Ben Kasım ayından beri gebelik düşünüyorum fakat nedense kaç aydır olmuyor, ovulasyon testi de kullandım 2 ay, yumurtlama günlerine göre ilişkiye girdim vs.. Her ay gebe miyim diye düşünüp durduğum için gebelik belirtileri oluyor psikolojik olarak. Ama bu ay adetime 1 hafta 10 gün kala başlayan pms belirtilerim yok, göğüslerim daha hassas ve daha fazla büyüdü önceki aylara göre, canım tatlı ister bu zamanlarda ama bu ay olmuyo, arada yumurtalık ağrım oluyor falan. Reglime 5-6 gün var, acaba bu kadar erken belirtiler başlar mı yoksa yine psikolojik olarak mı yaşıyorum bunları? Ama göğüs uçlarında koyulaşma falan yok, yemeklerden sonra bazen bulantı oluyor 2 gündür falan iştahım da pek yok, 2 3 gündür kasık ağrım var bıçak saplanır gibi ve yüzümde sivilceler çıktıEğer varsa şu an idrar testinde çıkar silik de olsa ama kan testinde bikac gün sonra çıkar.

bende anne adayı olarak aranıza şöyle bir gireyim
 bende anne adayı olarak aranıza şöyle bir gireyim bakalım bende bu ay bekleyenlerdenim
 bakalım bende bu ay bekleyenlerdenim  5 gün var adetime tek belirtim uyku hali bakalım hayırlısı beklemek çok zor
 5 gün var adetime tek belirtim uyku hali bakalım hayırlısı beklemek çok zor 

olsa zaten testte çıkardı diye ümit ediyorum ama hayal kırıklığı yaşıycam galiba
olsa zaten testte çıkardı diye ümit ediyorum ama hayal kırıklığı yaşıycam galiba  

fakat çoğu yazılan belirtileri hiç yaşamadım sadece aşırı gaz sancısı mide sancısı ve kabızlık benzeri şeyler yaşadım adetime bi hafta kala. Sonradan öğrendim hormon değiştiği için gaz sancıları görülebiliyormuş.
 fakat çoğu yazılan belirtileri hiç yaşamadım sadece aşırı gaz sancısı mide sancısı ve kabızlık benzeri şeyler yaşadım adetime bi hafta kala. Sonradan öğrendim hormon değiştiği için gaz sancıları görülebiliyormuş.