında altlarda ağrı vardı. Çok sık tuvalete çıkmaya başladım, çok halsizdim yani şöyle söyleyeyim mutfakta oturduğum yerde uyuyordum 3-5 dk. Çok sulugöz olmuştum zaten ben Tv'de Ahmet Mekin'i gördüm sonra açıp google'dan fotoğraflarına baktım yaşlanmış yaa diye hüngür hüngür ağlamaya başlayınca şüphelendik hamile olabileceğimden zaboomafoo maymununu gördüm ona da ağladım bi 5 dk. Sağ kasığımda ağrı ve göğüslerde ağrı hassasiyet hala devam ediyor. Kaset testte pozitif çıkıyor şu anda.

Akıntı falan oldu mu beyaz krem gibi ben de 3 gün oldu sonra birden kesildi sanki alt karnımda bir şeyler oluyor gibi anlamadım neyse yarın bir test yapayım hele .
Ya hadi Ahmet mekini anlarım da zaboomafoo maymununa niye ağlar bir insan

Benimde öyle oluyor testler mi bozul kuruma çizgidi mi anlayamadım

kimse yok muuuuu 31. Gündeyim hala adet olamadım pkostan dolayı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…