Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ummahan_d

miniqim kübra'm kollarmda
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
3.824
2
116
İzmir
Kızlar sohbete burda devam etsek sayfalar çok geç açılıyor kaydirigubbakcemile5:dance:

ınsallahh hamılesındır canım ben pek anlamıyorum ama ıdrara karısan hormon kanda nasıl cıkmadı hayret ettımm:1shok:

senağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlama cok üzgünüm gercektensenağlamasenağlama allah sabır versiin allah hemen bebk versin acını unuttursun canım:teselli:senağlama

Eylülcüm geçmiş olsun üzülme demicem ister istemez üzülüceksin atlatırsın inş. Kısa zamnada allah yenisini nasip edecektir.herşeyde hayır vardır kendini fazla üzme

canım hamilelik hormonu bebek yerleştiği zaman hemen kanda belirir. ve aradan bi süre geçtikten sonra idrarda belirir. ama senın idrarda pozitif kanda negatif olayı çok aklımı karıştırdı. peki kan testine tek bir keremi yaptırdın. bazen maaşesefki yanlış yapabiliyorlar testi. bide başka bir yerde test yaptırsan?:uhm:

canım çok ama inan ki çok üzüldüm göz yaşlarımı tutamadım okurken.allahım herşeyin hayırlısını verir bunu unutma.ve biliyormusun %99 düşük olan bebekler özürlü oldukları için tutunumazlar.yüce rabbim herşeyi öyle güzel tasarlamışki akıl sır erdirmek imkansız.lütfen moralini yüksek tutmaya çalış ve ümidini yitirme

Caanım yaaa çok üzüldüm inşlhh en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın..Allah sağlıklı bebebkler nasip etsin.Üzülme herşeyde bi hayır vardır.

Caycay cım seni korkutmak istemem ama boş gebelikte olabilirrrr belkiiii

yaa evet benım de kafam karıstı ıdrarda negatıf cıkabılır ama kanda pozitif olur

bu bıraz tesr degıl mı kanda negatıf ıdrarda pozitiff ben de anlamadımm

aman elam cnm nazal edenin gözü çıkar can sen kendine dikkat et yavyum

10. haftaya girşte başladı herald ebulantılarım şöfer gelsin çıkıcam ay kızlar çok kötü oldum ya sürekli çıkartan nasıl dayanıyor bilmem

kızlar şuan show tv de hamilelik,hamile kalamama gibi konuları konuşuyorlar isterseniz ve müsaitseniz bir bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…