Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Mrb arkadaşlar yumurtlama günlerimi değerlendirdik ardından 1 hafta boyunca kasık ağrısı baş dönmesi özellikle gece uyurken bel ağrısı ve aktıntılar oldu hastalığıma 4 gün Kala şeffaf akıntı oldu 1 gün kala beyaz berrak akıntı oldu ve bugün hasta olmam gerek olmadım sizce hamile olabilirmiyim

Bende 8 senedir evliyim çocuk hiç düşünmedik taki bu aya kadar. Bu ay ilk defa 2 kez korunmasız ilişki yaşadık. Ovülasyon testleriyle yumurtlama günlerinin olduğu dönemlerde yaşadık. İlişkiden sonraki günler rahim ağrısı yaşadım. Adetlerim hep düzenlidir çok nadir seker. Bat 14 martta. Ama yaklaşık 10 gün önce adet olacakmışım gibi ağrılar başladı. Hatta kendi kendime evet adet olucam erken olucam dedim. Olmadım. O süreçte göğüslerim aşırı ama aşırı ağrılandı. Dokununca acıyor. Normaldede adet zamanımdan 1 hafta öncesi başlardı. Daha adet günüme 3 gün var ben meraktan bugünde dahil son 6 gündür test yaptım hepsi negatif çıktı. Hamile düşüncem yok tabi ama hevesim var. İnş olur diye umut ediyorum. Beklemek çok sabır işiymiş.

İnş adet olmazsın ve inş hamilesindir cnm

Mrb kızlar nasılsınız inşallah güzel hamileyim haberleriniz vardır bugün adet gecikmemin 2. İlk defa karşılaştığım kahverengi leke geldi test yapmaktan çekiniyorum

Test yap bence korkma sonuçta varsa belli edecek yoksada belli edecek 2. Gün geçmiş çıkması gerekir

Selam kızlar bir sorum olucak size dün bat günüm adet olacakmış gibi ağrım oldu ama sadece akıntı oldu.bugün ne ağrım var ne de adet oldum bu şekilde olup hamile kalan var mı yoksa mevsimsel bir gecikme mi yaşıyorum test yapmaya çok korkuyorum ihtimal de vermiyorum hamile olmaya ama umut dünyası işte ...

Merhaba hanımlar bu ay endometriozis için laparoskopik cerrahiyle ameliyat oldum regl bitiminde ve ameliyat sonra sı kontrole gittiğimde sağda tesadüfen 2 yumurta gördü doktorum ama sola bakmadı bizde yumurtlama dönemini değerlendirdik 18 mart regl tarihim ve 1 haftadır ağzımın tadı çok tuhaf ve dünden beri sol kasığımda sanki içeride şişlik varmış gibi bir his her oturup kalktığımda kas gerilmesi gibi bir duygu oluşturuyor ve kendini hissettiriyor dün belimde ciddi ağrı oluştu gece zor uyudum göğüs hassasiyeti de var ama bunlar reglden mi operasyonun sonucu mu nedir bilemiyorum sizletin görüşüne ihtiyacım var.

Merhaba hanımlar adetim 8 gün gecikti göğüs uçlarım da acıma yok ama yan tarafları acıyor ve ağrıyor kasıklarımda adet zamanı gibi değil bazen ağrıyor bazen ağrımıyor bunu yaşayanlar var mı daha önce

merhaba, aynı durumu yaşıyorum. bunu hangi günden itibaren hissetmeye başladınız? bunun dışında farklı birbelirtiniz oldumu? teşekkürler

merhaba, aynı durumu yaşıyorum. bunu hangi günden itibaren hissetmeye başladınız? bunun dışında farklı birbelirtiniz oldumu? teşekkürler
Yani daha birkaç haftalıktı olmaya başladığında.. ama tam gününü söyleyemem keşke gün gün not alsaydım. Akıntı çok oldu bende, aşırı adet sancısı gibi sancılarım oldu, ayaklarımı uzatıp yatamıyordum. Yürürken bile zorluk çektim insanlar hasta sanıyordu ama dik yürüyemedim uzun süre. Yeni yeni normale döndğm. Bu halin normal dedi doktorum

17 martta aşılama oldum. 2 gündür yazdığınız belirtilerin dışında birde bacaklarım ağrıyor. artı kabızlık Çok erken biliyorum gebelik belirtisi değildir tabi ama çok benzer.

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhaba ben ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalışıyorum ovulasyon pik oldu günden 8 gün geçti ben testleri hiç bırakmadım hep devam etim fakat bugün silik çizgi çıktı sizce hamilelik olabilir bi baş dönmesi ve aşırı uyku halim var inşallah hamileliktir bana yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar benimde adet dönemine yakın (4 gün varken) yakınlaşma oldu şuan uzerınden adetimin 4 gün gecti hala olmadım. gögüslerim o kadar ağrıyor ki anlatamam dokununca bile canım yanıyor ara ara kasıklarımda batma oluyo ama akıntım yoğun değil su gibi hatta ara ara bacağım ağrıyo dun belime çok kotu bir ağrı girmişti acaba ne zaman idrar testi yapmalıyım? bide adet döngüm 30 gün

Ben 5. Haftaya adim attim ama memelerimde en ufak degisiklkk yok.Bazen kasik agrisi, gun icerisinde 1 defa cok cok hafif bulanti ve uyku hali .Sizlerde durum ne ?Ben gebeligimi bilmeden onceki gunlerde akintim azaldi, ama adet olacak gibi agrilar vardi.Gunumun gectigi 1 gunde ise adet agrisi bitti.

17 martta aşılama oldum. 2 gündür yazdığınız belirtilerin dışında birde bacaklarım ağrıyor. artı kabızlık Çok erken biliyorum gebelik belirtisi değildir tabi ama çok benzer.
Umarım güzel sonuçlar alırsın canım, kabız olan arkadaşlar olmuştu bende oldum ama kısa sürdü benim ama tuvalete daha az gitmeye başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…