ERKEN Hamilelik belirtileri 😍

Canim git kan testi yap sağlık ocağında için rahat etsin
Üç gündür test yapıyorum negatif olsa büyük ihtimalle zaten çıkardı hiç gitmeye gerek yok galiba. Stresten büyük ihtimalle adetim gecikiyor istediğimden belirtilerini yaşıyorum galiba bilmiyorum sıkıldım

O kadar haklısınız ki bunların hepsini bende yaşadım sonuç hüsran arkadaşlarım hamile olduğunu anlamamış bile adet geçikmesi tek belirtisi hayal kırıklığı geri kalanı

Sizinle aynı belirtileri yaşıyorum. Sadece mide bulantısı yok. Onun dışında inanılmaz bir göğüs ve kol altı hassasiyeti, dediğiniz gibi koyu halka genişlemesi, farklı olarak kabızlık, regl öncesi gibi şişkinlik ama testler hep negatif. Benim de 02.03.2021’di bat. Bir kaç gün devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum. Eğer bilen varsa bizi de aydınlatsın.

Giderseniz benide bilgilendirir misiniz ben hala adet olmadım ve ayın 18ine doktor randevusu aldım kadın doğumdan. İnşallah bi gebelik vardır yoksa da problem ne onu öğrenmeye gidicem

Giderseniz benide bilgilendirir misiniz ben hala adet olmadım ve ayın 18ine doktor randevusu aldım kadın doğumdan. İnşallah bi gebelik vardır yoksa da problem ne onu öğrenmeye gidicem
Her türlü haber vericem, siz de beni bilgilendirirseniz çok sevinirim inşallah mutlu haberler alırız

Canim git kan testi yap sağlık ocağında için rahat etsin
Biraz da mental olarak rahatlaman gerekiyor. Biliyorum çok zor. Ben de ilk gebeligim için 1 seneden fazla uğraşmıştım. Sonra gerçekten uğraşmak için bıraktığım ay hamile kaldim. Şu anda aynı şekilde oldu. 3-4 aydır deniyorduk. Ama bende zaten önceki hamileligimden kalma, ben hemen hamile kalamam diye bi düşünce içerindeydim. Rahat kafayla oluruna birak canım

Vajina zonklaması bende de var ara ara oluyor inşallah hamileyimdir ya

Evet benimde öyle oldu. Regl geçmesini beklemek daha sağlıklı olur
Benim 8 gün geçti test yaptım tek çizgi çıktı sonra 12.gün dr a gittim klomene başlamak için kan testimde çıktı kanamam olunca kimyasal gebelik geçirdim en iyisi beklemek ve kan testi vermek

Her türlü haber vericem, siz de beni bilgilendirirseniz çok sevinirim inşallah mutlu haberler alırız
Birazcık geç oldu ama başka şehirde yaşıyorum annemler felan geldi cevap vermeyi unuttum. Adet oldum ben ama doktor randevuma gidicem. Bi sıkıntı felan varsa bilmek önceden halletmek istiyorum. Kafama çok takıyorum ama bu ay takmamayı planlıyorum inşallah becerebilirim inşallah dediğiniz gibi bu ay mutlu bir haber alırız

Sonuç nedir?

Hayırlı olsun yavrunuz.

Kasık batması, adet öncesi sancı gibi değilde, sanki oyuluyor, kazınıyormuş gibi mi bi ağrı?

Benimde belirtilerim şunlar idi
Göğüs hassasiyeti
Beyaz akıntı
Kaşık ağrısı
Istan açılması
Sık tuvalete cikmak
Hayırlı olsun miniğiniz.
Kasık ağrısı adet öncesi kasık ağrısı gibi mi, kazanma, oylama gibi bir ağrı mı alt kasıklarda?

Şiddetli unutamayacağım gaz krampı yaşadım. Yorgunluk , normalde başı çok ağrıyan biri değilim baş ağrısı , ateş yükselmesi , kramplarım oldu, kabızlık..birşeyler olduğunu hissetmiştim.sabredip regl günüm gelince kanamam ve lekelenmem olunca ümidi kestim.3 gün içinde lekelenmeler kesilince ne oluyor diye bi araştırdım.Yerleşme kanamasıymış testim pozitifti.3 ayımda düşük yaptım malesef.Hüsran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…