Pazartesi tekrardan yaptıracağımBu değer negatif cnm ama olmazsan 1hafta sonra tekrarla testi
Banada dua eder misin hamile birinin duasına ihtiyacım varKizlar biri bana cimdik atsin.aksama kan vercem...
Erken gebelik testimi buKizlar biri bana cimdik atsin.aksama kan vercem...
Ettim cnm insallh hamilesindr bence var zaten baya net. Çıkmış hayırlı haberlerle gel inşallahBanada dua eder misin hamile birinin duasına ihtiyacım var
Banada dua eder misin hamile birinin duasına ihtiyacım var
Hayir normalErken gebelik testimi bu
Hayırlı olsun cnm benimAksam kan veedim kizlar 137 cikti 3gun sonra tekrar gitcem dua edin :)
InsaAllah bu görüntüyü bizde görebiliriz bigunKizlar biri bana cimdik atsin.aksama kan vercem...
InsaAllah bu görüntüyü bizde görebiliriz bigunsizede hayırlı olsun:)
Amin hayirlisyla InsaAllah isteyen herkese nasip olsun en hayirlisylainşallah en hayırlı ve kısa zamanda göürsünüz
Canım erken gebelik testi yapsana test hatalı olabilirArkadaşlar benim.yumurtlama günümden sonraki 9.gunkahverengi alıntım oldu 4 saat fln sürdü ve bitti çok azdı üstünden 2 gün geçti bugun 3.gün sabah test yaptım idrara batirdigimda çubuğu 2.çizgiyi görüyorum ama 2 saniye sonra kayboluyor çizgi anlamadım ya nedir bu ?? Adetime 3 gün var
Canım dün de yaptım dün de aynısı oldu hatalı olsa dünki de aynısı olmazdı kiCanım erken gebelik testi yapsana test hatalı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?