Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende tüp bebek için randavü almıştım adet döneminde başlayacaktı doktorum .genel muayene için gitmeden bir test yapayım dedi. pozitif görünce mutluluktan uçtuk inşallah sizde hamilesinizdir

Merhaba benimde adetime 10 gun kala belirtiler başladı dayanamayıp 2 gun kala test yaptim tek cizgi ama hala belittilerim var acaba idrar testini erkenden mi yaptim ben. Yani olsa 2 gun kala çıkarmaydı? (Şuan adetim 2 gun gecikti)

Mücizelere inanırım inşallah hayal değil gerçek olur Ve tüp bebek tedavisine başlamazsınız Herşeyin hayırlısı olur gelmezsede zamanı değilmiş diyip tekrar denerim bende.

Bizde tüp bebek için randavü almıştık adetimle başlayacaktık doktora gitmeden test yapayım dedim pozitif çıkınca gerek kalmadı inşallah sizde hamilesinizdir
Ay gerçekten mi herkes öyle tüp bebeğe niyetleniyor sonra gidecekleri ay hamile oluyor sizin tüp bebek neyden dolayı benim benden dolayı sizin adınıza sevindim hayırlı olsun

Kızlar Bi bakarmısınız sizce varmı adetim 4 gündür gecikti 2 gün önce bel ağrısı ve adet olucak mışım gibi ağrı oldu ertesi gün ağrı geçti ilk hamileliğimdede böyle silik ti hatta üstüne görme olmuştu ama yinede emin olamadım pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum adetim gelmezse normalde günü gününe olur başka bişey çıkmasından da korkuyorum açıkçası

Eklentiler

• IMG_20200820_203743.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 90
En erken 12.14. Günler testte çıkıyor 1 hafta daha sabredebilirsen kan testiyle netleşir durumun

Hamilesiniz

Ay gerçekten mi herkes öyle tüp bebeğe niyetleniyor sonra gidecekleri ay hamile oluyor sizin tüp bebek neyden dolayı benim benden dolayı sizin adınıza sevindim hayırlı olsun
Doktora gittik bir sorun bulamadı bir Bir buçuk yıl korunmadık olmadı bu ay başlayacaktık hamile kalmışım inşallah hamile haberinizi alırız

Evet görünüyor burda hadi inş hayırlı haber alırsınız

Göğüslerim hassasiyet arttı ağzımda metalik bir tat lavoba sık sık gitme gibi belirtilerim var
Bendeki belirtiler sizdede varmı bi de bende akintida var geçen haftada 2-3 kere kremsi akinti oldu

Son düzenleme:
Canımm sağlıkla ilerlesin inş.. eşinizin değerleri nasıldı da normal yoldan gebe kaldınız bizim de öyle bir durum var da umut olsun bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…