erken hamilelik belirtileri :) inşallah öyledir

Ayselcan__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
56
15
88
27
hanımlar merhabaa ben yeni katıldım bu siteye biz eşimle evlendik ve bir süre ilişki yaşayamadık ben en son 31 ocal ta adet oldum 29 günde bir adet oluyorum eşimle ilk ilişkimizi 17 şubatta gerçekleştirebildik o günden sonra bende bel ağrısı ve kaşık ağrısı çok oldu ama göğüs ağrım yok adet olacağım zamanda hiç olmazdı hamileliğin bu kadar erken belirtisi olablirmi acaba

Ilk kez mi ilişki oldu anlamadim..
Bidaha ilişki oldu mu peki.
17 şubat geçen hafta oluyor dimi bu kadar erken belirti vereceğini sanmam canım bence psikolojik..
Ayrıcada hemen çocuk mu olsun istiyorsun biraz zaman geçseydi ne bu acele..

Ilk kez mi ilişki oldu anlamadim..
Bidaha ilişki oldu mu peki.
17 şubat geçen hafta oluyor dimi bu kadar erken belirti vereceğini sanmam canım bence psikolojik..
Ayrıcada hemen çocuk mu olsun istiyorsun biraz zaman geçseydi ne bu acele..
Hemen istiyoruz çünkü uzun zaman ilişkiye giremedik ve bu bizi üzdü zaten iki defa daha ilişki oldu o gümden sonra

Ben 3 kez gebelik yasadim 2 si düştü biri yaşıyor 2 yasinda suan kizim. 3 gebeligimde de adetten once ayni belirtileri yasadim cok netti. Ilk gebeligimde cok arastirmistim bu belirtileri bende oyle boyle degil yani. Neyse benim 3 gebeligimdede
ilk belirti yeşil dışkıydı (yeşil yapacak bisey yememistim)
ikincisi dudaklarim catladi yarik seklinde bir hafta on gun kadar surdu adetime cok vardi bu arada anlamistim hamile oldugumu ama test yapmamistim adetimin olacagi gun yaptim testleri 3 unde de silik cizgi gordum ve beta hgc sonrasinda.
Üçünsusu kararma koltuk altimda basladi ozellikle sonrasinda dahada artti kara calmis gibi boynumda ve genital bolgemdede ayni sekilde dogumdan bir bucuk sene sonra gecti.
Simdi ikinci bebegi istiyorum fakat bir seneyi gecti olmadi hala ve ben bahsettigim belirtileri yasamadim bir senedir onun disinda yok kasik agrisi yok bel agrisi yok karin agrisi gous sisligi vs. Hepsini her ay yasiyorum bunlar yumurtlama ve adet sancisindan baska bisey deil.

Ben 3 kez gebelik yasadim 2 si düştü biri yaşıyor 2 yasinda suan kizim. 3 gebeligimde de adetten once ayni belirtileri yasadim cok netti. Ilk gebeligimde cok arastirmistim bu belirtileri bende oyle boyle degil yani. Neyse benim 3 gebeligimdede
ilk belirti yeşil dışkıydı (yeşil yapacak bisey yememistim)
ikincisi dudaklarim catladi yarik seklinde bir hafta on gun kadar surdu adetime cok vardi bu arada anlamistim hamile oldugumu ama test yapmamistim adetimin olacagi gun yaptim testleri 3 unde de silik cizgi gordum ve beta hgc sonrasinda.
Üçünsusu kararma koltuk altimda basladi ozellikle sonrasinda dahada artti kara calmis gibi boynumda ve genital bolgemdede ayni sekilde dogumdan bir bucuk sene sonra gecti.
Simdi ikinci bebegi istiyorum fakat bir seneyi gecti olmadi hala ve ben bahsettigim belirtileri yasamadim bir senedir onun disinda yok kasik agrisi yok bel agrisi yok karin agrisi gous sisligi vs. Hepsini her ay yasiyorum bunlar yumurtlama ve adet sancisindan baska bisey deil.
Yeşil dışkı ne kadar önce başladı acaba? Bende de bu ay oluyor her wcye gittiğimde az az geliyor hatta karnında şişlik var gibi oluyor. Bir de gazım biraz fazla.

Yeşil dışkı ne kadar önce başladı acaba? Bende de bu ay oluyor her wcye gittiğimde az az geliyor hatta karnında şişlik var gibi oluyor. Bir de gazım biraz fazla.
Bir hafta on gun kadar once baslamisti gebelikre demir emilimi yuksek oldugu icin bu diskidan cok net anlaailir tabi yesil sebze yemediysen

Bir hafta on gun kadar once baslamisti gebelikre demir emilimi yuksek oldugu icin bu diskidan cok net anlaailir tabi yesil sebze yemediysen
Cevabın için teşekkürler :)
Yok yemedim farklı geliyor bana da belki senin gibi gebeliğe işarettir :dua:

Nekadar var adet gunune. Bende suan ozellikle yesil sebze yemiyorum ilk oyle anliyorum cunki bende beklemedeyim bu ay ins. Diye diye 13 ay bitti
1 haftam kaldı bakalım. Hayırlısı olsun rabbim kimsenin gönlünü kalbini boş bırakmasın. Senin ne kadar kaldi?

1 haftam kaldı bakalım. Hayırlısı olsun rabbim kimsenin gönlünü kalbini boş bırakmasın. Senin ne kadar kaldi?
Ben 30 gunde bir oluyorum 14 subatti son adet gunum 16 martta olmam gerek duzenlidir. Bu ay adet gunume kadar iliskiye giricem gun asiri genelde bi hafta kala birakiyorum. Iki gun kala hamile kalanlari duydum. Bu kadar uzun surmedi hic en fazla 6 ayda gebe kaldim hic dikkat etmiyodum ozamanlar rasgele tuttu hep. Bu seferde oyle yapiyodum 6 ayi gecince dikat etmeye basladim iste yumurtlama gunune yok yine olmadi sorun yok bakalim bu ay dah sıkı tutuyorum iliskiyi umutluyum bu ay olmasza tedaviye baslicam

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Neden test yapmiyosun canim gecmis adetin duzensizlik olur muydu arada

Eklentiler

• 1520373882760.webp
    1520373882760.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 328
Back
X