- 26 Mayıs 2020
- 16
- 13
- 3
- 33
- Konu Sahibi ezgiezgi1991
-
Merhaba canım öncelikle inşallah hamilesindir Rabbim herkese yaşatsın o duyguyu :) Benim saydığın belirtilerden hiçbiri olmadı ama bu belirtiler zaten kişiden kişiye değişir yani genelde çoğunlukla mide bulantısı olur derler ama bende hiç olmadı. göğüslerimde çok hassasiyet ve ağrı var dokunamıyordum bile. eklemlerim çok ağrıyor özellikle bacaklarım birde sivilcelerim çok fazla arttı. Gündüz de mesela çok uykum olduğu halde geceleri hiç uyuyamıyorum yatak dar geliyo. 1 hafta önce iki tane test yaptım negatif çıktı. daha sonra bu hassas testlerden aldım 2 gün önce onda pozitif çıktı çok şükür yarın doktora gidicez ilk kez bakalım
amiin inşallah çok teşekkrü ederim :) adet döngün geçer geçmez yeniden yap yada bi kan testi yaptır beklemek istemezsen çünkü bu süreç en zoru gerçekten hamile miyin değil miyim diye düşünmekten kafayı yicektim benMerhaba Duygu. Çok sevindim senin adına☺ Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Cevabın için çok teşekkür ederim. Hassas testlerde çıkmadı ama içimde hep bir umut ☺ son iki gün kaldı sabredeceğim.
Ve hamileyim.Allah'ım şoklardayım.Nasıl olur yaa.Korunurken hamile kaldım.Sabah test yaptım ve iki saniye içinde sonuç çıktı.Acaba şimdi ikiz mi yineDört yaşında ikizlerim var ve korunuyoruz.Adaetim iki gün gecikti.Beni bie stres sardı ki sormayın.Gögüs ağrısı,karın ağrısı ve uykusuzluk var.Bir de afedersiniz kabız olmuş gibi kasık ve bel ağrısı yaşadım üç gün.Bakalım yarın sabaha kadar adet olmazsam ilk işim eczaneden test almak olacak
Ve hamileyim.Allah'ım şoklardayım.Nasıl olur yaa.Korunurken hamile kaldım.Sabah test yaptım ve iki saniye içinde sonuç çıktı.Acaba şimdi ikiz mi yine
TeşekkürlerSizin adınıza çok sevindimbu çok güzel bir haber tebrik ederim
Merhaba canım öncelikle inşallah hamilesindir Rabbim herkese yaşatsın o duyguyu :) Benim saydığın belirtilerden hiçbiri olmadı ama bu belirtiler zaten kişiden kişiye değişir yani genelde çoğunlukla mide bulantısı olur derler ama bende hiç olmadı. göğüslerimde çok hassasiyet ve ağrı var dokunamıyordum bile. eklemlerim çok ağrıyor özellikle bacaklarım birde sivilcelerim çok fazla arttı. Gündüz de mesela çok uykum olduğu halde geceleri hiç uyuyamıyorum yatak dar geliyo. 1 hafta önce iki tane test yaptım negatif çıktı. daha sonra bu hassas testlerden aldım 2 gün önce onda pozitif çıktı çok şükür yarın doktora gidicez ilk kez bakalım
Merhaba öncelikle Allahim size bağışlasın meleginizi . Size danışmak istediğim bir soru var biz de eşimle çok istiyoruz 9 aydır korunmuyoruz benim vitamin ve folik asit yardımı almam gerekiyordu Dr yazdı ikişer kuru kullandim ve şu an hala folik asite dev ediyorum diğerleri biteli 2 ay olmuştur. Benim bu ay reglim 12 siydi. Reglim dört gün sürdü bitti ve biz iki günde bir ilişkide bulunduk reglim bittikten 6 gün sonra kasık ağrısı bel ağrısı iştahsizlik arada kabızlık başladı ve bugün reglime bir hafta kaldı o günden beri hiç geçmedi kasık ağrılarim batmalar özellikle sırt üstü yatinca ve oturup kalkarken batıyor akintilarda cabası. Su iki gündür de göğüslerim aşırı hassas yürürken bile acır oldu etrafı da kızarık gibi anlamadım hala test yapmadım korkuyorum tek çizgi görmekten sizce gebe olabilir miyim ve ne zaman hangi testi yapmalıyım uzun oldu hakkinizi helal edin nolur şimdiden sağolun
İnşallahBu zamana kadar hiç olmayan belirtilerse inşallah hamilesindir
ben çok inandığım için hep belirtilerini yaşadım ama malesef negatiftiamaaa ümidimizi kaybetmiyoruz
merhaba canım öncelikle inşallah hamilesindir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba öncelikle Allahim size bağışlasın meleginizi . Size danışmak istediğim bir soru var biz de eşimle çok istiyoruz 9 aydır korunmuyoruz benim vitamin ve folik asit yardımı almam gerekiyordu Dr yazdı ikişer kuru kullandim ve şu an hala folik asite dev ediyorum diğerleri biteli 2 ay olmuştur. Benim bu ay reglim 12 siydi. Reglim dört gün sürdü bitti ve biz iki günde bir ilişkide bulunduk reglim bittikten 6 gün sonra kasık ağrısı bel ağrısı iştahsizlik arada kabızlık başladı ve bugün reglime bir hafta kaldı o günden beri hiç geçmedi kasık ağrılarim batmalar özellikle sırt üstü yatinca ve oturup kalkarken batıyor akintilarda cabası. Su iki gündür de göğüslerim aşırı hassas yürürken bile acır oldu etrafı da kızarık gibi anlamadım hala test yapmadım korkuyorum tek çizgi görmekten sizce gebe olabilir miyim ve ne zaman hangi testi yapmalıyım uzun oldu hakkinizi helal edin nolur şimdiden sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?