- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 34
TOPUK TIKIRTISI kizzz kocişin ne yapti hamiş olduğunu öğrenince ? Havalara ucmadimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canim ya inşallah hamissindir test yap istersen bi tane olmaz miMerdiven cikamiyorum ya sol kasigim feci batıyor...bel agrimda artii..2 gun kaldi bata bakalim kismet artik..ama hergun adet belirtisi yasiyorum
Cnm ne zaman yumurtlamissin...regle 8 gun kala mi..Geç yumurtladim bu ay. Reglé 8 gün var. Kasık ağrım ve feci göğüs ağrım var. Bakalım kısmet
Cnm dun yaptim ama sabah ilk idrarla degil oglen negatif cikti...bilemedim ki..Ayy canim ya inşallah hamissindir test yap istersen bi tane olmaz mi
TOPUK TIKIRTISI kizzz kocişin ne yapti hamiş olduğunu öğrenince ? Havalara ucmadimi
Cnm dun yaptim ama sabah ilk idrarla degil oglen negatif cikti...bilemedim ki..
Kiz ins ya...annemle kardesim geldii direk dediler hamile misin..o yonde calisma yaptigimi bile bilmiyorlar..insss yaa inss gorecem artik cift çizgiay asel ya senden de güzel haberler bekliyorum bak hadi inşallah gör artık şu iki cizgiyi
Ayy o espri hep klasik zaten benim esimde sagolsun evliligin 2 ayinda hamile biraktigi icin halayda karar verdik diye igrenc espiri yapmıştı..ay bu erkekleer..dün cok kötü oldum resmen nefes alamıyordum karnım davul gibi oldu kasıklarıma agrılar girdi cok fena doktora gittik doktor da kese yok kist var rahim duvarı kalınlaşmış falan dedi dış gebelik falan olabilir dedi eşim yazık korktu elimi tuttu korkma aşkım diyo ben korkmuyorum da sen korkuyor gibisin dedim :) sonra işte tahlillerde beta hcg 93 cıkınca dr tbrikler hamilesiniz dedi eşimin agzı kulaklarındaydı sevindi ne desin tebrik etti tipik erkek hemen kendine pay cıkardı ceketi atsam hamile kalıyon gibi iğrenc bi espiri yaptı :))
Canim normal donguye gore yumurtlama adetin 14. 16. Gunu olur ben 25.gunu yumurtladim. Buda gec yumurtlama oluyor. Adette ne zaman yumurtlarsan yumurtla yumurtlamadan 14 gun sonra olur. Benim regl e 8 gun var yani yumurtlamamdan 6 gun gecti.Cnm ne zaman yumurtlamissin...regle 8 gun kala mi..
Kiz ins ya...annemle kardesim geldii direk dediler hamile misin..o yonde calisma yaptigimi bile bilmiyorlar..insss yaa inss gorecem artik cift çizgi
Ayy o espri hep klasik zaten benim esimde sagolsun evliligin 2 ayinda hamile biraktigi icin halayda karar verdik diye igrenc espiri yapmıştı..ay bu erkekleer..
Ahahhahahahahahah biz nelerle ugrasiyoruz adamlar ceket derdinde allahim. Benimki aklini yitiriyordu beni opuyor karnimi opuyor ne yapacagini sasirdi deli şeydün cok kötü oldum resmen nefes alamıyordum karnım davul gibi oldu kasıklarıma agrılar girdi cok fena doktora gittik doktor da kese yok kist var rahim duvarı kalınlaşmış falan dedi dış gebelik falan olabilir dedi eşim yazık korktu elimi tuttu korkma aşkım diyo ben korkmuyorum da sen korkuyor gibisin dedim :) sonra işte tahlillerde beta hcg 93 cıkınca dr tbrikler hamilesiniz dedi eşimin agzı kulaklarındaydı sevindi ne desin tebrik etti tipik erkek hemen kendine pay cıkardı ceketi atsam hamile kalıyon gibi iğrenc bi espiri yaptı :))
Ahahhahahahahahah biz nelerle ugrasiyoruz adamlar ceket derdinde allahim. Benimki aklini yitiriyordu beni opuyor karnimi opuyor ne yapacagini sasirdi deli şey
Merhaba hanimlar size bi sorum olcak ben 15 ekimde adet oldum bitince 2gun dogum kontrol hapi ictim (ilk defa kullandigim icin yanlis baslamisim sonra bisey olur die biraktim) 26 ekimde tekrar kanamam oldu bi 5 gun kadar normal adetime gore 12 kasimda olmam gerekiyodu fakat hala olmadim test yaptim bugun negatif cikti neden adet olamiyortm yarmci olun lutfen
Ya int baktim bi kac sitede normal adetinize gore olursunuz diyodu suan cocuk dusunmuyorum o yuzden tedirgin oldum saolun icim biraz rahatladicünkü 26 ekimde tekrar adet olmuşsun 5 gün sürmüş yani 26 kasımı beklemen gerek son adet tarihinden sayacaksın öncekine bakma
Ya int baktim bi kac sitede normal adetinize gore olursunuz diyodu suan cocuk dusunmuyorum o yuzden tedirgin oldum saolun icim biraz rahatladi
Canim anladigim kadariyla 1 hafta arayla kanaman olmus 2 kez. D.kntrol ilaclari kisinin bunyaine gore adeti kesebiliyor ve ekstradan kanamada yapabiliyor. Eger kullanmak istiyorsan doktora danisarak al. Yine kanama olursa ekstradan doktora soyle ilacini degisir.Merhaba hanimlar size bi sorum olcak ben 15 ekimde adet oldum bitince 2gun dogum kontrol hapi ictim (ilk defa kullandigim icin yanlis baslamisim sonra bisey olur die biraktim) 26 ekimde tekrar kanamam oldu bi 5 gun kadar normal adetime gore 12 kasimda olmam gerekiyodu fakat hala olmadim test yaptim bugun negatif cikti neden adet olamiyortm yarmci olun lutfen
İnşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsinHayırlısı olsun canım benimde az bi kırmızı geldi sonra gine kahve bi turlu sokulemedi grip olmuştum iğne falan yapılmıştı ondan oldu sanırım benim ki inşallah hayırlı zamanda alırız bebislerimizi kucagimiza