Ovülasyon testi alıp takip etsenizYumurtlama döneminde de böyle belirtiler oluyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovülasyon testi alıp takip etsenizYumurtlama döneminde de böyle belirtiler oluyormuş
Agrilar olabilir ama her agriyi ona yormamak gerekir. Kafanizi mesgul edecek bir aktivite bulun. Gun boyu bunu düşünmeyin. Gebelik olustuysa adet gunu yaklastikca belirtiler artacaktir. Göğüs hassasiyeti, uykuya düşkünlük, vücut ısısında artış, bazen yerlesme kanamasi gibi belirtiler olur. Bazen de hic belirtisiz hamile kalınır.Birşey daha sormak istiyorum. Bu 2 haftalık süreçte belirtiler olur mu? Benim sol yumurtalığımda çok hafif bir ağrı var ama psikolojik mi bilemedim
Tamam çok teşekkür ederimAgrilar olabilir ama her agriyi ona yormamak gerekir. Kafanizi mesgul edecek bir aktivite bulun. Gun boyu bunu düşünmeyin. Gebelik olustuysa adet gunu yaklastikca belirtiler artacaktir. Göğüs hassasiyeti, uykuya düşkünlük, vücut ısısında artış, bazen yerlesme kanamasi gibi belirtiler olur. Bazen de hic belirtisiz hamile kalınır.
Ben yalnizca bebekle ilgili kısmını biliyorum. Hormonal kısmi pek bilmiyorum. Yani progesteron hakkinda hic bilgim yok. Lh hormonundaki yukseliş ile yumurtlama ve gebelik tahmini yapilabiliyor genelde. Yumurta rezervinizde bir sorun yoksa 2 gunde 1 ilişki ile devam edin. Surekli kan vermek, deger karsilastirmak sizi strese sokar.Ya sen çok bilgili birisin bı sorum olacak ben geçen hafta kan testi verdim progesteron 0.2 çıktı dün yine yaptım 2.6 çıktı acaba yumurtlamam yakinmi yoksa olmuş mu bu bı hafta için de haftaya tekrar kan versem daha yüksek çıkar mi
Evet bu bilgiler testin sonucunda da yaziyor. Folikule4 faz, ovulasyon fazı gibi.Bende bildiğim kadarıyla yazayım bugün doktora da sordum hatta yumurtlamanın 7. Günü ya da adet döngünün 21. Günü 5-10 ya da 10 üzeri olmalıymış ama adetin 3. Günü 1 in altında hatta 0.3 ün altında olmalıymış
Kan testini doktor istedi rezervimde bi sıkıntı yok çok şükür hormonlarim da da rahim tuplerimde de eşimin degerlerinde normale döndü sadece adet duzensizligm var isteBen yalnizca bebekle ilgili kısmını biliyorum. Hormonal kısmi pek bilmiyorum. Yani progesteron hakkinda hic bilgim yok. Lh hormonundaki yukseliş ile yumurtlama ve gebelik tahmini yapilabiliyor genelde. Yumurta rezervinizde bir sorun yoksa 2 gunde 1 ilişki ile devam edin. Surekli kan vermek, deger karsilastirmak sizi strese sokar.
O zaman ovulasyon testi ile takip edin. Stres oluyorsaniz 2 günde 1 iliskiye girin.Kan testini doktor istedi rezervimde bi sıkıntı yok çok şükür hormonlarim da da rahim tuplerimde de eşimin degerlerinde normale döndü sadece adet duzensizligm var iste
Sonucun belli oldu mi merak ettimKan testini doktor istedi rezervimde bi sıkıntı yok çok şükür hormonlarim da da rahim tuplerimde de eşimin degerlerinde normale döndü sadece adet duzensizligm var iste
Ben adet oldum anavatan kan ağlıyorSonucun belli oldu mi merak ettimbenim de sol yumurtaligim ağrıyor adetime 5 gün var.
Hayirlisi olsun canim, benim de geçen ay da agri oldu sol tarafta ama gününde adet olmuştum bu ay o yuzden umutlu değilim pekBen adet oldum anavatan kan ağlıyorama ilaç kullanmadan adet olduğu m için de mutluyum ve 40 gün sürdü adetimin arası
Hayirlisi olsun canim, benim de geçen ay da agri oldu sol tarafta ama gününde adet olmuştum bu ay o yuzden umutlu değilim pek![]()