Herkese merhaba ☺ Bu ay ilk denememiz sonucu 13 martta hamile olduğumu öğrendim dün kan testiyle doğrulandı.son regl tarihim 20 şubattı yani erken öğrendim baya çünkü belirtilerim çok fazlaydı bana göre. Belirtilerimi yazmak istedim belki benzer şeyler yaşayanlara yardımcı olurum
yumurtlama günümden sonra bel ağrım ve akıntım başladı bel ağrım çok şiddetliydi akıntım da çok yoğundı çamaşırımı sürekli ıslak hissettim günde 5 defa çamaşır değiştirdiğim oldu.
ara ara kasık batmalarım oldu yunurtlamadan hemen sonra yine ve tam olarak yumurtlamadan 5 gün sonra inanılmaz bel ve kasık ağrım oldu ayakta zor durdum diyebilirim regl ağrısı gibi bit ağrıda hissettim yine akıntım çok fazlaydı (akıntım hala çok fazla ve garip bir kokusu var başından beri hatta acaba enfeksiyon mı dedim ama değilmiş.)
Yumurtlama sonrası ve hala devam eden gaz problemim var sürekli karnımda gaz sıkışması hissediyordum özellikle yemeklerden sonra maden suyu içme ihtiyacı duyuyorum midemden gaz geliyor gibi oluyor rahatsızlık hissediyorum. Cildim çok kuru ayrıca bir haftadır yüzüm bile yüzülüyor gibi oldu sürekli nemlendirmeme rağmen ellerimin üzeri ve ayak bileklerimde çok kuru.
belirtilerim bu kadar Allah bebek bekleyen herkesin gönlüne göre versin