sanırım bende kimyasal yaşıyorum hala regl olmadım ama dayanamadım akşam bir 2 saat tutup idrarımı kaset test alıp yaptım tamamen negatifti herhalde ilk idrar olayı bu kadar bir fark yaratmaz olsa çıkardı bugünde bekliyorum yarın olmadı doktora gidicem geç yumurtlama adeti geciktirebilir yazıyor nette yani 1-2 gün daha bekleyeceğim sanırımCanım 33 yaşındayım daha 2 aydır bebek planı var ama bayağı sıkıntılı oldu ya bundan 10 ay önce 1 kez deneyelim dedik onda da dış gebelik oldu benim hikayem trajikomik hani derler ya pişmiş tavuğun başına gelmez öyle bir şey dış gebelik olunca ben istemedim bir süre bıraktık doktor deneyebilirsiniz dedi ama biraz sıkıntılı bir süreç olunca gerçekten istemedim. Genetik testlerimiz temiz çıktı normalde 1 düşükte yapılmaz ama ben çok ısrarcı oldum peşini bırakmadım ve her şey temiz resmen sebepsizlikle ortada kaldım. Bir sebep olsaydı daha rahat olacaktım inan. Şimdi tekrar deniyoruz. Biz de aynı sizin gibi başta istemedik canım 3 senelik evliyiz borçlar bitsin falan derken zaman geçti. Şimdi 2 aydır deniyoruz hatta tam manasıyla 1 ay demek lazım önceki ay sadece 2 kez olmuştu yumurtlama günü de değildi şimdi tekrar deneme ve bu defa kimyasal gebelik hayırlısı bakalım ya vardır bunda da bir hayır.
Geç yumurtlama olabilir canım ama doktora gidip bu bilinmezlikten kurtulmanda fayda var. Bir de yumurtlama aralığın fazla ise bu bebek aspirine sana çok iyi gelebilir hakikaten araştırdım o mevzuyu çok iyi.sanırım bende kimyasal yaşıyorum hala regl olmadım ama dayanamadım akşam bir 2 saat tutup idrarımı kaset test alıp yaptım tamamen negatifti herhalde ilk idrar olayı bu kadar bir fark yaratmaz olsa çıkardı bugünde bekliyorum yarın olmadı doktora gidicem geç yumurtlama adeti geciktirebilir yazıyor nette yani 1-2 gün daha bekleyeceğim sanırım
sizi telaşlandırmak istemem ama korona olabilirsiniz dikkat edinArkadaşlar merhaba, benim adetime şuan 6 gün var, 2 gündür et kesiği gibi kas ağrısı yaşıyorum. Saatlerce spor yapmışım gibi kollarım bacaklarım tutmuyor ağrıdan. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Test için erken olduğunu düşünüyorum
Merhaba bende bugün prodoctor yaptım adetime 7 gün var ve silik çizgi çıktı aynı sizinki gibi sizin sonucunuz ne oldu acaba ?Kızlar ben de bugün prodoctor testi yaptım adetime 4 gün var fakat bu ay ovulasyon testinde geç gördüm yumurtlamayı 18. Günde pik yaptı testim ve Birgün öncesi ve birgün sonrası değerlendirebildim sadece hiçbir belirtim yok ama adetten 1 hafta önce göğüslerim çok acırdı hep bu kez o acı yok sadece ondan sebep test yapayım dedim böyle çıktı 10dk içinde çok silik umutlanmalı mıyım acaba?
Bende predictor yaptım telefonla cekince bile belli olmayan cok cok derinlerde hayalet cizgi cıktı adetim gecmesine ragmen yaptıgım erken gebelik testiydi yine de hic görünmeyecek sekilde. Hamile değilim sanırım ama reglime de 5 güm olduMerhaba bende bugün prodoctor yaptım adetime 7 gün var ve silik çizgi çıktı aynı sizinki gibi sizin sonucunuz ne oldu acaba ?
Adet oldun mu adet zamanın geçtimi canım predictor iyi diyorlar ama bilmiyorumBende predictor yaptım telefonla cekince bile belli olmayan cok cok derinlerde hayalet cizgi cıktı adetim gecmesine ragmen yaptıgım erken gebelik testiydi yine de hic görünmeyecek sekilde. Hamile değilim sanırım ama reglime de 5 güm oldu
Hayır adet olmadım buyuk ıhtımal stresten olmsdım bu ay. Beklıyorum hala sat:17 agustosAdet oldun mu adet zamanın geçtimi canım predictor iyi diyorlar ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?