Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhabalar görünce yazmak istedim, benim de adet günümde beta 96 çıktı ve bir haftadır karın ve sırt ağrılarım vardı hala da devam ediyor adet olacağım diye çok korkuyorum istemsiz bir şekilde. Doktora da sordum bebek yerleşmek için kendine yer açıyormuş bir anlamda rahimde gerilmeler kasılmalar da ağrı yapıyormuş 10 haftaya kadar normalmiş.

Ay çok teşekkür ederim cevap verdiginiz icin cok sukur bel agrim gecti tamam arada agriyor ama şu geçen 4 gün gibi şiddetli değildi dediğiniz gibi şuan iyiyim siz kaç haftaliksiniz? şuan beta 96 ciktiktan sonra ölçtürdünüz mü ? Benim adet gunu 109.7 ciktiktan sonra dahada ölçmedim zaten bugun adetimden 10 gun gecti bu pazartesi randevum var insallah keseyi görürüz

Haftaya çarşamba 28inde gideceğim 96 çıktıktan sonra gitmedim. Ama devlet hastanesine gideceğim için yeni beta testini görmeden keseye bakar mı acaba? Yoksa kan alıp yine bir gün sonraya kalacak. Inşallah önce kese sonra atışları duyarız :)

Evet canim once utrasonla bakar sonra keseyi gorur insallah gormezse tekrar beta ister hayirlisi ya insallah bu sefer keseyi gorebiliriz pazartesi benimde

Arkadaşlar merhaba Haziran ayında bir düşük yapmistim.onumuzdeki aylarda planliyorduk yeni bebek.bunun için doktora gittik salı günü ve gebe olduğumu öğrendim.betahcg 750 çıkmış 4 haftalik gebesin dedi doktor.ama korkuyorum açıkçası kasıklarım ağrıyor adet olcak gibi midem hafifçe başladı bulanmaya psikolojik mi bilmiyorum

yaa canım benim ne güzel bir haber sen kontrole gitmişken o gelmiş bile annesi yaaa .korkma hiçbirşey olmaz inşallah .hazirandaki düşük nedenin ne idi aynısı olucak diye birşey yok içini ferah tut inşallah birşey olmaz

6 haftalıkken kalbi durmuş dediler.sagliksiz gebelikler 3 ay içinde sonlanır genelde dedi doktor.arastirma da bişey çıkmadı kromozomsal bir bozukluk vardır bişey diyemeyiz dedi.oyle böyle atlatmistik işte .çok şükür toparladık falan derken bu miniğin haberini aldık ama inşallah sağlıklı olur bakalım çok stresli aynı zamanda çok güzel bı his

canım hiççç kötü düşşünme ne olur evet sağlıksız olunca zaten vücut kendisi atıyor .bu sağlıklıdır annesi baksana sana süpriz yapıp gelmiş inşallahh bir sorun olmaz

canım hiççç kötü düşşünme ne olur evet sağlıksız olunca zaten vücut kendisi atıyor .bu sağlıklıdır annesi baksana sana süpriz yapıp gelmiş inşallahh bir sorun olmaz
Yaa saol canim inşallah sağlıklı güzel gebelikler geçiririz hepimiz darısı isteyen herkese diyelim bakalım neler olucak

Bayanlar merhaba nasılsınız. Benim bat 29 ekim ama bu ay hiç olmayan birşey yaşıyorum üç gündür vajinal akıntim var yumurta akı gibi. Ovulasyon testime göre 16 Ekim'de yumurtlama oldu o zaman bile benim böyle akıntım olmazdı. Acaba dedim ikinci kez mi yumurtluyorum ama değil çünkü test yaptım hamilelik belirtisi olabilir mi sizce bu kasık ağrılarım bundan önce başlamıştı.

Ne testi yaptin canım varsa silikte olsa çıkar. Evet kasık ağrıları belirti olabilir

slm kızlar diş eti kanaması belirtimidir diş fırçalarken bugün yaşadım ilk defa normalde hiç olmaz benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…