Evet benimde öyle oldu. Regl geçmesini beklemek daha sağlıklı olurEvet bende inanmıyorum. Süt beyaz akıntı bile bende olmuyordu ılk kez gelmıstı belırtılerde vardı o ay regl oldum. En ıyı belırtı reglyı beklemek. Sonra hayal kırıklıgı cok oluyor
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim beyaz akıntım vardı çok ama baya fazla erken regl bekirtilerim oldu normalde olmazdı bide şişkinliğim gazım vardı bu normaldede oluyordu zaten. Adete 2 gün kala öylesine umudum yokken yaptığım testte öğrendim şuanda 15 haftalığız çok şükür
Ben regl oldum ayrıca klomen çatlatma iğnesi olmuştum. Doktorumu aradım yine aynı tedavi uygulayacağım bu ay. Sizin dırumla|merhaba nedir acaba inş hamilesindirBen de daha önceden sürekli belirtiye bakıyorum. Her belirtiyi yaşadım ama kısmet olmadı:) Bu ay yumurtlama döneminden sonra 3 gün su gibi gelen akıntı ve rahimde incecik sızı hissiyatı var, bata 2 gün kaldı. İnşallah hamişizdir
Ben de yeni öğrendim ve heyecandan uyuyamamaya başladım. Dün sabah adetimin gelebileceği son günde test yağtım idrarda hemen geldi ikinci çizgi karnıma giren sancıları anlatamam hemen özelden randevu aldım. Gerçekten çok şükür ama beklemiyordum ilkGüzel ve özel hanımlar erken hamilelik belirtileriniz neler oldu paylaşabilir misiniz hamilelik bekleyenleri bilgilendirmek istemez misiniz? :)
Devam edeyim.. Adetime 12 gün kala göğüslerim doldu sızladı normalde 1 hafta kala başlardı. Bir şeyler oluyor dedim içimden sabrettim. Hayatta her şeyi ilk denemelerinde değil sonralardan elde eden biri olarak ümitsizdim biraz ilk denememde mi olacak diyordum çok şükür ona can verene,yaradana hamd olsun kalmışım hamile. Ne yaşarsanız yaşayın sonucu etkilemiyor demek ki olacak olan oluyor dualar da önemli belki de.. Adetime 3-4 gün kala bende vajina zonklaması oldu normalde adet günüm adet oradan atılmaya çalışırken zonklama olurdu sonra afedersiniz kan aktıkça geçerdi zonklama. Şimdi 4 gün kala bu zonklamayı yaşayınca dedim ki aha adet oluyorumGüzel ve özel hanımlar erken hamilelik belirtileriniz neler oldu paylaşabilir misiniz hamilelik bekleyenleri bilgilendirmek istemez misiniz? :)
İnşallah en yakın zamanda kısmet olur. Reglim iki gün gecikti ama testler negatifBen regl oldum ayrıca klomen çatlatma iğnesi olmuştum. Doktorumu aradım yine aynı tedavi uygulayacağım bu ay. Sizin dırumla|merhaba nedir acaba inş hamilesindir
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen de yeni öğrendim ve heyecandan uyuyamamaya başladım. Dün sabah adetimin gelebileceği son günde test yağtım idrarda hemen geldi ikinci çizgi karnıma giren sancıları anlatamam hemen özelden randevu aldım. Gerçekten çok şükür ama beklemiyordum ilk
Devam edeyim.. Adetime 12 gün kala göğüslerim doldu sızladı normalde 1 hafta kala başlardı. Bir şeyler oluyor dedim içimden sabrettim. Hayatta her şeyi ilk denemelerinde değil sonralardan elde eden biri olarak ümitsizdim biraz ilk denememde mi olacak diyordum çok şükür ona can verene,yaradana hamd olsun kalmışım hamile. Ne yaşarsanız yaşayın sonucu etkilemiyor demek ki olacak olan oluyor dualar da önemli belki de.. Adetime 3-4 gün kala bende vajina zonklaması oldu normalde adet günüm adet oradan atılmaya çalışırken zonklama olurdu sonra afedersiniz kan aktıkça geçerdi zonklama. Şimdi 4 gün kala bu zonklamayı yaşayınca dedim ki aha adet oluyorumkafayı yedim belirsizlikten ve eğilince oturup kalkınca kasıklarımda çok hafif batmalar oldu ama adet sancısı gibi değişikti çok kısa süreli ve nadirdi ‘sadece uzanınca’ belime yayılan bi sızlama oldu ayağa kalkınca geçti sonra ula nooliiiy dedim koşup tuvalete adet oldum mu diye baktım durdum en son adet günümde bi test yaptım sabah dayanamadım ama ne zorluklarla kızlar o ikinci çizgi hemen çıkınca inanamadımm çok heyecanlı bi yapım var ve aktif düşünen bir kafam var keşke tatile çıksam da kafam benle gelmese ve son belirti olarak hiç öyle yoğun akıntı yaşamadım sadece yumurtlama günü olan akıntımın aynısını adete 1 hafta kala yine gördüm upuzuuuun ve lastik kıvamlıydı gene içimden dedim ki ula noliyiii yoksa geç mi yumurtladım? o ilk yumurtlamalar sahte miydi?? tabi sonra gel git yaşaya yaşaya düşe kalka ayıla bayıla hamile kaldığımı öğrendim çok şükür rabbimize elimizde değil böyle olmak Allahım korusun onları yerinde rahat ettirsin bizi yesinler de aç kalmasınlar bizden eksilsin yeter ki onlara bişey olmasın bu sabah bi ağlama tuttu beni bu forumdaki tüm kadınlara öyle içten dualar ettim ki
