Erken Hamilelik Belirtileri!!

Üzerinden. 8 ay geçti bu ay günümü bugün itibari ile geçtim ama bugün idrar testi taptım negatifti bir kaç gün saha bekleyeceğim bakalım
İdrar testi her zaman doğru sonuç vermiyormuş maalesef . En iyisi kan testi ama bir kaç gün daha bekleyin ben de pazartesi kan vereceğim inşallah

İdrar testi her zaman doğru sonuç vermiyormuş maalesef . En iyisi kan testi ama bir kaç gün daha bekleyin ben de pazartesi kan vereceğim inşallah
Benim zaten pazartesi kontrolüm var doktora gidecektik gidince yaptırırım. Bakalım hayırlısı artık 🤲🏻

Kasıklarımda ve belimde ağrı var göğüslerimin ucu bat dan 3 gün geçti yeni acıyor her ay şişer dokunamazdım şimdi öyle değil bi de çok gaz var bunlar belirti mi emin değilim değişkenlik gösteriyormuş sizde belirti var mı?
Benim sadece göğüslerim şişti ama o her adet dönemim de oluyor zaten ☺️ Bugün gebelik testi yaptım yine negatif kısmet artık

Merhaba bugün test yaptırdım ve kan değerlerime baktılar sonuç bu şekilde gebe değilim ama hayatımda ilk kez reglim gecikti şaşkınım

Eklentiler

• IMG_20201123_193748.webp
    IMG_20201123_193748.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20201123_194049.webp
    IMG_20201123_194049.webp
    35 KB · Görüntüleme: 62
Back
X