erken hamilelik belirtileri

ezgiezgi1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
16
13
3
33
Kızlar hepinize merhaba, ben aranıza yeni katılıyorum.

Adetime iki gün kaldı ama evde yaptığım testler hep bu zamana kadar negatif çıktı.

Bu süreçte :
inanılmaz ağız kuruluğu, susuzluk yaşıyorum.
Bir kaç kere mide bulantılarım oldu.
Dün akşamdan beri de belimde sağ tarafta tutulmuş gibi ağrı var. Otururken kalkarken hep ağrıyor.
ayaklarımın çok üşüdüğünü de belirtmeliyim.

Aranızda benimle aynı belirtileri gösteren oldu mu ? Tecrübelerini paylaşabilen olur mu ?

Şimdiden teşekkür ederim.:110:

Merhaba canım öncelikle inşallah hamilesindir Rabbim herkese yaşatsın o duyguyu :) Benim saydığın belirtilerden hiçbiri olmadı ama bu belirtiler zaten kişiden kişiye değişir yani genelde çoğunlukla mide bulantısı olur derler ama bende hiç olmadı. göğüslerimde çok hassasiyet ve ağrı var dokunamıyordum bile. eklemlerim çok ağrıyor özellikle bacaklarım birde sivilcelerim çok fazla arttı. Gündüz de mesela çok uykum olduğu halde geceleri hiç uyuyamıyorum yatak dar geliyo. 1 hafta önce iki tane test yaptım negatif çıktı. daha sonra bu hassas testlerden aldım 2 gün önce onda pozitif çıktı çok şükür yarın doktora gidicez ilk kez bakalım :KK200:

Merhaba canım öncelikle inşallah hamilesindir Rabbim herkese yaşatsın o duyguyu :) Benim saydığın belirtilerden hiçbiri olmadı ama bu belirtiler zaten kişiden kişiye değişir yani genelde çoğunlukla mide bulantısı olur derler ama bende hiç olmadı. göğüslerimde çok hassasiyet ve ağrı var dokunamıyordum bile. eklemlerim çok ağrıyor özellikle bacaklarım birde sivilcelerim çok fazla arttı. Gündüz de mesela çok uykum olduğu halde geceleri hiç uyuyamıyorum yatak dar geliyo. 1 hafta önce iki tane test yaptım negatif çıktı. daha sonra bu hassas testlerden aldım 2 gün önce onda pozitif çıktı çok şükür yarın doktora gidicez ilk kez bakalım :KK200:

Merhaba Duygu. Çok sevindim senin adına 🥰☺️ Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Hassas testlerde çıkmadı ama içimde hep bir umut ☺️ son iki gün kaldı sabredeceğim.

Merhaba Duygu. Çok sevindim senin adına 🥰☺ Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Hassas testlerde çıkmadı ama içimde hep bir umut ☺ son iki gün kaldı sabredeceğim.
amiin inşallah çok teşekkrü ederim :) adet döngün geçer geçmez yeniden yap yada bi kan testi yaptır beklemek istemezsen çünkü bu süreç en zoru gerçekten hamile miyin değil miyim diye düşünmekten kafayı yicektim ben 😂

Dört yaşında ikizlerim var ve korunuyoruz.Adaetim iki gün gecikti.Beni bie stres sardı ki sormayın.Gögüs ağrısı,karın ağrısı ve uykusuzluk var.Bir de afedersiniz kabız olmuş gibi kasık ve bel ağrısı yaşadım üç gün.Bakalım yarın sabaha kadar adet olmazsam ilk işim eczaneden test almak olacak

Dört yaşında ikizlerim var ve korunuyoruz.Adaetim iki gün gecikti.Beni bie stres sardı ki sormayın.Gögüs ağrısı,karın ağrısı ve uykusuzluk var.Bir de afedersiniz kabız olmuş gibi kasık ve bel ağrısı yaşadım üç gün.Bakalım yarın sabaha kadar adet olmazsam ilk işim eczaneden test almak olacak
Ve hamileyim.Allah'ım şoklardayım.Nasıl olur yaa.Korunurken hamile kaldım.Sabah test yaptım ve iki saniye içinde sonuç çıktı.Acaba şimdi ikiz mi yine😂

Merhaba öncelikle Allahim size bağışlasın meleginizi . Size danışmak istediğim bir soru var biz de eşimle çok istiyoruz 9 aydır korunmuyoruz benim vitamin ve folik asit yardımı almam gerekiyordu Dr yazdı ikişer kuru kullandim ve şu an hala folik asite dev ediyorum diğerleri biteli 2 ay olmuştur. Benim bu ay reglim 12 siydi. Reglim dört gün sürdü bitti ve biz iki günde bir ilişkide bulunduk reglim bittikten 6 gün sonra kasık ağrısı bel ağrısı iştahsizlik arada kabızlık başladı ve bugün reglime bir hafta kaldı o günden beri hiç geçmedi kasık ağrılarim batmalar özellikle sırt üstü yatinca ve oturup kalkarken batıyor akintilarda cabası. Su iki gündür de göğüslerim aşırı hassas yürürken bile acır oldu etrafı da kızarık gibi anlamadım hala test yapmadım korkuyorum tek çizgi görmekten sizce gebe olabilir miyim ve ne zaman hangi testi yapmalıyım uzun oldu hakkinizi helal edin nolur şimdiden sağolun

Merhaba öncelikle Allahim size bağışlasın meleginizi . Size danışmak istediğim bir soru var biz de eşimle çok istiyoruz 9 aydır korunmuyoruz benim vitamin ve folik asit yardımı almam gerekiyordu Dr yazdı ikişer kuru kullandim ve şu an hala folik asite dev ediyorum diğerleri biteli 2 ay olmuştur. Benim bu ay reglim 12 siydi. Reglim dört gün sürdü bitti ve biz iki günde bir ilişkide bulunduk reglim bittikten 6 gün sonra kasık ağrısı bel ağrısı iştahsizlik arada kabızlık başladı ve bugün reglime bir hafta kaldı o günden beri hiç geçmedi kasık ağrılarim batmalar özellikle sırt üstü yatinca ve oturup kalkarken batıyor akintilarda cabası. Su iki gündür de göğüslerim aşırı hassas yürürken bile acır oldu etrafı da kızarık gibi anlamadım hala test yapmadım korkuyorum tek çizgi görmekten sizce gebe olabilir miyim ve ne zaman hangi testi yapmalıyım uzun oldu hakkinizi helal edin nolur şimdiden sağolun

Bu zamana kadar hiç olmayan belirtilerse inşallah hamilesindir 🤲🏼

ben çok inandığım için hep belirtilerini yaşadım ama malesef negatifti :( amaaa ümidimizi kaybetmiyoruz

merhaba canım öncelikle inşallah hamilesindir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK200: bende de göğüs hassasiyeti vardı eczanelerde satılan ucuz testlerden yaptım iki tane. ikiside negatif çıktı aradan 3-4 geçti ama benim belirtilerim hala devam ediyodu artık psikolojimde bozulmuştu yani madem hamile değilim neden böyle acıyo göğüslerim diye. sonra eşimde başka bir test alırdım en iyisi oymuş. fotografını eklicem sende ondan alıp yapabilirsin doktor bana hamileliğin daha çok yeni 1 aylık bile değil dedi ama testte pozitif çıktı çok erken olmasına rağmen

Eklentiler

• 1_org_zoom.webp
    1_org_zoom.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 29
Back
X