- 16 Mart 2023
- 178
- 115
- 23
- 26
- Konu Sahibi selimekrpz1504
-
Adet günün nezmn cnm
Aynısını bende var sağ kasığımda Ağrı halsizlik uyku isteğiMerhabalar;
Erken hamilelik belirtileri hakkında bilgi almaya geldim. Vücudumdabazı farklılıklar yaşıyorum. Akıntı fazlalığı. Ayak üşümesi kasıklarda ağrı baskı iğneli kramplar halsizlik böyle hastalık halı gibi.... sizce gebelik olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
Halsizlik üşengeçlik hiç geçmedi. Cumaertesi regl günüm gecikme bekliyorum. Ama tabiki gebelik olabilir diye yormuyorum.Fakat bugün tüm gün içtiğim suyu dahi kustum. Korkmaya başladım. 1 kere daha kusma yaşarsam acile gitmeyi düşünüyorum.Aynısını bende var sağ kasığımda Ağrı halsizlik uyku isteği
Gecikme yaşadınız mi ? Yada kaç gününüz varAynısını bende var sağ kasığımda Ağrı halsizlik uyku isteği
Tıpkısının aynısı. Birebir aynısını yaşıyorum. Hep boşa çıktı belirtiler,çok da takmamaya çalışıyorum. Benimde bat'a 2 gün kaldı. Yaşayıp görelim,hayırlısı olsun.
Gecikme yaşadınız mi ? Yada kaç gününüz var
Merhaba sonucunuz nedir acaba test yaptınız mı?Merhabalar;
Erken hamilelik belirtileri hakkında bilgi almaya geldim. Vücudumdabazı farklılıklar yaşıyorum. Akıntı fazlalığı. Ayak üşümesi kasıklarda ağrı baskı iğneli kramplar halsizlik böyle hastalık halı gibi.... sizce gebelik olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
Hayır 9 günüm kaldı hayırlısıyla test yapacm biraz daha geçsinGecikme yaşadınız mi ? Yada kaç gününüz var
bugün 2 günlük gecikmenin içindeyim. Regl olmadım hala biraz daha bekleyip o şekilde test yapicam 7 günde İnşallah güzel bir sonuç alırım.Merhaba sonucunuz nedir acaba test yaptınız mı?
İnşallah pozitif görürsünüz bu mübarek ayda sizin için dileğimdirbugün 2 günlük gecikmenin içindeyim. Regl olmadım hala biraz daha bekleyip o şekilde test yapicam 7 günde İnşallah güzel bir sonuç alırım.
İnanın bende öyleyim... biran kendimi geldin sanırım bebeğim derken buluyorum. Daha sonrasında sanırım henüz zamanı değil yoktur diyorum. Çok farklı bir duygu... sonucumu bile almadan ağlıyorum. Çünkü korkuyorum. Dilerim sizlerde güzel sonuçlar hayırlı evlatllar dünyaya gwtirebilirizİnşallah pozitif görürsünüz bu mübarek ayda sizin için dileğimdirbenim de son 4 günüm bazen umutlanip bazen de ya bu ay da olmayacak deyip unutmaya çalışıyorum
Ayy bende ve iki gecedir üst üste hamile olduğumu görüyorum umutlanip hayal kuracağım an hemen topla kendini kızım aylardır tek çizgi var yine olmayacak sonra üzülürsün diye avutuyorumİnanın bende öyleyim... biran kendimi geldin sanırım bebeğim derken buluyorum. Daha sonrasında sanırım henüz zamanı değil yoktur diyorum. Çok farklı bir duygu... sonucumu bile almadan ağlıyorum. Çünkü korkuyorum. Dilerim sizlerde güzel sonuçlar hayırlı evlatllar dünyaya gwtirebiliriz
Mutlaka sonuç paylaşırım ama çok ince pempe bir kan geldi sanırım geliyor regl. Tam da anlayamadım çok az gelmiş pespembe şimdi yok yineAyy bende ve iki gecedir üst üste hamile olduğumu görüyorum umutlanip hayal kuracağım an hemen topla kendini kızım aylardır tek çizgi var yine olmayacak sonra üzülürsün diye avutuyorumve yinede binlerce amin olsun test yaparsanız paylaşın lütfen merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?