Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bacak kalça ağrısı ve mide yanması bende de var ama daha adetime 1 hafta var. Sizin Adete kaç gün varken Bu belirtileriniz oldu

Merhaba kızlar benimde adetime 2 gün var bugün normal test yaptım negatif çıktı aşırı kasık ağrısı bununla beraber bi kaç belirti var sizce ne yapmalıyım

Bacak kalça ağrısı ve mide yanması bende de var ama daha adetime 1 hafta var. Sizin Adete kaç gün varken Bu belirtileriniz oldu
3-4 gün öncesinde sanırım, ama benim geç döllenme olmuş olabilir çünkü adetimin 5.Günü silik çizgi gördüm. Dün koyulaştı yeni, 9. Günüm bugün.

Merhaba kızlar benimde adetime 2 gün var bugün normal test yaptım negatif çıktı aşırı kasık ağrısı bununla beraber bi kaç belirti var sizce ne yapmalıyım
Adetinizin geçmesini bekleyin. Ben de burda yazılanları okuya okuya 5 gün öncesinden test yapmaya başladım. Varsa silik de olsa çıkıyor yazmışlardı hep, ben negatif gördükçe moralim bozuldu daha adetim geçmeden yok diye kabullenmiştim. Adet gecikmemim 5. Günü ancak çıktı testte. Bekleyin derim o yüzden, yanıltıyor erken yapmak.

Benim regle 10 gun kala goguslerim acimaya basladi ve sık idrara cikmaya basladim 7 gun kala midem bulanmaya basladi asiri halsizlik kan testi yaptim 23 cikti 5 gun kala idrar yaptim silik cizgi cikti 10 gun kala belirti vermeye basliyor
Merhabalar, aynı belirtiler 10gün önce bende de başladı göğüs hassasiyeti, sık idrara çıkma, ateş basması, kana kana su içme ve yine doyamama.. Bir de bu sabah pembemsi kahverengimsi bir leke geldi peçeteye çok az ped koydum devamı yok karnımda şişlik var sağ kasıkta batma var, hafif baş dönmesi ve yorgunluk var... Var var da.. Bat a 1 hafta var bugün.. Ne zaman test yapayım sizce erken gebelik testi var elimde ama 3 gün kala mı yapsam?

Sizde belirti var mıydı

Sizde belirti var mıydı
Gebelik belirtisi diyebileceğim bir şey yoktu test yaptığımda, yumurtlama sonrası günlerde kasıklarımda ağrı ve batma olmuştu ama geçmişti. Adete 2 gün kala regl belirtileri yaşamaya başladım. Bir de bacak ve bel ağrısı kalçada batma hissi oldu. Göğüs hassasiyeti yeni yeni çıkıyor mesela hiç yoktu.

Akıntım vardı bir de her gün. Ama işte regle hemen hemen aynı belirtiler olunca insan emin olamıyor.

İnşaAllah canım yaaa böyle olmayınca moralim çok bozuluyor. Zaten şubatta hamile kalmıştım nisanda bebek gelişemediği için 10.haftamda kürtaj oldum şimdi bekliyorum ☹
Birincisi olmus insallah ikinciside olur bu sefer saglikli bir sekilde kucagina alirsin. Benimde gecen sene sonunda 8 haftalikken kalbi durmus bende kurtaj olmak zorunda kaldim. 1 senedir duzensiz korunmasiz iliski yasiyorduk ama oyle yumurtlamayi takip etmiyordum hamile kalmak icin.Simdi 2 aydir baya istiyorum.Bu ay Pepapp diye bi programdan uzerinde yumurtlama gunlerimi hesaplayip birliktelik yasadik esimle.Ama o isler oyle degilmis yeni yeni anladim. Bazi insanlar gec yada erken yumurtlayabiliyormus o yuzden takip edebilmek icin ovulasyon testlerinden siparis verdim 30 adet. Bakalim gelir ins yarin hemen baslicam uygulamaya. Birde 2 gun surdu reglm nedense ( Cumartesi regl olduum bu gun son gun gibi hic bir akinti yokkk

Kasık ağrısı kaç gün sürdü benim nerdeyse 6 gündür kasık batması ağrısı sancısı hepsi var

İnşaAllah canım çok istiyorum Rabbim sanada nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…