- 14 Şubat 2018
- 652
- 814
- 103
- 29
Daha adet tarihinizi geçmediğinizden değer düşük döllenip yuvalanma yeni olduğundan hormonu yeni salgılamaya başladınız. 2güne kan verip iki kat artışını takip edin, ztn dr unuz da sölemiştir sanıormmerhabalar aranıza yeni katıldım 26 ağustosta reglim başlangıç günüydü 20 eylülde evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı aynı gün eşimle hastaneye gittim kan testi yaptırdım beta hcg hormonum 32.69 çıktı doktor hayırlı olsun dedi ama normal hcg değerlerine bakıyorum benımki çok düşük duruyor hamile miyim sizce yardımcı olursanız çok sevinirim aşırı derecede halsiz hissediyorum kasıklarımda karnımda kramplar oluyor ara ara baş dönmesi mide bulantısı bel ağrısı
Ovulasyon gunlerinde ovulasyon testi yapip en belirgin cizginin ciktigi gun yani yumurtlama gununuzda iliskiye girip nokta atisi yapabilirsinizTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bende uygulayacağım. Bir kısmını yapıyorum zaten ama yeterli değil demekki. Günaşırı ilişki olayını yapamıyoruz eşim yorgun yada stresli oluyor çocuk için deneyince hepten stres olup zorlanıyor, onu başarsak belkide olcak sadece yumurtlama zamanı 1-2 kez deniyoruz
Benim bat 29 Eylül bende de bir kaç gündür sırt ve bel ağrısı vardı bu gün geçti gibi dudağım falan uçukladı o kadar halsizim ki anlatamam. Sırt ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen bir kaç kişi duydum ama regl belirtisi de olabilirmiş. Şu an şöyle düşünüyorum ya coronayım ya hamileyim yada bu ay regl çok fena geçecek. Hakkımızda hayırlısı olsunBnm bat bugün 26 Eylül gelen giden yok fakat bel ağrım var şiddetli benim gibi olan var mı böyle olup da hamile olduğunu öğrenen kasıklarda vs ağrım yok geçen günlerde kasığımda bişey hisseder gibi oluyodum
Şuan 5-6 gün var yumurtlamama her ay denk getirmeye çalışıyoruz çatladıgini da hafif ağrıdan hissediyorum ama yine yok stres mi yapıyorum acaba bilemedimOvulasyon gunlerinde ovulasyon testi yapip en belirgin cizginin ciktigi gun yani yumurtlama gununuzda iliskiye girip nokta atisi yapabilirsinizbi deneyin derim iliski sayisini arttiramiosaniz gonlunuze gore olsn her sey
olabilir rahatlık önemli bunu bi arkadaşımda çok net gördük. ne zmnki kafası rahatladı hmn bebek geldiŞuan 5-6 gün var yumurtlamama her ay denk getirmeye çalışıyoruz çatladıgini da hafif ağrıdan hissediyorum ama yine yok stres mi yapıyorum acaba bilemedim
İnşallah valla bir yerden sonra salmak lazım 8 ay oldu bakalımolabilir rahatlık önemli bunu bi arkadaşımda çok net gördük. ne zmnki kafası rahatladı hmn bebek geldidarısı sana olsun
Amin valla ben de korona düşündüm sonra dedim sırt değil belim agryor falan neyse ağrım hafifledi bayağı bakalım canım hamileyizdir umarim Allah'tan dileğim hayrlsylaBenim bat 29 Eylül bende de bir kaç gündür sırt ve bel ağrısı vardı bu gün geçti gibi dudağım falan uçukladı o kadar halsizim ki anlatamam. Sırt ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen bir kaç kişi duydum ama regl belirtisi de olabilirmiş. Şu an şöyle düşünüyorum ya coronayım ya hamileyim yada bu ay regl çok fena geçecek. Hakkımızda hayırlısı olsun
Hepsi belirti canımbenımde adet tarıhım 5 ekim şuanda ağzımın tadı çok değişti baş ağrım var bazen hararet basıyor bunlarda belirti olabılırmı yedıklerımden tat alamıyorum
Ayrıca kasıklarımda batma hissediyordum iki gündür yok yaklaşık bir hafta önce falan göğüslerime dokunamıyordum acısından bel ağrısı bacaklarım sanki çok yürümüşüm gibi ağrıyorBenim de reglim 6 Ekim olacak ve fazlasıyla belirti yaşıyorum. Sizinkinden farkı lekelenmem falan yok beyaz kremsi akıntı, tansiyon düşüklüğü oldu iki üç kez, aşırı derecede gün içinde uyku, normalde de sık idrara çıkarım ancak artık geceleri idrara kalkmaktan uyku uyuyamıyorum 3-4 kez en az. Ve sabah uyanınca midem boş iken ağızdan gaz çıkarıyorum ve bu gece gündüz akşam sürekli oluyor. Hamileler bi yardım lütfen. Belirtiler hamilelik belirtisi mi acaba???
Benim de reglim 6 Ekim olacak ve fazlasıyla belirti yaşıyorum. Sizinkinden farkı lekelenmem falan yok beyaz kremsi akıntı, tansiyon düşüklüğü oldu iki üç kez, aşırı derecede gün içinde uyku, normalde de sık idrara çıkarım ancak artık geceleri idrara kalkmaktan uyku uyuyamıyorum 3-4 kez en az. Ve sabah uyanınca midem boş iken ağızdan gaz çıkarıyorum ve bu gece gündüz akşam sürekli oluyor. Hamileler bi yardım lütfen. Belirtiler hamilelik belirtisi mi acaba???
Benimde sarımsı krem gibi akıntım vardı canım, kasıklarda batma ve adet sancısını andıran bir kaç saniyelik sancılarımda oldu, bel ve sırt ağrısıda yaşıyorum bu gün idrar testim pozitif çıktı kan testi yaptırmadım henüz.Ayrıca kasıklarımda batma hissediyordum iki gündür yok yaklaşık bir hafta önce falan göğüslerime dokunamıyordum acısından bel ağrısı bacaklarım sanki çok yürümüşüm gibi ağrıyor
Rabbim sağlıklı ömürler versin, ben de heyecanla adet günümün geçmesini bekleyeceğim ama belirtileriniz benim gibi miydi??Benimde sarımsı krem gibi akıntım vardı canım, kasıklarda batma ve adet sancısını andıran bir kaç saniyelik sancılarımda oldu, bel ve sırt ağrısıda yaşıyorum bu gün idrar testim pozitif çıktı kan testi yaptırmadım henüz.
Allah hayırlısını nasip etsin, inşaAllah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
hemen hemen benzer belirtiler vardı bende de hatta bazıları hala devam ediyorRabbim sağlıklı ömürler versin, ben de heyecanla adet günümün geçmesini bekleyeceğim ama belirtileriniz benim gibi miydi??
ben cocukları cok sevıyorum cunku.gezmemıze devam edıyoruz.cicim ayınada.zaten bebek gelene kadar bı 9 ay daha gecer.eee anca...bıde ben bebişlere bayılıym yaaa.:ecrin_bebek:
Allah gönlünüze göre versin.Ama hamilelikte öyle 9 ay gezilmiyor.Eltim ilk gecede hamile kalmıştı.Doğuma kadar mide bulantısı yaşadı.Hatta bir kaç kere bu yüzden hastaneye bile yattı.Yaşin küçükse hiç acele etme zamana bırak.Zamanı gelince bebislerinizin bu dünyada rızkı varsa emin olun hiç birşey bu dünyaya gelmelerine engel olamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?