- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 36
- Konu Sahibi selimekrpz1504
-
Benim de öyle olmuştu hatta bende aşırı bir ağrı yapmıştı bıçak keser gibiydi ve ben aynı zamanda progesteron da kullanıyordum doktoru aramıştım normal yumurtlar çalışıyor demişti bende ayaklarımın altına her gün sıcak su torbası yapıyordum öyle sakinleşti biraz. Endişelenme derim ignenin etkisidirÇatlama olalı 6 gün oldu bugün 7.gün. Dünden beri alt karnım sol tarafta tek bir noktada sızlama tarzı bişey oluyor. 1-2 saniye sürüyor. Belirti olarak hiç sızlama diye bişey okumadım. Sizce ne olabilir? :/
İnşallah yerleşmedir diyelim güzel düşünelimMutlaka sonuç paylaşırım ama çok ince pempe bir kan geldi sanırım geliyor regl. Tam da anlayamadım çok az gelmiş pespembe şimdi yok yine
Ama ben iğne olmadım ki:) Ovulasyon takibi yaptım sadece. Çekilme batma hissini biliyorum ama yanmayı anlamadım. Hamilelikte alakası yok galiba.Benim de öyle olmuştu hatta bende aşırı bir ağrı yapmıştı bıçak keser gibiydi ve ben aynı zamanda progesteron da kullanıyordum doktoru aramıştım normal yumurtlar çalışıyor demişti bende ayaklarımın altına her gün sıcak su torbası yapıyordum öyle sakinleşti biraz. Endişelenme derim ignenin etkisidir
Aa affedersin ben çatlatma derken iğneyi yaptın sandım normal çatlama ise ağrısı o kadar olur mu bilemedimAma ben iğne olmadım ki:) Ovulasyon takibi yaptım sadece. Çekilme batma hissini biliyorum ama yanmayı anlamadım. Hamilelikte alakası yok galiba.
Haa yok ilk defa o testlerden kullandım ben de artık çatlama falan diye konuşuyorumAa affedersin ben çatlatma derken iğneyi yaptın sandım normal çatlama ise ağrısı o kadar olur mu bilemedimyanma için de benim midede oluyordu genellikle çatlama döneminde
Yardımcı olamadım kusura bakma ama mutlaka yaşayan vardır sadece mesaja denk gelmemiştir belkide hayırlısı olsun hepimiz için deHaa yok ilk defa o testlerden kullandım ben de artık çatlama falan diye konuşuyorumBi de mide de değil benim. Alt karnımda. Baktım ama hiç de yaşayan olmamış sanki. Hayırlısı artık:)
test yaptın mı canım sonuç nedir acaba?Merhabalar;
Erken hamilelik belirtileri hakkında bilgi almaya geldim. Vücudumdabazı farklılıklar yaşıyorum. Akıntı fazlalığı. Ayak üşümesi kasıklarda ağrı baskı iğneli kramplar halsizlik böyle hastalık halı gibi.... sizce gebelik olabilir mi yardımcı olurmusunuz?
Yok yapmadım. Sanırım regl de oldum çok.cok az geldi çünkü. Devamı gellicek mi takip ediyorum.test yaptın mı canım sonuç nedir acaba?
Sizin sonuç ne oldu acabaYok yapmadım. Sanırım regl de oldum çok.cok az geldi çünkü. Devamı gellicek mi takip ediyorum.
Malesef negatif. Bu ay tekrar deniyoruz Ovulasyon testi ile....Sizin sonuç ne oldu acaba
İmplantasyon yani yerleşme kanası olabilir kan testi verinMutlaka sonuç paylaşırım ama çok ince pempe bir kan geldi sanırım geliyor regl. Tam da anlayamadım çok az gelmiş pespembe şimdi yok yine
Geçen ay regl oldum bu ay ovulasyonladeğerlendirdik bakalım bat 23İmplantasyon yani yerleşme kanası olabilir kan testi verin
Merhaba, çatlama olduğunu nereden takip ediyorsunuzÇatlama olalı 6 gün oldu bugün 7.gün. Dünden beri alt karnım sol tarafta tek bir noktada sızlama tarzı bişey oluyor. 1-2 saniye sürüyor. Belirti olarak hiç sızlama diye bişey okumadım. Sizce ne olabilir? :/
8 yil çok uzun olmuş Allah en kisa zamanda nasip eder inşallah. Gününüz geçmişse test pozitif cikmasi gerekirdi ama inşallah vardir ama belirti varsa bence hemen kan verinMerhaba hanımlar adetim 9gün geçti bgn idrar testi yaptm tek çizgi çıktı ama belirtiler de var gibi. Sık sık idrara çıkıyrm hafif mide yanması arada bulantı oluyo. Bide çok üşüyorum sanki kanım çekiliyo. Ne zaman kan testi yaptırayım. 8 senedr de istiyoruz öle heyecan içindeyim:)
Bu ya regl oldun mu insallah bebiş vardırGeçen ay regl oldum bu ay ovulasyonladeğerlendirdik bakalım bat 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?