Adet sancısı için çokerken olduğu gibi gebelik belirtiisi diye gördükleriniz de erken. Her ay böyle sancılar çekiyorsanız çok normal ama heray ağsrısız geçiyorsa bu ay ilk defa böyle şeyler yaşıyorsanız test yapabilirniiz. Birde kafanızı rahat bırakın çocuk için ilişkiye girmeyi ve çocuğu kafanızdan attığınız zaman inanın hamile kalacaksınızdır. Belirti arkamdan keyfini çıkarın durumunMerhaba çok güzel yazmışsın ayrıntılı teşekkür ederim hiç böle beişi yasamdgm için hissettikleri mi yazdım 9 aylık evliyim henüz korunmuyoruz ama olabilir mi dıye düşündüm bu ay nedense ama bazı arkadaşlar bunları yazdığına inanamıyorum falan yazmış Bu kadar şaşıracak bili yok öğrenmek ayıp değil ve herkesin belirtisi farklı olabilir bu site yazıp bilgilenmek Bilgilerimizi paylaşmak için zaten değil mi bende samimiyetine güvendiğim kızlar için yazdım ve gerçekten bilmıyorum Adetime 8 gün var ve kaşık ağrısı Var bacaklarım Adet olcakMıs gibi inanılmaz ahrıyor adet sancısı için çok erken ama tabi ki de adetim gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum bende