İnsAllah benimde yumurtlama günüm 25 Şubattaydı insAllah bu sefer olurBen de daha önceden sürekli belirtiye bakıyorum. Her belirtiyi yaşadım ama kısmet olmadı:) Bu ay yumurtlama döneminden sonra 3 gün su gibi gelen akıntı ve rahimde incecik sızı hissiyatı var, bata 2 gün kaldı. İnşallah hamişizdir
Ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benimde 1 hafta var adete insAllah hamileyimdir 14 aydır bekliyorum mucizemi,Ben de yeni öğrendim ve heyecandan uyuyamamaya başladım. Dün sabah adetimin gelebileceği son günde test yağtım idrarda hemen geldi ikinci çizgi karnıma giren sancıları anlatamam hemen özelden randevu aldım. Gerçekten çok şükür ama beklemiyordum ilk
Devam edeyim.. Adetime 12 gün kala göğüslerim doldu sızladı normalde 1 hafta kala başlardı. Bir şeyler oluyor dedim içimden sabrettim. Hayatta her şeyi ilk denemelerinde değil sonralardan elde eden biri olarak ümitsizdim biraz ilk denememde mi olacak diyordum çok şükür ona can verene,yaradana hamd olsun kalmışım hamile. Ne yaşarsanız yaşayın sonucu etkilemiyor demek ki olacak olan oluyor dualar da önemli belki de.. Adetime 3-4 gün kala bende vajina zonklaması oldu normalde adet günüm adet oradan atılmaya çalışırken zonklama olurdu sonra afedersiniz kan aktıkça geçerdi zonklama. Şimdi 4 gün kala bu zonklamayı yaşayınca dedim ki aha adet oluyorumkafayı yedim belirsizlikten ve eğilince oturup kalkınca kasıklarımda çok hafif batmalar oldu ama adet sancısı gibi değişikti çok kısa süreli ve nadirdi ‘sadece uzanınca’ belime yayılan bi sızlama oldu ayağa kalkınca geçti sonra ula nooliiiy dedim koşup tuvalete adet oldum mu diye baktım durdum en son adet günümde bi test yaptım sabah dayanamadım ama ne zorluklarla kızlar o ikinci çizgi hemen çıkınca inanamadımm çok heyecanlı bi yapım var ve aktif düşünen bir kafam var keşke tatile çıksam da kafam benle gelmese ve son belirti olarak hiç öyle yoğun akıntı yaşamadım sadece yumurtlama günü olan akıntımın aynısını adete 1 hafta kala yine gördüm upuzuuuun ve lastik kıvamlıydı gene içimden dedim ki ula noliyiii yoksa geç mi yumurtladım? o ilk yumurtlamalar sahte miydi?? tabi sonra gel git yaşaya yaşaya düşe kalka ayıla bayıla hamile kaldığımı öğrendim çok şükür rabbimize elimizde değil böyle olmak Allahım korusun onları yerinde rahat ettirsin bizi yesinler de aç kalmasınlar bizden eksilsin yeter ki onlara bişey olmasın bu sabah bi ağlama tuttu beni bu forumdaki tüm kadınlara öyle içten dualar ettim ki
Çok açıklayıcı anlatmışsın canım allah Sağlıkla aldırsın kucağına inşallahBen de yeni öğrendim ve heyecandan uyuyamamaya başladım. Dün sabah adetimin gelebileceği son günde test yağtım idrarda hemen geldi ikinci çizgi karnıma giren sancıları anlatamam hemen özelden randevu aldım. Gerçekten çok şükür ama beklemiyordum ilk
Canim git kan testi yap sağlık ocağında için rahat etsinYa benim regl tarihim 1.03.2021 deydi hala regl olmadım. Olmadığım günden beri test yapıyorum hep negatif. Meme ucumun çevresinde ki areola yani koyu halka büyüdü genişledi,ucumda zaten sızlıyor dokununca. Sabah Yemek yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor yatana kadar,sabah yine yemek yediğimde devam ediyo hep aynı terane belirtilerimin hepsi var ama gebelik mi adet mi anlayamıyorumolsa zaten testte çıkardı diye ümit ediyorum ama hayal kırıklığı yaşıycam galiba benim gibi böyle yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?